Şimdi Ara

DERSANEDE SİGARA İÇEMEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dersane bu konuda çok katı sigara içmeye izin vermiyolar 5 ders 4 tenefüs olunca da günde insanın kafası kaldırmıyo içesim geliyor 1 2 sefer indim ama adam cok ciddi soru cezasından tut etüt kesmeye kadar tehdit etti. Epeydir de içiyorum 4 sene falan oldu tak diyince bırakılmıyoe öyle var mı böyle bi durumu yaşayan daha önce ?

• Hocayla adam akilli konuş. Hocam ne yaparsan yap ben içmeden duramiyorum ceza versen de o cezanin derslerime bir faydasi olmiyacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DERSANEDE SİGARA İÇEMEMEK
  • cok ciddi soru cezası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ya da 3 tenefuste bir dışarı cıkmaniza izin verilebilir. Biz de oyle yapiliyordu

• İçme abi

Senin yüzünden dumanı bize geliyor

Ortam nasıl bilmiyorum da küçükse bize geliyor dumanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

Hocayla adam akilli konuş. Hocam ne yaparsan yap ben içmeden duramiyorum ceza versen de o cezanin derslerime bir faydasi olmiyacak.

YOK hocam kurucu müdür taviz vermez ya dersane değiştirecem ya da alışmaya çalışacam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocam içme ne bi kere başlayınca birakilmiyorki bu zikkim.valla sabah iç o zaman ben öyle yapıyorum bi de öğle arası yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Hocayla adam akilli konuş. Hocam ne yaparsan yap ben içmeden duramiyorum ceza versen de o cezanin derslerime bir faydasi olmiyacak.

YOK hocam kurucu müdür taviz vermez ya dersane değiştirecem ya da alışmaya çalışacam

Tokatla herifi, yıl 2017 kim kimin zevkine karışıyor moruk...
    İçmesen iyi ama bırakamazsın kolay kolay bu nedenle sigara dozunu alman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilim123

Hocam içme ne bi kere başlayınca birakilmiyorki bu zikkim.valla sabah iç o zaman ben öyle yapıyorum bi de öğle arası yetiyor

O zaman hiç başlamasaydın. It's simple 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mudur taviz vermiyecek de sen verecek misin? Biraz birakmak istiyorsan birakmani ben de öneririm ama birakamayacaksan kesinlikle konuş. O sana sigaranin zararlarindna bahsedince sen de içemeyince yaşadigin durumu dersi dinleyemedigini anlat.

Başka bir cozumu yok ki ya kaçak içeceksin ya da konuşup hallediceksin. Yaaaa daaaaa birakicaksinnnn

• Dershane disiplini açısından öyle olması daha iyi bence bu fırsatı değerlendir ilk derse girmeden art arda 2-3 tek içersen seni keser dersten sonra zaten çek içine doya doya

• quote:

Mudur taviz vermiyecek de sen verecek misin? Biraz birakmak istiyorsan birakmani ben de öneririm ama birakamayacaksan kesinlikle konuş. O sana sigaranin zararlarindna bahsedince sen de içemeyince yaşadigin durumu dersi dinleyemedigini anlat.

Başka bir cozumu yok ki ya kaçak içeceksin ya da konuşup hallediceksin. Yaaaa daaaaa birakicaksinnnn

Bırakmak istemiyorum da dersaneden 0 ses çıkınca bu duruma benim tepki koymam işe yaramaz adam der beğenmiyosan ayrıl diye. Girmeden 4 5 tane içiyorum üstüste anca kesiyor bakacaz artık ya.
  • Sen kotu bir şey demedigin surece begenmiyorsan ayrilma demez. Sen yine de konuşmayi düşün.

• dostum sç yi ne sandın sen bu arada sınıftan kim olduğunu anladım :D
  • darkpower2000 kullanıcısına yanıt
    Aaa! Bu benim aklıma nasıl gelmedi.cok Sağol önerini dikkate alicam

Sanane sana soran oldu mu kolay mı zor mu olduğunu

Te allahım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: halilim123

Aaa! Bu benim aklıma nasıl gelmedi.cok Sağol önerini dikkate alicam

Sanane sana soran oldu mu kolay mı zor mu olduğunu

Te allahım ya

Konu açmışsın cevapladım. Gıcıklık yapma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla biz dershanede çatıda içiyorduk miss :)

• Biz teneffusler de asagi iner hocalarla icerdik be

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Biz teneffusler de asagi iner hocalarla icerdik be

Hocam bizde girmeden ya da öğle arasında hocalarla birlikte içerdik içerde kimse içemıyordu teneffüste çatıdaydım ahahah :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.