Şimdi Ara

ders çalışma ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fazla uzatmadan meseleye giriş yapıyım
    benim aklma takılan bişey var ben ders çalışırken bir konuyu bitirdikten sonra 1 en fazla 2 test çözüp başka bi derse geçiyorum yani üzeinde fazla durmuyorum ama bazı arkadaşlarım bir konuya başladıktan sonra en az 3 4 test çözdüklerini söylüyolar ve benden daha başarılılar sizce ben yanlşmı yapıyorum özellikle dersleri ve sınav puanları iyi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

• ben bi konuyu bitirdikten sonra 2 veya 3 kaynaktan konuyla ilgili testlerin yarisini cözuyorum. 4 5 test cözmüs oluyorum konu bitince. Diger yarisini da bikac hafta sonraya birakiyorum cözunce tekrar hatirlayip akilda kalmasi amaciyla
  • ewt bak arkadaş çok mantıklı yapıor bende öyle yapmaya çalışıorum, konuyu bitirdikten snra 1 er test te olsa farklı kaynaklardan çöz ama her hafta 1 er test çözeceksen tabi en mantıklısı bu hem 3-4 test çözmüş olursun günde(o konuya ilgili) hem de diğer hafta da çözdükten snra kalıcı olur artk o konu beyninde..
  • teşekkür ederim arkadaşlar..
  • Konuya göre test çözme ihtiyacını kendin anlarsın bence, şu kadar test çözmeliyim diye şartlandırma kendini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.