Şimdi Ara

DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mizahi bir konu gibi duruyor. Ondan ciddi cevap veren çıkmamıştır. Yani ben de manifestosuyla öyle aldım. :)

Eğer ciddiye alarak bir cevap verirsek, pek de pratik ve akla yatkın bir istek değil diyebilirim.

Kapatılmış bir hesabın statüsü - ne şekilde kapatıldığına, hesabın sahibinin destek hattında ve sonrasında değişen tavrına vb bağlı olarak - belki yeniden değerlendirilebilir. Ama bu kadar kompleks ve büyük bir foruma böyle totalci yaklaşmamanızı tavsiye ederim. Hani en basitinden dolandırıcılık maksadıyla kullanılmış hesapları veya reklam botlarını düşünebilirsiniz. Bunlar aslında sizin de iyi bildiğiniz, denk geldiğiniz örnekler. Ondan söylemekte bir sakınca duymadım.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

hocam öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

dolandırıcı gibi adamların banlarını açmayın, bizim istediğimiz arada kaynayan masum konu dışındaki arkadaşlarımızın banlarını açmanız; DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

nikopol gibi olur olmadık her konuya pat diye ZOAAARRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

yazıp ortamı şenlendiren arkadaşlarımız..... DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

hatta ve hatta BEDEVİ pspxsezerin banını bile kaldırmanız hocam... neslimizin devamı için... (tamam bu şakaydı)

ülkemizdeki kargaşadan ayırıp bir nebze olsun yüzümüzü güldüren, boş yaptı diye ban yiyen adamların banlarını kaldırmanız hocam DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

kaşınmıştır, sövmüştür, trollemiştir... elinizi kalbinize götürün ve onlar yaptı, ben yapmayacağım deyip affedin hocam.. içinizdeki sese kulak verin, biliyoruz, siz de istiyorsunuz hocam... DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

teşekkürler DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

-gavuroglan (konu dışının son ayakta kalan neşelerinden biri)

• Hocam talebimde sonuna kadar samimi ve ciddiyim

Sizlere olumlu yaklasmak icin biraz mizah kattim

Rica ediyorum taleplerimizi kemali ciddiyetle görüşün ve bir karara bağlayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi alınmayacak bir şey yok ne yapmış olabilir ya kavga etmiştir ya küfür etmiştir ya klavyesinde sinirle istenmeyen bir şey çıkmıştır herkes hata yapabilir yanlış yapabilir bunun cezası ömür boyu uzaklaştırmak olmalı tüm banlar açılmalı gençlik kazanılmalı insanlara destek olunmalı zaten ekonomik şartlar işsizlik gençlerin mutsuz oluşu yeterince sorun zaten insanları gençleri kazanalım tüm prangaları kaldıralım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemdeki kalıcı ban kayıtlarının o kadar detaylı olduğunu sanmıyorum. Yani banlarken bu adam aşırı küfürden, bu adam dolandırıcılıktan, bu adam suç teşkil eden ifadelerden falan filan gibi detaylanmamıştır diye düşünüyorum. Forumun madde 1.5'ine aykırı hareket etmekten gibi genel bir açıklama yapılmış olabilir belki. (maddeyi uydurdum).

Yani kalıcı ban verirken "yarın bir gün belki geri açarız, bunların bir puanlamasını yapalım" dememişlerdir, o yüzden de cezası 85 puan altı olanların banlarını iptal ettik gibi bir düzenleme olması pek mümkün olmayacaktır.

Tabii benim ki tahmin. Teknik alt yapı detayını bilen varsa bilgilendirsin hepimizi.

Bir de ban gerçekten bir kişinin o forumu kullanmasına engel mi ki? Yeni bir hesap açıp, IP işini de çözüp tekrar yazıyorlardır. Ban olayının kötü yanı 10 yıllık 5000 mesajlık bir hesabı kaybediyor olmak değil mi? Yani "konu artışı sağlama" gerekçesi gerçekçi mi diye düşündüm.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    reisim biz ne kadar ciddi olsak da malesef

Bu forum eskilerin dediği gibi yaprak dökümü olmaya devam edeceğe benziyor

üyelere değersizlik hissiyatı veriliyor hoş ban affı çıksa ne olacak
    Banı kaldırdık diye bildirmedikten sonra önemi yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Ben de ali riza beyim o halde

DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!!

• Konu düşüyor yapmayın

• DERHAL DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! AFFI TALEBİMİZİ KABUL EDİN! BU BİR RİCA OLMAKTAN ÇIKMIŞ, ARTIK BU BİR EMİRDİR! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

• uyelerin banlaniyor olmasinin sebebi forumu kullanicilar icin daha iyi hale getirmek degil mi?

su anda iste bu kullanicilar genel ban affi talep ediyorlar

eger siz memnun etmek istediginiz kullanicilarinizi dinleyip istediklerini yapmayacaksaniz kendiniz calar kendiniz oynarsiniz admin efendiler

zaten forumda in cin cirit atiyor kimse kalmadi

bazi hamlelerin zamani geldi artik

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt
    Kral forum bitti okeye dönüyor

Sadece geceleri giriyorum
    Ve her gece bildirimler bozuk forum inanilmaz yavaş
    Epsilon hocamin malum konusunu da silmisler inanılmaz

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    bir el atlamalri lazim su foruma artik duzelsin isler

ayrica o konuyu niye siliyorlar hocam hic anlamis degilim

• yürü be hamza kardeşim.sonuna kadar arkandayım.bence hem genel af çıkmalı hemde süresiz ban forum sisteminden kaldırılmalı.kimse durduk yerde kimseye küfür etmeyeceği için süresiz ban çok gereksiz bir kural.ayrıca durduk yerde biri küfür etse bile süreli ceza ver geç ne diye adamı forumdan süresiz men ediyon ulan belkide **** de zor durumda kalınmadıkça süresiz ban olmadığı için orası o kadar büyüdü.keşke aynı insaf dh adminlerindede olsa.gerçekten ilginç insanlar.

• Ben de ban affını destekliyorum sonuna kadar, fakat onun da bu forumu diriltebileceğini düşünmüyorum. Forum kültürü öldü gibi bir şey. Ayrıca burayı asıl bitiren şey 2017 Amazon referans link olayıdır, ondan beri bitik durumda.

Edit: Ayrıca beğenmeme butonunun kalkması vs gibi bazı değişimler de çok kötü etkiledi forumu. O butonun geri gelmesi için de bir konu açmak lazım bence.

Edit2: He bir de şu misafir üyelik saçmalığı geldi, bazen görüyorum normal üyelerin 3-4 katı misafir üye oluyor forumda. Acilen kalkması lazım bence, hesap açmıyorsan yazamaman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 27 Şubat 2024; 3:11:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.