Şimdi Ara

Ders Çalışırken Sıkılıyorum YARDIM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene son. Liseye geçeceğim SBS var ve benim iyi bir puan almam gerekiyor. Güzel bir dershaneye gidiyorum. Ancak dershanede en düşük sınıftayım. Puanlarım çok kötü. 350'nin altında hem de 700 üzerinden.. Ders çalışırken çok sıkılıyorum. Soru çözerken, tekrar ederken vs.. Sınavlarım berbat ötesi. Dersteyken iyiyim ancak sınavda stres ve heyecan olmadığı halde doğru yaptığımı sanarken bir bakıyorum 10 tane yanlış yapmışım.. Boşlarımı saymıyorum. Ders çalışmak için bir yöntem bilen lütfen yardım etsin. Ders çalışmayı sevmiyorum ve sıkılıyorum çalışırken. Ailem sürekli baskı yapıyor. İyi bir yer tutturmam lazım lütfen yardım edin dh üyeleri.. Lütfen ... Dershaneye cok para veriyoruz. Puanlarımı düzeltmessem pişmanlık duyacağım, aileme karşı.. Lütfen yardım..

GÜNCEL KONU LÜTFEN YAZIN :( SINAVA AZ KALDI 2,5 AY KALDI LÜTFEN :(

• quote:

Orijinalden alıntı: L0V4T1C

Arkadaşlar bu sene son. Liseye geçeceğim SBS var ve benim iyi bir puan almam gerekiyor. Güzel bir dershaneye gidiyorum. Ancak dershanede en düşük sınıftayım. Puanlarım çok kötü. 350'nin altında hem de 700 üzerinden.. Ders çalışırken çok sıkılıyorum. Soru çözerken, tekrar ederken vs.. Sınavlarım berbat ötesi. Dersteyken iyiyim ancak sınavda stres ve heyecan olmadığı halde doğru yaptığımı sanarken bir bakıyorum 10 tane yanlış yapmışım.. Boşlarımı saymıyorum. Ders çalışmak için bir yöntem bilen lütfen yardım etsin. Ders çalışmayı sevmiyorum ve sıkılıyorum çalışırken. Ailem sürekli baskı yapıyor. İyi bir yer tutturmam lazım lütfen yardım edin dh üyeleri.. Lütfen ... Dershaneye cok para veriyoruz. Puanlarımı düzeltmessem pişmanlık duyacağım, aileme karşı.. Lütfen yardım..

700 mü? Yuh!

Tavan 500 değil miydi ya?

Benim zamanımda 500 dü.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: L0V4T1C

Arkadaşlar bu sene son. Liseye geçeceğim SBS var ve benim iyi bir puan almam gerekiyor. Güzel bir dershaneye gidiyorum. Ancak dershanede en düşük sınıftayım. Puanlarım çok kötü. 350'nin altında hem de 700 üzerinden.. Ders çalışırken çok sıkılıyorum. Soru çözerken, tekrar ederken vs.. Sınavlarım berbat ötesi. Dersteyken iyiyim ancak sınavda stres ve heyecan olmadığı halde doğru yaptığımı sanarken bir bakıyorum 10 tane yanlış yapmışım.. Boşlarımı saymıyorum. Ders çalışmak için bir yöntem bilen lütfen yardım etsin. Ders çalışmayı sevmiyorum ve sıkılıyorum çalışırken. Ailem sürekli baskı yapıyor. İyi bir yer tutturmam lazım lütfen yardım edin dh üyeleri.. Lütfen ... Dershaneye cok para veriyoruz. Puanlarımı düzeltmessem pişmanlık duyacağım, aileme karşı.. Lütfen yardım..

700 mü? Yuh!

Tavan 500 değil miydi ya?

Benim zamanımda 500 dü.

Bu sene ki SBS ya 500 yada 700 üzerinden yapılacak. Ama benim dershanede olduğum deneme sınavları 700 üzerinden ve ben 350 nin altında alıyorum.. çok ama çok berbat..

• ben suan 10. sınıftayım.6,7 ve 8 de 500den girdim.433,496,455 aldim.700 ne alakaymis ya? Nasıl bir sacmalik.Puanın da cok dusuk geldi? Ne yapıyorsun derslerde?
  • Ders calismani eglenceli hale getir 1 saat calis 15 dakika evde gezin bu saatten sonra bu puani ancak cok sıkı calisarak yukseltirsin.Bu sinav hayatini dogrudan etkilemez ama dolayli etkiler onemsiz sanma.Kendine güven konularin alt yapisini ögren yanlis yaptiklarini hocana çözdür, kolay gelsin kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombox -- 18 Mart 2013; 19:04:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından çevresi güzel bir lise kazanmayı hayal ederek çalış. Lise yılları çoğu insanın en güzel yıllarım dediği yıllardır. Kazanacağın daha iyi bir okul en güzel yıllarını daha da güzelleştirir. Daha çok hayal etme ve arzulama meselesi çalışmak.
  • kimse eğlenerek çalışmadı o sınava evlat

Ders Çalışırken Sıkılıyorum YARDIM !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 18 Mart 2013; 19:56:14 >
  • 700 üzerinden puanı 5/7 ile çarıpıp 500 üzerinden hesaplayabilirsiniz. Şimdi sistem böyle oldu. 700 üzerinden bütün sınavlar.
  • iyi bir lise kazanman gerçekten önemli. iyi bir üniversite iyi bir liseden geçiyor. şu 2.5 ay sabret, dişini sık, yazın tatilini bol bol yaparsın. yarından itibaren günde 1-2 saatle başla yavaş yavaş artır. sonra sende alışırsın ders çalışma temposuna. konuları derse girmeden önce mutlaka çalış. derste rahat anlarsın. dersten sonra da tekrar et. zaten 5 ders için yapacaksın pek zor bir şey değil. eksik konuların varsa dersanenden etüt al hocaların peşini bırakma, soru sormaktan çekinme. önceden anlamadığın konular varsa konu anlatım kitapları, internetten konu anlatım videoları ve dersane hocandan yardım iste. eğer istersen başaramayacağın bir şey yok. 500 lük sisteme göre diyorum eğer bu dediklerimi yaparsan en az 420 civarı alırsın en az.
  • kimse pc'de oyun oynamak varken ders çalışmak istemez.tabi sıkılacaksın 2 ay kalmış , bende sınava gireceğim.denemelerde cevap anahtarını alıp yanlış yaptığın soruları bulup onlara çalış.TEST ÇÖZ
  • arkadaşlar sınava girip 700 puan üzerinden değerlendirilecek.6,7 ve 8. sınıfların yıl sonu not ortalaması toplanıp sınavdan aldınız puana eklenip ikiye bölünecek.

ÖRNEK:
    6.sınıf:80
    7.sınıf:90
    8.sınıf:100
    toplam:270

sınavdan aldığın puan: 600

270+600=870 870/2=435 puan, liseye bu puanla girilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymfs -- 18 Mart 2013; 20:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xErr0Rx

iyi bir lise kazanman gerçekten önemli. iyi bir üniversite iyi bir liseden geçiyor. şu 2.5 ay sabret, dişini sık, yazın tatilini bol bol yaparsın. yarından itibaren günde 1-2 saatle başla yavaş yavaş artır. sonra sende alışırsın ders çalışma temposuna. konuları derse girmeden önce mutlaka çalış. derste rahat anlarsın. dersten sonra da tekrar et. zaten 5 ders için yapacaksın pek zor bir şey değil. eksik konuların varsa dersanenden etüt al hocaların peşini bırakma, soru sormaktan çekinme. önceden anlamadığın konular varsa konu anlatım kitapları, internetten konu anlatım videoları ve dersane hocandan yardım iste. eğer istersen başaramayacağın bir şey yok. 500 lük sisteme göre diyorum eğer bu dediklerimi yaparsan en az 420 civarı alırsın en az.

Anladım çok sağolun. Babamla birlikte bir program yaptık ona söz verdim çalışacağım. :)

quote:

Orijinalden alıntı: bymfs

arkadaşlar sınava girip 700 puan üzerinden değerlendirilecek.6,7 ve 8. sınıfların yıl sonu not ortalaması toplanıp sınavdan aldınız puana eklenip ikiye bölünecek.

ÖRNEK:
    6.sınıf:80
    7.sınıf:90
    8.sınıf:100
    toplam:270

sınavdan aldığın puan: 600

270+600=870 870/2=435 puan, liseye bu puanla girilecek

Teşekkürler bilgi için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.