Bildirim
Alkol içip uyuyamama sorunsalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alkol uyku kaltesini bozar zaten normal bisey. bira, sarap gibi mayali olanlardan az miktarda alirsan uyku yapabilir ama azcik fazla kacirirsan bozar. -
Normal. Vücudun alkolü temizlemeye çalıştığı için, yani sürekli çalıştığı için derin uyuyamıyorsun, erken uyanıyorsun...
-
Normal bir durum Ben Cuma akşamları alkol içtiğimde gece 4 de kalkıyorum.Alkol vucudu derin rahatlatıyor.Hatta bazen hafta içi bile içiyorum sabahları uyanamama baş gösterirse genelde hafta ortası oluyor.Çarşamba sabahı uyanamama başlıyor 2 gün işyerindeki toksikliğe maruz kalmaktan vucut hemen tepki gösteriyor :) Alkol ayakta tutan tek şey beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 15 Ekim 2024; 11:10:24 > -
aynı ben. zehir ediyor.
-
İyi bari tek bende var sanıyordum :d
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X