arkadaşlar fazla uzatmadan meseleye giriş yapıyım benim aklma takılan bişey var ben ders çalışırken bir konuyu bitirdikten sonra 1 en fazla 2 test çözüp başka bi derse geçiyorum yani üzeinde fazla durmuyorum ama bazı arkadaşlarım bir konuya başladıktan sonra en az 3 4 test çözdüklerini söylüyolar ve benden daha başarılılar sizce ben yanlşmı yapıyorum özellikle dersleri ve sınav puanları iyi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum
ben bi konuyu bitirdikten sonra 2 veya 3 kaynaktan konuyla ilgili testlerin yarisini cözuyorum. 4 5 test cözmüs oluyorum konu bitince. Diger yarisini da bikac hafta sonraya birakiyorum cözunce tekrar hatirlayip akilda kalmasi amaciyla
ewt bak arkadaş çok mantıklı yapıor bende öyle yapmaya çalışıorum, konuyu bitirdikten snra 1 er test te olsa farklı kaynaklardan çöz ama her hafta 1 er test çözeceksen tabi en mantıklısı bu hem 3-4 test çözmüş olursun günde(o konuya ilgili) hem de diğer hafta da çözdükten snra kalıcı olur artk o konu beyninde..
teşekkür ederim arkadaşlar..
Konuya göre test çözme ihtiyacını kendin anlarsın bence, şu kadar test çözmeliyim diye şartlandırma kendini.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme