Şimdi Ara

Ders muafiyet işlemlerini 2 aydır yapmayan öğrenci işleri ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlardır çok acil bilgiye ihtiyacım var. Yoksa bir dönemim öğrenci işleri personeli yüzünden çöp olacak.

24 Eylül tarihinde İstanbul'da bir devlet üniversitesine yatay geçiş ile kayıt oldum. Kayıt ve ders muafiyeti için gerekli belgeleri 24 Eylül öncesinde üniversitenin sistemine yüklemiştim. Ders muafiyeti için hem telefonla hem mail ile hem de fakülteye giderek öğrenci işleri ile defalarca görüştüm. Her gittiğimde muafiyet için dilekçe vermeye kalktım kabul etmediler. Bana "Ders muafiyetleri pandemiden dolayı dilekçesiz yapılıyor, hocalar muafiyetleri tamamlanınca sisteme gireceğiz" demişlerdi. Ders muafiyetleri haftalar önce belli olmuş, muaf olacağım dersler öğrenci işlerine gönderilmiş ama personel ısrarla sisteme bu bilgileri işlemiyor.

Üstelik bazı öğrenciler kayıt haftasında okula gidip dilekçe vererek muafiyet işlemlerini halletmişler. 2 hafta sonra vize haftası, öğrenci işleri yüzünden çok büyük bir sorun yaşıyorum. Resmen bir dönemim çöp oldu. Lütfen bilgi sahibi birisi varsa yardımcı olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.