Şimdi Ara

Deri koltuktan fondoten lekesi nasıl çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Doğru yere mi açtım emin değilim ancak durum biraz acil. eter falan gibi sonuçlar buldum ancak ne kadar yarar bilmiyorum. alternatifi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Calaquessir

Herkese iyi geceler,
    Doğru yere mi açtım emin değilim ancak durum biraz acil. eter falan gibi sonuçlar buldum ancak ne kadar yarar bilmiyorum. alternatifi olan var mı?

ıslak mendil ile silmeyi deneyin kaliteli marka olsun dalin veya prima kolay gelsin

• hocam biraz islenmis gibi yuzeye denedim ancak pek ise yaramadi. siyah deri uzerinde cok siritiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eter deriyi deformasyona uğratabilir, rengini soldurabilir hocam deneyen var mı eteri? KOsla falan o tarz şeyler iş görür aslında
  • Agartici degilde bayanlar fondoteni yuzlerinden nasil temizliyorlar ise ayni yontemi deneyebilirsiniz. Orn. Makyaj temizleme pedleri ile. Doseme de deri sonucta yipratici urunler kullanmamanizi oneririm.

• Teşekkürler ederim

• profosyonel yardım alı bence Dr. Vınlyn yada Zıebert den cunku der koly tahrıs olur rengi v.s. solması falan dıyeee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam tavan ne ile yağlanır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calaquessir

Herkese iyi geceler,

aseton deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi leke içinde lüks bi yerde iç dış yıkamaya vermek istemiyorum açıkçası öneriniz için sağolun.
    Aseton fikri mantıklı geldi hocam, pazartesi eczaneden alıp denemek lazım.
  • Hocam ben geçenlerde carrefourdan deri koltuklarım için aşağıdaki ürünü aldım memnun kaldım, badem yağı deriyi korur ama aseton matlaştırabilir. Lekeyi çıkarır mı bilmem ama denenebilir.

• Hanımlar yüzünden silmek için ne kullaniyorsa siz de onu kullanın

• Fondoteni oraya nasıl ve ne şekilde bulaştırdınız ciddi anlamda merak uyandırdı

• Öneriniz için teşekkür ederim. İnternet üzerinden değilde bir mağazadan bulursam alıcağım.
    Makyaj temizleyici losyonları var fakat sonuçta sürdüğüm yüzey insan derisi olmadığı için ne tür bi reaksiyona girecek bilemiyorum :D.
    Hocam benim hatam değildi ya maalesef.
  • sonaxın koltuk deri iç döşeme temizlemesini alıyorsun koltuğu, köpüğe boğduktan sonra sert bir şekilde fırçala çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUSSHEL -- 3 Mayıs 2014; 10:28:19 >
  • Kullanıyorum ve tavsiye ederim
    http://www.kliksa.com/urun/modacar-m-care-deri-temizleme-spreyi-09m031/901888054

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.