Şimdi Ara

DERSANEYİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul kursuna gitmeyi düşünüyorum. Dersanede YGS anlatılıyor bana tekrar oluyor ben konuları biliyorum.
    Diceksin e iyi işte diye ama
    1-Dersaneden gelince çok yoruluyorum gözlerimde göz kuruluğu var güneşte dışarda durduğum için eve gelince gözlerim çok acıyor.Yazın çok sıkıntı çekiyorum.(Evdeyken sıkıntı yok.)

2-Verdikleri ödevler çok saçma benim şimdiye YGS bitmişti onlara da söyledim aynısını ama bana çalıştığım konularla ilgili test ödevi verdiler dersaneyle işle çalışmadıklarını dediler sorun şu ki benim okul denemem var okul kursundaki sınıfları belirlicek konu çalıştırmıyorlar. Ben diyorum ki konular bitsin ondan sonra dayayın tekrar testini

3-Fen lisesinde okuyorum okul hocalarımız cidden kaliteli dersaneyle kıyasladığım zaman okulun artı ve eksileri şöyle
    (+) Bedava.
    (+) Coğrafya Tarih var.
    (+) Matematikçimiz çok daha iyi.
    (-) Kimyacımız dersaneye göre daha kötü.

4-Dersaneden ayrılırsam Matematik ve Kimyadan özel ders alma imkanım var.
    Fizik için tanıdığımız gayet iyi bir fizikçi var cüzi bir miktara bana yardım ediyor bazen hiç almıyor sorularımı bedava çözdürebiliyorum.
    Ayrıca yan komşumuz da Türkçe öğretmeni

5-Verdikleri kaynaklar kalitesiz ve zorla onları çözdürüyorlar ben matematikte karekök fende palme türkçede karekök kullanmak istiyorum çok övgü alıyorlar ki bende çok beğendim.

Ne yapmalıyım sizce ben mi dersaneyi faydasız kullanıyorum acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendın evde ınternetten çalışş
  • Kardeşim ben Fen Lisesi mezunuyum. Hocaların sayısal alanında kalitesi ve bilgisi aşikardır o konuda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Ben manevi sebeplerden bu sene okul kursuna gitmedim kendim halletmeye çalıştım. Açıkcası çok zorlandım. Dersaneye gider ve okula devam edersen şunu göze alıcaksın, Hocalar derste bir konuyu işleyecekler devamında düz okul dersinde bu konudan tekrar yürüyecekler. Her daim senin dersane düzenin ile okul düzenin ters düşecek bu bankodur. Ayrıca bu sene okul kursuna giden arkadaşlarımın okul resmen 2.evi oldu ve hepsi çok yararlandılar okul kaynaklarından o yüzden okul kursu kesinlikle
  • Hocam birde şöyle bir şey var ki bizim dersane daha tecrübesiz. Şu anda birey dersanesi oldu hocaları iyi sayılır yukarda da belirttim ama daha ilk defa yüksek potansiyelli öğrenci grubuyla muhattaplar bundan önce YGS LYS adına sadece mezunlarla ilgilenmişler en iyi dereceleri 12.000 di

• Organikten özel ders alsan yeter kenks

• kelleros kullanıcısına yanıt
    İşte dersaneyi bırakabilirsem ve düşündüğüm gibi Matematik ve Kimyada hoca bulabilirsem biyolojiyi kendim çok rahat yaparım en iyi dersim biyoloji fiziğimde iyi 11 i sağlam tuttum ve tanıdık bir hocamız var. Şu dersane işini bi kesinleştirsem düşünücem özel dersi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.