Şimdi Ara

Derecelide niye az puan geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jax jungle oynuyorum Solo topa gang gittim o sırada karsı takımın junglerda geldı ve 2 de 2 aldım. dakika 8 de 2v4 ten quadra attım. Oyunu taşıdım 27*2*15 oynadım Her şey iyi güzelde.... 14 PUAN ne ya ?

• 14 iyi 1. lige çıktıgında 1 puan gelcek hatta şanslıysan 0 bile gelebilir.
  • Ligde çok maç attığından öledir.Bende ilk silver 5 de başladım üst üste oyun kazandım 30 30 geliyodu sonradan silver 3 den silver 4 e düşünce 18 20 civarı gelmeye başladı
  • Bir ligde fazla oynamanın cezaları bana artık birer birer geliyordu puanlar o yüzden uzun bir seri düşene kadar kaybedip daha sonra tekrardan eski seriye yükselmiştim o kadar kötü durumda olursan bir örnek olsun sana.
  • ya beyler bu konuyu defalarca açıyorsunuz öğrenin artık , neden az puan alıyorsun , çünkü defalarca üst üste yenilip "hidden elo" (türkçe , görünmez elo) nu düşürdüğün için. Win lose oranını takip et, win lose oranın arttıkça puanlarında artacak .

kısacası aynı ligde çok kalmayla falan bir ilgisi yok, ayrıca iyi oynamayla , skorlada alakası yok zaten league of legendsın skorla "tam olarak" alakası yok takım oyunu bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 16 Haziran 2013; 2:26:21 >
  • bir ligde fazlaca oynamayla alakası yok. git platinium elodan biriyle duo gir 30 40 gelir. senden düşük elolu adamlarla oynadığın için lp az geliyor veya hiç gelmiyor. mantıklı olanda bu zaten. diamond adam bronzları yenince +1 alırsa şükretmeli bence.
  • 30 dan az gelmiy kaybedincede 10 gidiy sülalem raad
  • Ben daha 20 maç atmışım ve gümüş 1deyim sen 200 maç atmışsın ve gümüş 1desin aynı puan mı gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

ya beyler bu konuyu defalarca açıyorsunuz öğrenin artık , neden az puan alıyorsun , çünkü defalarca üst üste yenilip "hidden elo" (türkçe , görünmez elo) nu düşürdüğün için. Win lose oranını takip et, win lose oranın arttıkça puanlarında artacak .

kısacası aynı ligde çok kalmayla falan bir ilgisi yok, ayrıca iyi oynamayla , skorlada alakası yok zaten league of legendsın skorla "tam olarak" alakası yok takım oyunu bu..

Kusura bakma bununla ilgili sabit bir konu olmadığı için gormedim daha once . Birdahakine konu açarken senden izin alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cakir.

quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

ya beyler bu konuyu defalarca açıyorsunuz öğrenin artık , neden az puan alıyorsun , çünkü defalarca üst üste yenilip "hidden elo" (türkçe , görünmez elo) nu düşürdüğün için. Win lose oranını takip et, win lose oranın arttıkça puanlarında artacak .

Kusura bakma bununla ilgili sabit bir konu olmadığı için gormedim daha once . Birdahakine konu açarken senden izin alırım

tabiki pm atman yeterli

• Bana 10 gelince seviniyorum
  • Silver 1'de 3 oyunla seriere girdim 99 puan'da kaybettim 3 puan gitti, Silver 1'ım karşıya platinler geliyor yeniyoruz çok geliyor, yeniliyoruz az gidiyor. 18-6 şu an. TR'nin platinleri cidden gold.
  • 14 kötü bir puan değil ama sistem saçma bence de. 3 maç üst üste yendiğimde sırasıyla 7 9 ve 11 puan geldi. Daha sonra 1 maç yenildim 16-17 civarı puan gitti. Bir sonraki maçı yendim ve 30 puan geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 16 Haziran 2013; 14:47:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.