Şimdi Ara

Ders ekle sil hakkında bilgisi olan lütfen baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben aof 2 yıllık açık öğretim okuyuyorum bu sene 2. Sınıfa geçtim fakat 1. Sınıfın 2. Döneminden 1 dersten ff aldım şimdi ben bu ff aldığım dersi 2. Sınıfın 2. Dönemindemi alacağım? şimdi benim ders ekle sil ekranında herhangi birşey yapmam eklemem silmem gereken birşey varmı olduğu gibi onaylayimmi? 2. Dönem ders ekle sil yapılabiliyormu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.donem alacaksin o kaldigin dersi bisey yapma onayla secili zaten derslerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders ekle sil hakkında bilgisi olan lütfen baksın

bende yeni iki ders alabiliyorum galiba. basıp geçeyim değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 27 Eylül 2016; 20:08:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

bende yeni iki ders alabiliyorum galiba. basıp geçeyim değil mi

45e kadar yolu var kredinin ekleyebilirsin daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 27 Eylül 2016; 22:28:32 >

• Direk parayı yatırdım bende birinci dönem birinci sınıftan bir dersim vardı kaldığım muaf olduğum derslerde var seçim yapmadım ne yapabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla ders seçersem, sınav saatleri çakışma ihtimali var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sınıf dersleriyle 3. sınıf derslerinin sınav saatleri (sabah oturumu), bir de 2. sınıf dersleriyle 4. sınıf derslerinin sınav saatleri (öğleden sonrası oturumu) birbiriyle çakışır. Onun dışında bir çakışma meydana gelmesi mümkün değildir. Zaten bu nedenle aynı dönem içerisinde 1. sınıftan dersi olan biri 3. sınıftan, 2. sınıftan dersi olan biri de 4. sınıftan ders seçemiyor. Sistem buna özellikle izin vermiyor. AÖF'deki 1-3 ve 2-4 kuralının temelini de bu durum oluşturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 28 Eylül 2016; 7:22:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.