Şimdi Ara

DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sultan Reşaddan beri ilan edilen 2. Çağrıyı yolluyorum sizlere BU BİR CİHADI EKBERDİR!!!!!!!

sevgili saygılı adminler forum resmen ÖLDÜ aylardir konular donmus durumda 20 tane alt forum takip ediyorum ulke ve dunya gundemi hariç her gun ayni konular konu disina bile gunde 20 tane yeni konu açılmıyor

Bundan çıkışın ilk asamasi foruma 20 30 tane aktif yazar getirmektir sonrasında baska bir seyler bulmamiz lazim ama bu şart ilk asamada konu dışını diriltmeliyiz

Bunun da yegane yolu BAN AFFIDIR

KENDİMİ BÜTÜN BANLANAN ÜYELERİN AVUKATI İLAN EDİYORUM VE ONLARİ SAVUNMAMA BAŞLIYORUM

siz hic hayatinizda kural cignemediniz mi?
    Hic ilk okulda derste konusmadiniz mi?
    Anne baba sozunden cikmadiniz mi?
    Uygunsuz yerde kufur etmediniz mi? Amerikan baskani bile millete küfür ediyor ana bacı karistirmali hemde
    Hic yazim hatasi yapmadiniz mi?
    Hakaret etmediniz mi?

Hepsini hepimiz yaptık o halde suclu kim????

Bu hal ve serait üzere sizlerden forumun kaderini kurtarmak adına BAN AFFI yapmanızı talep ediyorum

Forumun durumu bize bunu EMREDİYOR ban affı senelerdir konuşuluyor ama eger 2024te ilan edilmezse 2025te bunu bile konusacak kimse kalmayacak

Konsey ve tüm üyeleri bu konuda hemfikirdir sizlere tavsiyemiz bu yöndedir

Bilgilerinize arz-ı endam-ı şahane eder bilkubale saygılar sunar ve derhal ama derhal cevap beklerim

Edit: bu konuya adminleri çağıralım ben nicklerini aklimda tutamiyorum biri eklesin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 23 Şubat 2024; 2:15:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ömer hocam merhabalar Hamza ben

Gördüğünüz gibi bu konuda cok ciddi bir talep var herkesten

Banlanmis degerli arkadaslarimizin foruma dönüşü için sizlerden yardim talep ediyoruz bu konuyu en azindan gundeminize alip 1 defa gorusmenizi istiyoruz

Sizden HZ ÖMER ADALETİNİ RİCA EDİYORUM HOCAM AİLELERİMİZ BİZE BOŞUNA BU SAHABE İSİMLERİNİ VERMEDİ DEĞİL Mİ? ONLARIN YOLLARINDAN YÜRÜYELİM DİYE VERDİ HZ ÖMER GİBİ ADİL OLUN HOCAM TIPKI BENİM HZ HAMZA GİBİ KARDESLERİMİZİ SAVUNMAM GİBİ

FORUMUMUZU SEVDİĞİMİZ İCİN BUNU TALEP EDİYORUZ LÜTFEN EN AZİNDAN Bİ GÜNDEME ALİN GÖRÜŞÜN

Forum zaten bir kaç sene önce ölmüştü, şu an can çekişiyor, yani nerede o 20 sene önceki konular, incelemeler, deneyler...

Konu dışı, dünya gündemi, teknoloji vs ile tekrar toparlayacak bir forum yok artık, çünkü 20 sene önceki gibi araştırıp uygulayan ve buraya deneyimini yazan yok, yani o kitle bıraktı artık, tecrübeli ve bilgi sahibi olan insanlar gitti.

• bence bizlere maaş bağlansın. foruma 10 yılın üzerinde emek verdik. gün oksay reis duy sesimizi.

acımasızca verilen banlar forumu bitirdi bu arada onada katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 23 Şubat 2024; 2:15:40 >
  • Hamzanın savunması > Sokratesin Savunması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah babalar konuya şuku verelim forum gündemine girsin okkeyy

• Banlananlar forum açsa burdan daha kalabalık olur. Bir genel af bence de iyi fikir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 23 Şubat 2024; 2:31:32 >
  • Banların açılması sms ile duyurulmalı.

• Vay reizz arkandayız Yine yeni yeniden çok haklısın

Yöneticiler Hamza Reisimin sesini duymalı !!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

upladık. BAN AFFI ISTIYORUZ!! kuzenime, kardeşine, ablasına da uplattım. yazdım birkaç kişiye onlar da gelip uplayacaklar DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

FORUM DH SON DİRİLİŞ: KÜLLERİNDEN DOĞUYOR DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 24 Şubat 2024; 1:23:1 >

• BU BİR İSYAN VEYA FORUM YÖNETİMİNE BAŞKALDIRI DEĞİLDİR! SİZLERİ SEVİYORUZ, SİZLERDEN RAZIYIZ. ANCAK İSTEĞİMİZ BUDUR.. FORUMUN, KONU DIŞININ GELECEĞİ ADINA..

ELİNİZİ KALBİNİZE GÖTÜRÜN VE İÇİNİZDEKİ SESE KULAK VERİN... DOĞRU OLANI YAPMAK İÇİN HALA GEÇ DEĞİL!!!!

HAMZA! HAMZA! HAMZA! HAMZA!

• Forum zaten bir kaç sene önce ölmüştü, şu an can çekişiyor, yani nerede o 20 sene önceki konular, incelemeler, deneyler...

Konu dışı, dünya gündemi, teknoloji vs ile tekrar toparlayacak bir forum yok artık, çünkü 20 sene önceki gibi araştırıp uygulayan ve buraya deneyimini yazan yok, yani o kitle bıraktı artık, tecrübeli ve bilgi sahibi olan insanlar gitti.

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt

geriye tipsizim fakirim kızlar bana bakmıyor diyen tipler geldi forumun çökmesi normal.

• gavuroglan kullanıcısına yanıt
    BU FORUMU YAKINNNNN PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ÖLMÜŞ REİSLERİN RUUUHUUU İÇUUUN DESTEK OLUN BİZE

SAVE BANNED SAVE DH FORUM OKKKEYYY

• burada teknoloji, yazılım, donanımlar vs çok az konuşuluyor artık.

ürün tanıtımları neredeyse tamamen reklam denebilir.

doğru düzgün bilgi paylaşımı çok çok az.

twitter tabi farklı bir klasman ama oradan devam ediyorum şahsen. daha canlı.

burada da var olmaya çalışıyorum ama dediğin gibi bitik bir yer denebilir burası için.

eskiden çok daha iyiydi.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

YONETİMDEN CEVAP BEKLİYORUZZZZSSSSSS KONUYA DAVET EDİYORUZZZSSSSSS

• banlar kaldirilsin dh sahlansin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun zaman üstüne forumda gördüğüm en farklı ve mantıklı konu başlığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derhal gereğini yapıyor ve konuyu kilitliyorum.

Şaka şaka.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.