Şimdi Ara

Ders kaydım gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.sınıftayım, bahar dönemi için ders kayıtları başladığında 2.öğretim olduğum için harç yatırdım ardından telefondan, derslerimi seçtim ss aldım o ekranı.
    3 şubatda başladı dersler, ilk hafta gitmedim ve durumu şuan farkettim. Hiçbir dersi almıyor olarak görünüyorum. Bölüm başkanına sordum yapabileceğim bir şey yok öğrenci işlerine sor dedi. Yarın sabah gidip soracağım ama içim içimi yiyor ders alamıyacağım diye. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözülür mü sizce

Edit: bugün tekrar öğrenci işlerine gittim ve dilekçe yazdım. Yarın yönetim kuruluna gitcekmiş orda onaylancak veya onaylanmıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AlEr- -- 11 Şubat 2020; 11:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oluyor böyle şeyler. Hangi okuldasın. Mesela ilk dönem bu hata bizim okuldada oldu ders kaydı 2 hafta sonra tekrar açıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mazeretli ders kaydı yaparsın,obs de mobil ders kayıtları sıkıntı, keşke bilgisayardan teyit etseydin
  • Pamukkale üniversitesi'ndeyim, öğrenci işlerine gittim akşam olduğu için 2 kişi vardı ve umutsuz gibiydiler sistem kapandı dediler. Yarın sabah mesai saatinde gel diğer arkadaşlara sorarsın dediler bende bu yüzden umutsuzlandım şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AlEr- -- 10 Şubat 2020; 18:44:8 >
  • Sorun olmaz en fazla sistemi tekrar açar kaydını yaparlar

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Ya daha öncede telefondna yaptığım için aklıma gelmedi böyle bir şey olacağı. Mazeret, dilekçe gibi işlemler 5 şubata kadar verilmesi gerekiyormuş yani okul 3 şubatta açıldı zaten çok saçma 2 gün süre verilmesi

• euroynomos E kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -AlEr- - kullanıcısına yanıt
    Rahat olmaya çalışın çok sorun olmaz

• Kaygısız ol sen
    Sen paranı sikke sikke yatırmışsın, onlar da derslerini sikke sikke verecekler.
    (Adminler banlamasın diye, Sikke=Eski para)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım dediğiniz gibi yaparlar

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda okuduğum en başarılı ironi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.