Selam. Ben bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıyorum.Eşit ağırlıkçıyım.Sorunum şu.Geçen yılki dersanemde haftada toplam 3 adet birebir alma hakkımız vardı.Geomtri ve coğrafyadan hiç sıkıntı çıkmıyordu.Her hafta rahat geometri ve coğrafya etütleri alıyordum.Matematiktede arada bir sıkıntı çıkıyordu.Geçen yıl sınav sonucum istediğim gibi gelmedi.Başka bir dersaneye geçen seneki dersanemden daha iyi olur umuduyla yazıldım.Bu sene mezun olduğum için hafta içi grubundayım. Bu yılki dersanemde matematik etütlerinde sıkıntı yok.Zaten matematiğe dersanenin dışında bir arkadaştan da yardım alıyorum.Bu dersanede coğrafya ve geometri etütlerinde sıkıntı çıkıyor. Özetle iki dersane arasında fazla bir fark yok . Bu yılki dersanede tek sıkıntı coğrafyada ve geometride.Dersanede bir tane coğrafya öğretmeni var.Aynı zamanda etütlere de giriyor.Haliyle etütler çabuk doluyor. Örneğin bugün etüt almaya hocanın yanına gittim.Bana haftaya cuma günü etüt verdi.Yani bu hafta full dolmuş ve önümüzdeki haftaya ancak cuma gününe boşluk kalmıştı.Geometride stajer hocalardan etüt veriyorlar fakat onlarda fazla çözemiyor.Uzun lafın kısası sadece coğrafya ve geometri için sizce tekrar eski dersaneme dönmelimiyim.Konu biraz önemsiz gibi gelebilir fakat benim için önemli bir konu.Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.