Şimdi Ara

Ders çalışma taktiği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene dershaneler temel lise olduğu için son senemde temel liseye gidiyorum 11 senedir resmen yatıyordum.

Şimdi ders çalışmaya başladım ama iyi bir taktiğim yok ders çalışmak için...

Yapınca yapıyorum ama dikkatim dağılıyor sıkılıyorum vs gibi normal şikayetkerim var takip etmem gereken nedir ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memurlar.com a gir biraz gez sonra seni dersin başından kaldıramazlar.

• 1 musibet 1000 nasihate bedeldir. Mezun olarak o 1 musibeti tattım. Sana nasihat vermek pek fayda etmez ama o musibeti tatmak istemiyorsan çalış.

Eğer oturup adam akıllı çalışırsan hakkını vererek temelin yoksa bile ygs ye kadar tüm konuları bitirirsen. Ama çok şeyden taviz vermen gerekir. Yetişir çok rahat yetişir ama bunu istemen ve gerçekleştirmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 19 Kasım 2015; 22:13:37 >
  • Geometri hariç diğer derslerde temelim sağlam geometri ve mat için özel ders alıcam bu hafta sonu bu yüzden çalışma taktiği lazım dersleri nasıl dağıtmam gerektiği gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: [Naylon Branda]

Memurlar.com a gir biraz gez sonra seni dersin başından kaldıramazlar.

Orda tam olarak hangi konuya bakmamiz gerekiyor ben mezunum ama calismaya baslamadim hala ve vicdan azabi cekiyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

quote:

Orijinalden alıntı: [Naylon Branda]

Memurlar.com a gir biraz gez sonra seni dersin başından kaldıramazlar.

Orda tam olarak hangi konuya bakmamiz gerekiyor ben mezunum ama calismaya baslamadim hala ve vicdan azabi cekiyorum :(

Özellikle KPSS bölümü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.