< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! (4. sayfa)
-
-
up
-
Mesajlara baktığım zaman ban yemeleri gayet doğal, ne kadar İşsiz, boş adam var mesaj atmış buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GENEL AF isteniyor
Hatasız Kul olmazKervan Plakçılık KasetçilikyoutubeHatasız Kul Olmaz - Orhan Gencebay -Lyric Video - HDhttps://www.youtube.com/watch?si=ZnKGDONXNMmIYOCL&v=P9mLUhDnCk4&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
elini kalbine götür ve içindeki sesi dinle... bize hak vereceksin kardeşim!
-
bir şeye bakmak için foruma girdim ve bu konuyu gördüm.
bu forum öldü arkadaşlar. üzerine toprak atmadıkları için siz canlı sanıyorunuz.
bu forumun efsane, simge sayılabilecek birçok üyesi vardı. hepsi belli sebeplerden banlandı. yönetimin umrunda bile değil.
bence siz de çok oyalanmayın buralarda. eski konular yararlıdır ancak oldu bitti. artık buralarda takılmak sadece bu yeteneksiz yönetime yarar.
hoş yarın bi gün genel af getirsen ne olacak milletin işi gücü var artık forum dh'yi kim umursar?
-
doğru söylüyorsun artık ben yazacaktım
2-3 gün oldu konu açılalı takip ediyoruz hala cevap yok. umurlarında değil zahmet edip yazma gereksinimleri de yok
-
Gerçekleşirse tarihe Hamza Affı diye geçmeli.
-
Foruma katıldığımda 19 yaşındaydım. Şuan 40 yaşındayım. Eski forum yok gerçekten. Ben bile bi iki kere saçma sapan bişelerden ban yemiştim. Sonrada saldım faydalı paylaşımları anca sömürmeye geliyorum. Adminler sanki ülke yönetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 25 Şubat 2024; 18:10:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Heyt bee Saul hamza hocam kim tutar seni
-
Bu sorusunun cevabını da burada beklemek kendi yazdıkları ile çelişmesidir insanın.
-
Ota boka ban atılır.
Bknz:Forum DH
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abeyt bura ne? dh. yani donanım haber.
yaw millet yiyecek ekmek peşine düşmüş. ekmeği bulanlar da reelde yapamadığı partizanlığı ayrımcılığı buraya gelip kusmanın derdine düşmüş kişiler. banlar geri kaldırılsa da insanların kafasında donanım kalmadı ki gelip forumlar canlansın.
inan bana banlar kalksın. yarısı daha ilk ay gene banlanır.
kabul edelim. forumlar öldü. öldürenler de adminler ve ekonomi.
-
Forum eski haline gelmez ki. Forumun düşüşünün nedeni sosyal medya, artık insanlar buralarda pek takılmıyor. Konu dışı gibi eğlenceli ve aktif bir yer bile söndüyse gerisi zor. Ancak telefon konuları gibi ürün hakkında konuşulan yerler aktif olur gerisi biraz zor
-
Efsane gif
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ömer hocam yapalım şu işi be he bi konuşsana yetkili arkadaşlarla
Yav bi gündeme alın bi aranızda 5dk tartışın diyeceksiniz ki "waow bu bizim aklımıza nasıl da gelmedi şu hamza da az zeki değil ha forumu kurtarmanın yolunu bulmuş derhal onu dinleyelim ban affını başlatalım"
Aynen böyle olacak hocam hadi bi deneyin be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X