Şimdi Ara

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
90.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CThirty

Arkadaşlar çok acil İzmir Agora ve Optimum da durum nedir? 43 numara falan bulabilir miyiz? Ta Mavişehir'den gitmeyi düşünüyorum.

43 numara ney bulabilir misin dostum..

ben dün agoradan 43 numara tarçın renk timberland aldım 1 tane 43 vardı ve ben aldım.. ama başka model ve renklerde durum ne bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 20 Ocak 2013; 14:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

quote:

Orijinalden alıntı: black_q

quote:

yazlık ayakkabılarda indirim varmı acaba? Sadece botlardamı?

her ayakkabıda vardı

tesekkurler hocam pekı magazalarda yazlık tımberland bulunuyormu biliyomusunuz yoksa daha gelmedimi yazlıklar?

ankarada vardı yazlık çeşitler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Arkadaşlar çok acil İzmir Agora ve Optimum da durum nedir? 43 numara falan bulabilir miyiz? Ta Mavişehir'den gitmeyi düşünüyorum.

43 numara ney bulabilir misin dostum..

ben dün agoradan 43 numara tarçın renk timberland aldım 1 tane 43 vardı ve ben aldım.. ama başka model ve renklerde durum ne bilmiyorum

Hocam timberland standart botlardan bahsediyorum, ayakkabı değil. Renk hakkında görünce karar vericem.
  • Normalde 43,5-44 giyiyorum timberland botta 42 ancak oldu alırken dikkat edin bence.

Gunluk giyim icin aldigim timberland 44 numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

yuhhhhh
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/timberland

senin yüzünden vazgeçeceğim botlardan :( halbuki ne güzel hayallerim vardı. 5 sene giyecektim

• bende aldım ama kalitesiz olmasına şaşırmadım. bunlar etiketine fiyat biçiyor kalite sınıfı düşük olduğu aşikar. üstelik botlar şu an bile karla satılıyor ama biz büyük indirim var gibi yagmaladık.
    zaten 79tl ye de satsa 19tl yede satsa zarar etmeyecekler.
    ekonomi okuyanlar anlamıştır
    ticarette bunun adı vardı şu an hatırlamıyorum
    bir piyasa çeşidi bu.

• quote:

Alsancakta'da var mağaza bu arada ulaşım açısından daha rahat olabilir sizin için, orasıda baya kalabalıkmış sanırım.
  • Cok guzel bir bot aldim
    Marmara foruma gidin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih
    QZENİME SADECE HABER VERDİM ...

En yakın camdan atladım, bu mesajı düşerken mobilden yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Galleria YKM'den tarçın rengi 43 numara aldım bir tane. Sakindi orası bulamama sıkıntısı olacağını sanmıyorum gidebilirsiniz.

Düzenleme: Pek bir fark olduğunu düşünmüyorum ama benim aldığım ürün Dominik Cumhuriyeti'nde üretilmiş.

Arada kalip farki vardir. Dominik daha tarakli ayaklar icin uygun cin mali olanlar ayagi daha az tarakli olanlar icin uygun ama kalitesini test etmedim bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bende aldım ama kalitesiz olmasına şaşırmadım. bunlar etiketine fiyat biçiyor kalite sınıfı düşük olduğu aşikar. üstelik botlar şu an bile karla satılıyor ama biz büyük indirim var gibi yagmaladık.
    bir piyasa çeşidi bu.

Kalite sınıfı düşük olduğu aşikar demeniz biraz haksızlık oluyor sanki. 5 senelik bir botum var timberland'tan iç kısmı giye çıkara biraz parçalandı fakat dışardan hala yeni gibi. Bu 5 sene içerisinde ürettiklerinin kalitelerini düşürmüşlersede orasını bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Marmarapark da durum nedir gitmiş olan var mi

Bende yakınım oraya arkadaşlar giden olmadı mı yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

46 numara gören oldu mu hiç acaba Timber'da :)

46 2/3 adidas giyiyordum bot sevmem genelde gittim 46 numara istedim denedim fakat hayli büyük geldi 45 numara denedim 1-2 modelde tam oturmazken başka bi modelde tam oturdu ayağıma
  • pendik marina mağazasında insanlar üst üste bedava dağıtılsa bu kadar olur.. fotoğrafınıda çektim gerçi ama mobilden nasıl yüklenr bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bende aldım ama kalitesiz olmasına şaşırmadım. bunlar etiketine fiyat biçiyor kalite sınıfı düşük olduğu aşikar. üstelik botlar şu an bile karla satılıyor ama biz büyük indirim var gibi yagmaladık.
    bir piyasa çeşidi bu.

Kalite sınıfı düşük olduğu aşikar demeniz biraz haksızlık oluyor sanki. 5 senelik bir botum var timberland'tan iç kısmı giye çıkara biraz parçalandı fakat dışardan hala yeni gibi. Bu 5 sene içerisinde ürettiklerinin kalitelerini düşürmüşlersede orasını bilemicem.

ben şu nubuk klasik botlarda biraz düşük buldum ama iyi bottan pek anlamadığımı da eklemiş olayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black_q

quote:

yazlık ayakkabılarda indirim varmı acaba? Sadece botlardamı?

her ayakkabıda vardı

tesekkurler hocam pekı magazalarda yazlık tımberland bulunuyormu biliyomusunuz yoksa daha gelmedimi yazlıklar?

Teoride her ayakkabı için var ama yazlık ürün yok hocam bilginize. Ben de yazlık bulsam alacaktım ama hiç yok.
  • Haberi veren arkadaşa teşekkürler, bot almayı düşünüyordum, 176 ₺'ye 7 taksit aldım

• Esimle birer Frau marka ayakkabi aldik bu kampanyadan. Haber veren arkadasa tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

yuhhhhh
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/timberland

senin yüzünden vazgeçeceğim botlardan :( halbuki ne güzel hayallerim vardı. 5 sene giyecektim

sevgili kardeşim, inan bana bende çok almak istiyordum tıpkı sen gibi.
    ancak gerçekler de gözardı edilmemeli. o nedenle araştırdım ve biçok şikayet e rastladım nette.
    hatasız timberland olmayadabilir zaten eywalla ama gel gör ki, enteresan enterasan sorunlar yaşamış insanlar.
    ayrıca neden indirim oldu diye, sırf almak için bir bot alalım??
    bizim isteklerimizi karşılayacak bot almamız gerekmez mi?
    sırf karizma olsun diye (tarçın dı, sarıydı) timberland alıp da giymem arkadaş. zaten her 100 kişiden 75'nin ayağında olacak bu durumda. hiç sevmediğim işler, amele geyiği gibi.
    bu mevzuyu şuna benzetiyorum. one million diye bi parfüm var, bi ara insanların alayı o parfüme sardı. sırf hatunlar tatlı kokular sever hesabı. ama kaç kişi beğendi, teniyle uyumlu buldu veya içine sinerek aldı, muamma...
    velhasıl, biraz araştırınca bot mevzularını, trekking botlar outdoor vs envayi çeşiti var. goretex, salomon, merrell ve dahası.
    tamam istanbul bir erzurum, bitlis, vs şehirler gibi değil ama, sonuç itirabiyle don da oluyor, karda yağıyor, yağmur da.

bu arada timberland'in goretex modellerinden bulabilseydim alacaktım. fakat tarumar edilmiş deriden ve timberland mağazaları.
    keşke imkan olsa da, abd'den getirtebilsek. en baba ürünler orda.

neyse artık, sırf görsel açıdan (tarçını, sarısı vs tarzı) timberland alırım diyenler varsa da, saygı duyulur..

• http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=4208585

http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=12295772

Şu modelleri ankara karum mağazasından düz taban olanını 140 ve goretex olanı 150 liraya aldık.Yanlız ilk model hakkında pek emin değilim arkadaşlar nedense pek içime sinmedi siz ne düşünüyorsunuz ayakkabının modeli hakkında değişim yapsam mı?

Bu arada karum'a uğrayabilirsiniz hala tüm modellerden numara pek kalmasa da çeşit var ve özellikle montlar ve kazaklarda çok güzel modeller var.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.