Şimdi Ara

Dersaneye yazılıyorum [Öneriler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geç diyeceksiniz belki ama maddiyat ancak elverdi. KYK'dan aldığım parayla gideceğim zaten.

Sözelim , okul puanım kırılacak 18-20 puan gelecek.

Netlerim güzel sayılı alanımda. Hedefim TS1de 400 ham. Sırf Coğrafya ve Edebiyat için gideceğim zaten. Amaç Edebiyatta 50 doğru , 45 net falan.

Dersane öneriniz var mı ?

Final ve Birey'e gidemem çünkü orada arkadaşlarım var mezun sözel sınıfında , ders çalışamam gidersem.

Bir de bu tarihten sonra alırlar mı acaba ?

• Sırf tarih ve coğrafya için gideceğine bence o paraya kitap vs al.Hem dersaneye göre daha hızlı öğrenirsin olmadı sorularını falan stokla 3 4 kerede özel ders tutup yapamadıklarını öğrenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Sırf tarih ve coğrafya için gideceğine bence o paraya kitap vs al.Hem dersaneye göre daha hızlı öğrenirsin olmadı sorularını falan stokla 3 4 kerede özel ders tutup yapamadıklarını öğrenirsin.

Evde hiç çalışamıyorum dostum ya ,günde ancak 1 deneme çözüyorum o kadar yani istek gelmiyor. Dersanede çalışırım diye istiyoru ve de evde acayip sıkılıyorum bütün gün içerde otur otur iyice asosyal oldum. Malum mezun olunca..
  • Anladım bende şu an 12.sınıf ögrencisiyim ve eger bu yıl kazanamassam tek korkum da evde çalışamama olucaktır.Ama ben yinede söyliyeyim dersaneden çok daha başarılı olursun eğer evde çalışamıyorsan kütüphaneler çalışmak için harika yerlerdir oraya giderek rahatlıkla ders çalışabilirsin.Yada ücretsiz etüt merkezleri var onlarıda deneyebilirsin yani dersaneyi tercih etme bence sadece bu dersler için, cidden değmez çok zaman kaybedersin hemde önceki konuları yakalamak için çırpınacaksın
  • bence de sözel dersleri için hiç gerek yok,mesela ben coğrafyayı ztv den çalışıyorum gerçekten muazzam anlatıyor.Diğer dersleri de halledebilirsin
  • Dershaneye vereceğin paraya yazık olur, canın sıkılıyor ancak 1 saat ayırabiliyorsan ve kendini toparlamak için uğraş veriyorsan en güzeli sana yakın şehir kütüphanesidir. Eğer yakınlarda kütüphane var ise oraya gitmeni öneririm, canın sıkılmıyor ve diğer insanların ders calişmalarini görünce senin de istegin artıyor. İstersen yarın dene, eminim ki doğru söyledigimi anlayacaksin.

Vereceğin bir kuruş bile yazık olur. Kütüphane ve gideceğin hedefi düşünerek çalış! Bir sıkılırsın, iki sıkılırsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. mezuna öneriler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.