Şimdi Ara

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
90.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antalyalı olan var mı ya da antalya'da nerede satılır bilen var mı
  • ykm galeria dan 166 tl ye nakit iskontolu aldımmmm deriden berbattttt
  • Biraz önce Ankamall Timberland magazına uğradım. Pek çok ürün vardı ama ihtiyacım olmadığı için almadım. Bu arada aynı indirim Boyner magazasında da var ( sanırım pazartesi 17.00 a kadar,yanlış okumuş olabilirim) %55 indirimli Timberlandlar. Sıra filan da yok .Diğer pek çok ayakkabılarda da indirim var Boyner'de . Tommy Hilfiger'ın bir modei 229 ---138 olmuştu. Hemen aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Cok guzel bir bot aldim
    Marmara foruma gidin bence

bu botlar sadece sarı -tarçın renginde mi ?
  • Arkadaslar bende az once İstinyepark boynerden Aldim. Cok yogunluk var acikcasi numara sikintisida mevcut. Elinizi cabuk tutun , istinye pak boyner 2 katli alt katta ve ust katta ayri ayri standlar mevcutt ikisinede sorun yoksa timberlandin kendi magazasina ugrayin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl önce tarçın rengi almışdım içi biraz deformasyona ugradıgı için bu gün gidip yine dominik üretimi tarçın rengi aldım aslında başka renk degiştirmeyi düşünmüşdüm ama digerleri içime sinmedi
  • bende timberland suadiye mağazsından almış bulunmaktayım.ürünler hızla tükeniyor acele etmenizde fayda var.

• Degisim nasil yapiliyor bilen var mi aldigim magazada o numara yoktu yarim numara kucugunu aldim degistiririz dediler kampanyadan sonra. Ayakkabiyi alip gitmek mi lazim yoksa onceden siparis falan mi verilecek ?

• DH sıcak fırsatlar bölümünü az önce sakıncalı siteler kategorisinde devletin ilgili birimlerine şikayet ettim.
    Sabah sabah koçtaşa gidip 10 TL'ye silikon alıp gelecekken yolda bakma şansızlığında bulunduğum SS bölümü yüzünden DERİDEN mağazasına girme gafletinde bulundum.

Şaka bir yana eğer ki Timberland'in klasik, her yerde satılan botlarının dışında satılan Goretexli, sağlam, taş gibi diğer modellerini takip ediyorsanız çok güzel bir sıcak fırsat oldu diyebilirim kendi adıma.
    En az 3 sene giyebileceğim botlarım oldu. Teşekkürler.

Botların dışında da kaliteli tekstil ürünleri vardı fakat hızla koşarak uzaklaştım mekandan. Zaten bir ayakkabı söylüyorsunuz gidip depodan bakıp gelesiye kadar satıcı size bir mont filan denetiyor. "Sıcak satış taktiği filan mı?" diye sordum, güldü satıcılar.

EK: Söyleyen satış görevlisinin yalancısıyım, Timberland logosu değişeceğinden böyle bir stok eritme yapıldığını söyledi. Sadece logosu gözüksün diye alanların pek hoşuna gitmeyebilir bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 20 Ocak 2013; 20:07:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

yuhhhhh
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/timberland

senin yüzünden vazgeçeceğim botlardan :( halbuki ne güzel hayallerim vardı. 5 sene giyecektim

sevgili kardeşim, inan bana bende çok almak istiyordum tıpkı sen gibi.
    ancak gerçekler de gözardı edilmemeli. o nedenle araştırdım ve biçok şikayet e rastladım nette.
    hatasız timberland olmayadabilir zaten eywalla ama gel gör ki, enteresan enterasan sorunlar yaşamış insanlar.
    ayrıca neden indirim oldu diye, sırf almak için bir bot alalım??
    bizim isteklerimizi karşılayacak bot almamız gerekmez mi?
    sırf karizma olsun diye (tarçın dı, sarıydı) timberland alıp da giymem arkadaş. zaten her 100 kişiden 75'nin ayağında olacak bu durumda. hiç sevmediğim işler, amele geyiği gibi.
    bu mevzuyu şuna benzetiyorum. one million diye bi parfüm var, bi ara insanların alayı o parfüme sardı. sırf hatunlar tatlı kokular sever hesabı. ama kaç kişi beğendi, teniyle uyumlu buldu veya içine sinerek aldı, muamma...
    velhasıl, biraz araştırınca bot mevzularını, trekking botlar outdoor vs envayi çeşiti var. goretex, salomon, merrell ve dahası.
    tamam istanbul bir erzurum, bitlis, vs şehirler gibi değil ama, sonuç itirabiyle don da oluyor, karda yağıyor, yağmur da.

bu arada timberland'in goretex modellerinden bulabilseydim alacaktım. fakat tarumar edilmiş deriden ve timberland mağazaları.
    keşke imkan olsa da, abd'den getirtebilsek. en baba ürünler orda.

neyse artık, sırf görsel açıdan (tarçını, sarısı vs tarzı) timberland alırım diyenler varsa da, saygı duyulur..

marinaya gittim model baya vardı ama çok tutan tarçın felan yoktu. olsada almazdım. yağlı deri kahve beğendim fakat ayağımı vurdu, goretex baya vardı ama tipi hiç içime sinmedi almadım çıktım. (birazda şikayetvardaki yorumları okuyunca bahane türemiş oldum)

goetex i neden özellikle alırım dediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Arkadaşlar çok acil İzmir Agora ve Optimum da durum nedir? 43 numara falan bulabilir miyiz? Ta Mavişehir'den gitmeyi düşünüyorum.

Bende karşıyadakadan izban ile optimum'a gidip alıp geldim. Kalabalık çok az 43 numara giyiyorum bende 4-5 tane model denedim birisi hariç hepsinde 43 numara vardı aldım geldim. sabit 176 TL gibi birşey tüm botlar.. Etiket üzerinde bulunan fiyatlardan pahalı olanı üzerinden %55 indirim var 390 yazan ürünü 176 tl'ye aldım. Akşam 21.30'a kadar açıkmış sordum . mağaza küçük fakat bayağı çeşit var içeride ..
    Deriden'e gitmeyin direk timberland mağazasına gidin tavsiyem. deriden'de çeşit çok az

Aldığım ürün de bu

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jitanx -- 20 Ocak 2013; 17:25:37 >

• Ben yaklasik 8 yil once tarcin modelini almistim lisedeydim o zamanlar 9 yil oncede yine nubuk kahverengi harley almistim hala daha 0 gibiler ki kis gelince bot ve cizme disinda birsey giymem asla. Bugun ugradim ve waterproof deri modelini aldim cokta ihtiyacim yoktu fakat f/p oranin cok yuksek tarcinida zamaninda 180tlye almistim diye hatirliyorum hala tas gibi.

• Yardimci olan herkese tesekkurler. Ben ve kiz kardesime tarcin renk aldik. Erkek 176 bayan 163 tl. Konuyu acan arkadasa ayrica tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Yardimci olan herkese tesekkurler. Ben ve kiz kardesime tarcin renk aldik. Erkek 176 bayan 163 tl. Konuyu acan arkadasa ayrica tesekkurler.

boynerden mi
  • http://www.timberlandtoeshoes.com/upload/products/700x700/mens-timberland-roll-top-boot-dark-blue-yellow-001-01.jpg

Bu model var mıdır acaba gözüne çarpan oldu mu?

• ben de bu botun 43 numarasını aldım arkadaşlar 176 liraya sizce nasıl

http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=11810747

Ancak burun kısmında ufak bir iz var sanki tadilata girmiş gibi umarım problem çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeizerSoze -- 20 Ocak 2013; 18:01:43 >
  • "Mich e simon" nasil bir markadir gören duyan var mı acaba ?

internette pek bilgi bulamadim.

• Öncelikle konuyu açıp bizlere haber veren arkadaşa Gerçekten Teşekkür Ediyorum

ben önce pendik MarinTürk'e gittim. orada fazla kalabalık yoktu. saat 12:00 civari ordaydım.
    orada begenmedim tabii.

oradan viaport'a geçtim.
    deriden'de hiçbişey kalmamişti. yani dogru düzgün ayakkabı yoktu.
    Timberland magazası ise yıkılıyordu Baya kalabalık vardı. ama ayakkabı seçmek fazla zor degildi. herkes rahatça bakabiliyordu.
    zaten herkes sadece ayakkabı degil başka ürünlerede bakıyordu.

Bu arada Timberland Çalışanların ilgisinede teşekkür ediyorum. biraz kendilerini ugraştırdım sayılır.
    176+19 =195 liraya bot ve koruyucusu aldım. ayakkabının gerçek fiyatı 392 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Öncelikle konuyu açıp bizlere haber veren arkadaşa Gerçekten Teşekkür Ediyorum

ben önce pendik MarinTürk'e gittim. orada fazla kalabalık yoktu. saat 12:00 civari ordaydım.
    orada begenmedim tabii.

oradan viaport'a geçtim.
    deriden'de hiçbişey kalmamişti. yani dogru düzgün ayakkabı yoktu.
    Timberland magazası ise yıkılıyordu Baya kalabalık vardı. ama ayakkabı seçmek fazla zor degildi. herkes rahatça bakabiliyordu.
    zaten herkes sadece ayakkabı degil başka ürünlerede bakıyordu.

Bu arada Timberland Çalışanların ilgisinede teşekkür ediyorum. biraz kendilerini ugraştırdım sayılır.
    176+19 =195 liraya bot ve koruyucusu aldım. ayakkabının gerçek fiyatı 392 TL

Koruyucuyu almak iyi aklınıza gelmiş hocam benim hiç aklıma gelmedi normal fiyatı 40 TLdir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Degisim nasil yapiliyor bilen var mi aldigim magazada o numara yoktu yarim numara kucugunu aldim degistiririz dediler kampanyadan sonra. Ayakkabiyi alip gitmek mi lazim yoksa onceden siparis falan mi verilecek ?

ayakkabıyı alıp değiştirmek istiyorum dersiniz o esnada hemen verirler hocam. Bende benim ayakkabının tekini değiştircem ufak bir iz var taktım kafaya Şimdi kalabalık uğraşmayım diye indirimden sonra değiştircem.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.