arkadaşlar dersaneye gitmeyi düşünüyorum fakat lise sona geçtim bu senemi gitsem yoksa okullar bitincemi gitsem çok kararsızım önerilerinizi bekliyorum
bence geç kalmışın lise 2 de başlamalıydn
bu yıl başla en azından bir temel oluşur ve olmasa bile seneye kendin evde çalışarak da yaaprsın..
sen geç kalmışsın.... daha bide seneyemi gitsem diyosun yuuuh...millet lise 1 den başlıyo... sen bence bu sene 2 dersane birden yap
hocam ben bu sene sınavlara girdim dershaneye de gittim. Giden birçok arkadaşım da var hepsi bu sene tekrar gircek sınava. Ben fazla ders çalışan biri değildim günde 6-7 saat netin başındaydım hala burdayım. Sana bikaç tavsiye versem olur heralde arkadaş tavsiyesi de diyebilirsin.
1. Bana kalırsa okul ve dershane aynı anda yürümez ama yine de git sonra gitmedimde kazanamadım da deme
2. Arkadaşlarının gittiği dershaneye gitme (dersler çok sulanır bişey anlamazsın. Ayrıca çevren genişler başka arkadaşlar edinmiş olursun)
3. Evinden çok uzak dershanelere gitme (yollar sırf işkence)
4. Son senen sakın ola ki kızlara fln takılma performans acayip düşüyo
5. Ders çalıştıktan sonra tv fln izleme önce tv izle sonra ders çalış. Ders çalıştıktan hemen sonra yatarsan bilgiler daha kalıcı oluyor (yada bende öyle oluyodu)
6. Sakın ama sakın daha 8 ay var 5 ay var 3 ay var deme. (Günler çok çabuk geçiyor)
7. Kendini fazla sıkma, stres yapma.
8. Etraftan gelen gazları dikkate alma, kendini bil ona göre davran
9. Dershaneye gitsen veya gitmesen dahi tek kaynak tan çalışma, diğer dershanelerinde deneme sınavlarına git
10. Herşeye hazırlıklı ol kazanamazsan bilki başka bi arkadaşın 2 yıllığı kazanmış olsa bile sana karşı o koz olarak gösterilecektir ki anlatmaya çalışsan da anlamazlar
son olarak dershane sana sadece hızlı test çözmeyi öğretir. Herşey sende biter Sana şimdiden başarılar. Bende artık yawaş yawaş çalışmaya başlasam iyi olcak gibi
Lise sonda gitmen faydalı olacaktır,istediğin bölümü kazanamazsan bile bilgiler taze olacağı için mezun olduktan sonra tekrar hazırlanman da kolaylaşacak ve hedefine 1 büyük adım yaklaşacaksın.
üni 2. sınıfta başla bence ,, en güzeli ,,, hem mizahi bir yanı olur ,, Zaten bişeye yaramıo ... Kazanıpta git , kızanlarla dalga geçersin...
üni 2. sınıfta başla bence ,, en güzeli ,,, hem mizahi bir yanı olur ,, Zaten bişeye yaramıo ... Kazanıpta git , kızanlarla dalga geçersin...
Cidden deneyin bence , oldukça deneysel
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
quote:
Orjinalden alıntı: düttürüleyla
ben liseyi bitirdikten sonra gittim pişman değilim çünkü adam akıllı yüksek puan larlar bitirmeye çalış liseyi herşey sırayla olur
quote:
Orjinalden alıntı: mavroli
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
quote:
Orjinalden alıntı: düttürüleyla
lem yaşım genç olsa giderdim..hiç aklıma gelmedi
okulla dersane birlikte yürür..zor olur ama yürür..zaten düzlise felansan sıkmazlar son yıl..rahat rahat devam edersin..1yıl kaybetmezsin..zira zor bir bölüm seçersen ünide yıl kaybetme lüksün olur..maddi durumunuz iyi ise bu yılda git olmadı senye de git..yok değilse bende okul varken öyle kalkıp dersaneye gidemem akşam 9lara kadar dersanede kalamam diyorsan seneye git paran boşa yanmasın..
Bence lise sonda gitmeye başla. Bu yeni sistemde lise son konularından da soru çıktığı için okul, derslerine katkı sağlayacaktır.
türk milli eğitimine güven olmaz hele sen lise 2 ye geçtiysen işin çok daha zor sen şimdiden başla ne olur ne olmaz zararın neresinden dönersen kardır bu arada unutma dersane bişeydir. sen herşeysin iş sende biter. otur çalış lay lay la vakit geçirme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme