Şimdi Ara

DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ömer kullanıcısına yanıt
    Ömer hocam merhabalar Hamza ben

Gördüğünüz gibi bu konuda cok ciddi bir talep var herkesten

Banlanmis degerli arkadaslarimizin foruma dönüşü için sizlerden yardim talep ediyoruz bu konuyu en azindan gundeminize alip 1 defa gorusmenizi istiyoruz

Sizden HZ ÖMER ADALETİNİ RİCA EDİYORUM HOCAM AİLELERİMİZ BİZE BOŞUNA BU SAHABE İSİMLERİNİ VERMEDİ DEĞİL Mİ? ONLARIN YOLLARINDAN YÜRÜYELİM DİYE VERDİ HZ ÖMER GİBİ ADİL OLUN HOCAM TIPKI BENİM HZ HAMZA GİBİ KARDESLERİMİZİ SAVUNMAM GİBİ

FORUMUMUZU SEVDİĞİMİZ İCİN BUNU TALEP EDİYORUZ LÜTFEN EN AZİNDAN Bİ GÜNDEME ALİN GÖRÜŞÜN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!!

Güzel trick bu talebimiz de olacak ama ban affi gelirse vaz geceriz belki ;)

• Forumun nitelik olarak bitmesi, Konu Dış(kıs)ı Bölümü'nün açılmasıyla başladı. Siyasi mesajlar yasaktı eskiden. Baktılar sayı çok. Ülke Gündemi Bölümü açıldı.

Forumun adı donanımhaber ama konu dışkısı ve ülke gündemi ön planda genelde.

Yönetim, az da olsa kaliteli olan niteliği değil, niteliksiz çoğunluğu tercih etti ve seneler içinde bugünlere geldi.

@gun şöyle derdi: Bu forum, Türkiye'yi yansıtıyor. Bu sözü malesef doğruydu.

• Genel af gelirse, banlanan troller ve seviyesizler geri gelecektir. Arada kaynayan illa ki vardır ama gelenlerin çoğu, foruma müsbet katkısı olmayacak çer-çöp tayfa olacaktır.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

sen bize niye böcek muamelesi yaptın şimdi. hemide bizim mekanımızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 23 Şubat 2024; 23:26:42 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma. Yeni fark ettim ama gerçek bu malesef.

Benim mesaj sayımın 1/3'ü kadar mesajın var ama görüntülenme sayısı 8 katı fazla. Anladın mı şimdi yukarıdaki mesajımı?

Amacım laf sokmak değildi ama farkında olmayarak öyle oldu.

• gun bize bahmir

Bir kere ban affi gelsin ondan sonra gene sıkı yöntemler uygulanır hocam sıkıntı yok

Ben her türlü hatayı sikayet ediyorum ve iyi bir forumdas oluyorum

Her uye böyle olursa kisa zamanda çürük yumurtalar elenir

DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!!youtube
    Birilerine cevaben kullanmanız için 2 saniyeye kadar indirgedim :D swf yapabilenler varsa durmasın :D
    https://www.youtube.com/watch?v=3VT3uRlu3oA
  • Bence haklı. Bütün banlar kalkmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum, süresiz ban vererek birçok genç troll yok oldu ancak burada insanların yazmasını sağlayan en etkili faktör o trollerdi mesela bir konu hakkında saçma da olsa bir şey yazılır sonra bir kaliteli içerik üreticisi o konu hakkında detaylı ve uzun flood yazardı birçok troll komu olsa da en azından faydalı içerikler de olurdu, şu anda tamamen boş bir forum mevcut, sürekli aynı kelimelerle yazılam hiçbir şekilde yeni düşünce içermeyen tekrarlayan içerik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruyu yanlışı bilmeyen çoluğa çocuğa admin vermişler, önüne geleni banlıyor.

• her gören konuyu uplasın lo

up DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 24 Şubat 2024; 13:5:37 >
  • hala ban affıyla bıseylerın olacagını sanan var ,hersey zamanında guzeldı
    ne forum ne de ulke eskısı gıbı degıl

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.