Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Geçtiğimiz cuma malumunuz oyunun premium edition sürümünü alabilmek için o mağaza senin bu avm benim aranıyordum. Fakat elektroworld de sadece battlefield 3 ü bulabildim. kendi kendime 'bununla yetineceğiz' artık deyip aldım. Veeee sonra aynı günün akşamına Allah yüzüme güldü ve premium editionu buldum ve oracıkta aldıııım. Şimdi arkadaşlar benim iki adet ufacık tefecik sorunum var ve sizden nacizane tavsiyelerinizi istirham ediyorum. Sorunum şudur ki ; Battlefield 3 key i yazdım ettim bilgisayarıma yükledim akşamına da o heyecan ile premium editionu yükledim kurdum. Neyse şimdi origini açtığımda BF 3 ve BF 3 Limited Edition yan yana durmuş bana sırıtıyorlar. Malum ilk aldığım sade BF 3 elimde patlamış oldu ve boşuna 120 liram yandı. Şimdi bunu pc'den kaldırsam Limited Edition a bir zararı sıkıntısı olur mu ? Ve de kaldırdıktan sonra o'nu cd si ve keyi ile satışa sunabilir miyim ?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Neden sadece oyunsuz premium almadın ?
pek ayıkmıyorum bu işlerden ama mantık yürütürsek sen o cd keyi kendi hesabına yükledin cd ile beraber hesabı satman gerek diye düşünüyorum bence tahminime göre
Sisteme kaydettiğin oyunlara sadece yetkililer tarafından müdahale ediliyor. İletişim kurarken belki yaptığın hataya istinaden bir oyunun silinip alternatif başka bir oyun belki hediye edilir. Genelde silmiyorlar ama denemekten zarar gelmez. EA Destek birimiyle Live chat üzerinden konuşmayı dene...
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
Sisteme kaydettiğin oyunlara sadece yetkililer tarafından müdahale ediliyor. İletişim kurarken belki yaptığın hataya istinaden bir oyunun silinip alternatif başka bir oyun belki hediye edilir. Genelde silmiyorlar ama denemekten zarar gelmez. EA Destek birimiyle Live chat üzerinden konuşmayı dene...
Yok hocam yok siliyorlar. :) Arkadaşım bf3 aldı ve indirim zamanında da premium alacakken yanlışlıkla yine bf3 aldı bu halde 2 bf3 ü oldu(Bu origin ne salak bişeyse. Bu oyuna zaten sahipsiniz diyemiyor galiba?) ve sıcağı sıcağına yukarıdaki help kısmından yetkililerle görüştü oyun iade edildi parası hesabına yattı.