Şimdi Ara

Derse bereyle girilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin saçımı kestiresim geldi. J.Blaszczykowski'nin modeli gibi kestireyim dedim saçları. Berbere gittim, sağolsunlar gene istediğim gibi kesmediler, bayağı kısalttılar. Dün itibariyle 2 haftalık vize sınavı dönemini de bitirdik. Bu saçla hayatta okula girmem diyorum fakat olur da gidersem şapkayla derse girebilir miyim?

• ünili değilim ama ünide kılık kıyafet serbest sonuçta sorun olacağını sanmam, lisede falansın sandım, peki lisede girebilir miyim bilir kişiler bunu cevaplasın lütfen
  • Aga her tiple girilebiliyor da ne bileyim şapka falan direk "Ben burdayım." imajı verir. Laf etmesinler hocalar mocalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Aga her tiple girilebiliyor da ne bileyim şapka falan direk "Ben burdayım." imajı verir. Laf etmesinler hocalar mocalar

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Derse bereyle girilebilir mi?
    neyse ciddi olmak gerekirse gir iste kim ne dicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 23 Kasım 2013; 21:12:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • üni liyseb girersin die dusubuorum ama bere giy sapka ben brdayim der hemen

• Klasik siyah balıkçı şapkası aga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir günde 2 denemeye girilir mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sınavlara araştırma görevlileri yada asistanlar giriyor. hocalar birşey demese bile asistanlar kesinlikle laf edecektir.boşuna moralin bozulmasın kavga etmekten.sınav olurken çıkartırsın.

• abi yemin ediyorum aynısını ben yaptım hocalardan yemediğim laf kalmadı sırf eminemin 8 mile deki haline özendiğim için saçları kestim onun şapkasından aldım kapşonluyu taktım tam olarak eminemin miniboy hali oldum okuldaki herkez beni amerikadaki rapcilere emineme falan bezettiler ama müdürden hocalardan serseri damgası yedim
  • kardeş anfiye gir işte dikkat çekmeyen bi bere tak otur en arkaya hatta en arkaya oturursan bere falan takmana da gerek kalmaz rahat rahat ister otur ister ossura ossura uyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

ünili değilim ama ünide kılık kıyafet serbest sonuçta sorun olacağını sanmam, lisede falansın sandım, peki lisede girebilir miyim bilir kişiler bunu cevaplasın lütfen

öyle değil işte, resmi kurumlarda bere takamıyorsunuz en on öyle biiyordum, tabi olayı diğer yere çekerdim ama neyse. ünide soğuk oldugu için takmışlığım vardı tabi cılkını çıkartmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

ünili değilim ama ünide kılık kıyafet serbest sonuçta sorun olacağını sanmam, lisede falansın sandım, peki lisede girebilir miyim bilir kişiler bunu cevaplasın lütfen

öyle değil işte, resmi kurumlarda bere takamıyorsunuz en on öyle biiyordum, tabi olayı diğer yere çekerdim ama neyse. ünide soğuk oldugu için takmışlığım vardı tabi cılkını çıkartmadan

doğrudur bir şey diyemem ben sadece tahmin yürüttüm
  • Milletin işi gücü yok senin saçına mı bakacak ya ne egoist adamlar var bereyle gidecekmiş git de maskara ol.
  • Zaten burnum büyük, saçtan kurtarıyodum normalde. Şimdi saç da kısa, soyulmuş hıyara döndüm Artistlik olsun diye takmayacağım zaten, yoksa başka tip bi şapka takardım.10 güne kadar makas izi gider zaten saçtan, idareten takarım.
  • KONUYLA ALAKASI YOK AMA ÜNİVERSİTEDEYKEN BİR ARKADAŞ SINAVLARDA KOPYA ÇEKMEK İÇİN YAZIN ORTASINDA 40 DERECEDE BİLDİĞİN MONT GİRİYORDU. SINIFTA HOCANIN DUYACAĞI ŞEKİLDE "OLUM NOLDU HASTA MISIN?" DİYE BAĞIRIP DALGA GEÇİYORDUK
  • Üniversitede derslere bere ile girdiğim oluyor. Sorun çıkaran olmadı. Tabi hocasına göre değişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.