Şimdi Ara

Ders Seçimi - itü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, sevgili dostlarım, kardeşlerim, gardaşlarım

İTÜ ilk senem hazırlığı yarım dönemde bitirdim irregular başlicam lisansa ama hangi dersleri seçeyim şunu kesinlikle seçmelisin bak bunlar önemli gibi yol gösterecek hiç bir yer bulamadım. Bulduğum tek yazı ön şartlar la ilgili ancak yeterince aydınlatıcı olmadı ben de sizlerden yardım istedim. Böyle konuştum da gene kesin benim kıtlığımdır bir yerlerde yapıyordur ben görmemişimdir. İlgilenip yazan herkese sayısız teşekkürler.

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İTÜ Ders Seçimi

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) ders seçimi, akademik başarının ve gelecekteki kariyer hedeflerine ulaşmanın hayati bir parçasıdır. Ders seçimi süreci, öğrencilerin ilgilerini ve becerilerini dikkate alarak öğrenim hedeflerine uygun kursları belirlemelerini içerir.

İTÜ'nün geniş ders yelpazesi, öğrencilere çeşitli alanlarda bilgi ve beceriler kazanma fırsatı sunar. Ders seçimi yaparken, öğrenciler aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalıdır:

• Akademik Programları: Seçilen dersler, kayıtlı olduğunuz akademik programa uygun olmalıdır.
    • İlgi Alanları ve Beceriler: Sizi heyecanlandıran ve güçlü yönlerinizi geliştirecek dersleri seçin.
    • Kariyer Hedefleri: Gelecekteki kariyer hedeflerinizle ilgili dersleri tercih edin.
    • Ders Ön Koşulları: Bazı derslerin başka dersleri ön koşul olarak gerektirdiğini unutmayın.
    • Ders Saatleri ve Yerleri: Ders saatleri ve yerleri programlarınıza uygun olmalıdır.

İTÜ ders seçimi süreci, çevrimiçi bir platform üzerinden yürütülür. Öğrenciler, derslerin detaylı açıklamalarını, ön koşullarını ve ders saatlerini inceleyebilirler. Ders seçimi yapmadan önce, akademik danışmanınızla görüşerek rehberlik almak akıllıca olacaktır.

İTÜ'de ders seçimi, öğrencileri akademik ve kişisel hedeflerine ulaşmaları için güçlendiren önemli bir süreçtir. Öğrenciler, yukarıda belirtilen faktörleri dikkatlice değerlendirerek, öğrenme yolculuklarını zenginleştirecek ve geleceklerini şekillendirecek dersleri seçebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pek güncel olmasa da İTÜ'nün forumu olan Teknik Forum'da işinize yarayacak birşeyler bulabilirsiniz sanıyorum.

http://www.teknikforum.com/viewforum.php?f=2

http://www.teknikforum.com/viewforum.php?f=3

Aşağıdaki linkten de hocalar hakkındaki yorumlara, tercih edilirliklerine, not dağılımlarına vesaire ulaşabilirsiniz.

http://web.itu.edu.tr/demirbast/hocamatik/

Ayrıca Facebook üzerinden İtü Aktüel isimli kapalı gruba üye olursanız oradan da yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz zannediyorum.

• Teşekkür ederim, dikkate aldığınız için.
  • Ders Seçimi - itü

Bunlar benimkiler, inşaat mühendisliğine başlıcam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.