Şimdi Ara

DERHAL BAN AFFI TALEP EDİYORUM!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar yazmışsınız iyi hoş da. Anlamadığım bi şey var çoğunuz banın o kişiyi forumdan uzaklaştırdığını düşünüyor. Neden? Burda trollük toksiklik yapmak isteyen yine yeni hesap açıp yine yapacağını yapar. Ha kaliteli adamlar niye yok derseniz o zaten doğal bir şey. Bişeylerle uğraşan deneyimli birisi neden beleş burada bilgisini paylaşsın ki? Herkes yardımsever değil. Üstelik bilgi çağındayız bu kadar kirliliğin içinde saf ve işe yarar bilgi bence şuan daha değerli. Eskiden internetin insanlardaki konumu farklıydı birileriyle oradan iletişim kurmak özel bişeyler yapma hissi veriyordu. İşte o özel hissi yaşarken de bilgili insanlardan bişeyler öğreniyorduk. Şimdi internet sıradan birşey ve cezbedici bir yanı yok.
    Bence tüm olaya bu açıdan bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosmos77 -- 24 Şubat 2024; 14:6:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gavuroglan kullanıcısına yanıt
    İnsan olan buraya yazar, korkakça laf atıp kaçmaz.

Ne yazdığım gayet açık. Ben sözümün arkasındayım. Forumun hâli de ortada.

Diğer arkadaşlar öyle yaptılar. Değişik olan sensin demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Eğitim kalitesi düştü, insan kalitesi düştü. Yönetim de çıkarcı davranıp buna paralel hareket etti.

Kaliteli insanların forumdan uzaklaşma sebebi, yönetimin, kalitesiz kitlenin önünü açmasından kaynaklı. "Madem tercihiniz o yönde, bize elveda o hâlde" dediler. Duranlar da paylaşım yapmıyor artık. Derken meydan onlara kaldı.

Ülkenin hâli de o paralelde ilerledi.

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Mesaj sayısını artırmak için içi boş mesajlar atanların sayısı azdı. Post kasmak için sırf mesaj atmak için mesaj atanların sayısı da arttı.

Nitelikli üyelerin öyle bi derdi yoktu. Mesajlarının nerdeyse tamamı da dolu dolu mesajlardı.

Bugün şu bölümde revaçta görünen ve çok mesaj sayısı olan birinin konu ve mesajlarına bakın. İşinize yarayacak ne bulabilirsiniz? Eski üyelerin eski konu ve mesajlarından ise aradan geçen senelere rağmen hâlâ istifade edebilirsiniz.

• gavuroglan kullanıcısına yanıt
    Post olarak dediğin doğru ama nitelik olarak % kaç?

Benim total 30k ama post kasarak yapmadım bunu

Evet. Konu dışkısı. Şu bölüm kapatılsa insanlık ne kaybeder? Hiç bir şey. Ne kazanır? İnsanların zamanlarını boş boş dolduran bir gereksizlikten kurtaracağı için çok şey

Şimdi baktım profilime. En son ne zaman konu açtığımı bilmiyorum. Ona rağmen bu ay 1186 görüntüleme almış. Konu dışındaki bir konunun ömrü kaç gündür, bir düşün bakalım...

Konularının Görüntülenme Sayısı: 66.777
    (Bu Ay: 1.186)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Şubat 2024; 15:11:51 >
  • "İnsan ne için yaşar?" diye sorun bi kendinize? Boşa geçen hayatınız şu meyanda devam edip bu şekilde ölseniz, çok pişman olurdunuz "Hayatımı boş beleş şeylerle geçirdim" diye.

İlimle, bilimle, müsbet felsefeyle meşgul olun. Dininizi sahih kaynaklardan öğrenin, dil öğrenin. Velhasıl: Kendinizi geliştirin. Zamanınızı boşa harcamayın.

Zira geçen zaman geri gelmeyecek. Ömür geçip gidiyor. Ve, sanıldığından daha da hızlı şekilde.

Hayatınızda hatırladığınız ilk andan şu ana dek olan kısmı düşünün. "Ne çabuk geçmiş" diyeceksinizdir. Ama içinde bulunduğunuz an geçmiyor gibi değil mi? İşte gelecek de aynen geçmiş gibi çabucak geçecek.

• Ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok ama HAMZA! HAMZA! HAMZA!

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

heyooo wassup mannn      helll yeahhhhh      

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt
    DESTEKLEYİN BENİİİİ DESTEK İSTİYORUM SİZDEEEENNN

• Ben bu devrin adamı değilim abi. Ama öne çıkarırım hehe  

• Up

• DambıIdor kullanıcısına yanıt

Bu mesajla siz de küfür etmiş olmadınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh’nin Kanunlarına ve Hâkimiyeti Milliye esaslanna riayet ve bunları müdafaa, Dh ahalisinin saadetine sadıkane ve bü­tün kuvvetle sarfı mesai, Dh’ye teveccüh edecek her türlü tehlikeye kemali şiddetle men !!

Not: Dh’ye ihanetin nedeni olmaz bedeli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 24 Şubat 2024; 22:47:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Sen küfür görmemişsin biraz çık sokakta dolaş..

• DambıIdor kullanıcısına yanıt
    Tamam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.