Şimdi Ara

Dershane derslerini kaçırmak çok mu kayıp? (LÜTFEN CVP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazen dershaneye gitmiyorum dersleri kaçırıyorum ama dershaneye gitsem de eve çok yorgun geldiğim için zaten o dersin tekrarını yapamıyorum unutuyorum. Onun yerine evde çalışıyorum ve dershane çok verimsiz geliyor bana nedense, kendim çalışsam daha iyi anlıyorum.
    Ama yüksek yapanlar da dershanede hiçbir dersi kaçırmadım filan diyor. Aklım çok karışık ne yapmalıyım?

• Bende gitmiyorum evde daha verimli çalışıyorum orada zaman kaybetmektense. Umarım hayırlısı olur hakkımızda :)
  • HotTamale kullanıcısına yanıt
    Hele akşam dersleri beni bitiriyor eve gelince direk uyuyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Hele akşam dersleri beni bitiriyor eve gelince direk uyuyorum zaten

Aynen, okul derslerine vakit kalmıyor vs. zaten şurada 2 ay kalmış.
  • Dersane konuları hızlı işler eksik olduğun konuyu kaçırırsan sıkıntıya düşebilirsin.
  • DtHsn kullanıcısına yanıt
    Zaten o kadar çok hızlı işliyor ki verim alamıyorum. Kafam çok karışık
  • Up uP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir şey kaçırmazsın senin bildiğin şeyi anlatıyorlar zaten
  • Mezunum bu sene dershanede 1 dakika bile derse geç kalmadım 2 ay gittim iyi güzel anlıtoyrsun ama eve gelince pilin bitiyor ogrendiklerinden soru çözemeyince uçup gidiyor son 1 ay dershaneye gitmeyi kestim evde çalışıyorum bariz netlerim yükselti bugünde gittim ayrıldım dershaneden. Hiç bişey kaybetmezsin hatta kazanırsın herkes dershaneyle beraber çalışamıyor ben onlardan biriyim ve galiba sende bizden birisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 20 Aralık 2013; 18:39:54 >
  • 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    Ben başından beri kendim çalışsaydım cidden daha iyi netlere çıkabilirdim. Hepsini üstünkörü geçiyorlar ve danışmanım salağı en iyi sınıfın da danışmanı olduğu için bizi da o kapasitede sanıyor bir konuya 4 tane soru bankası veriyor salak O yüzden hep geri kaldım konulardan, bi ileri gidemedim ama artık bitti kadına da söylicem açık açık, dershaneyle de gitmicem sizin gibi dostum
  • Gitmek,gitmemekten her zaman daha iyidir dostum :) Farklı bi tüyo alırsın soruyu 20 sn de çözersin. Evde daha uzun sürede çözme riskin var. Bence kaçırma tabi son karar senin. Ben her derse gitmeye çalışıyordum.
    Egede diş mi okuyorsun şu anda?
  • Hiçbir dersi kaçırmayıp iyi yerleri kazananlar var da dersleri aksatıp kendi çabalarıyla iyi yerleri kazananlar yok mu ? Tabi vardır, sadece yöntem farklı. Herkes dershaneye gitmek zorunda diye bi şey de yok zaten. Yarardan çok zararı dokunuyorsa hiç takma bile. Sadece verdiğin para boşa gitmiş oluyor...

Dershaneye ders dinlemek için giden sayısı çok azdır diye düşünüyorum. Zaten belli bi alt yapıya sahip olan öğrenciler dershanede bildiği konuyu tekrar dinlemiş oluyor. Hatta bazı kafayı oynatanlar dersi dinlemeyip soru çözüyor... Böyle tipler de gördüm yani... O yüzden vicdan olarak rahat hissediyorsan hiçbir problem yok. Sonuçta dershane bir araçtır, hiç gitmeden bile çok çok iyi yerleri kazanabilirsin...
  • En iyisi kardeşim hatta ayrıl zaman geçmeden ben 2 bin ödüyordum 600 ödemiştim üsütne 130 lira istediler verdim çıktım 1.3tl cebime kaldı
  • BEn kaçırmamaya çalışıyorum okulda pek ders dinlenmiyo ama 2,20de okuldan çık 4,45 ders başlıyo filan eve gidip direk kafayı koyuyom yastığa
  • gecen senede aynısını yaptım mezundayım yotgunda olsan git en azından konu hakkında 1-2 bişi duyarsın anlaman kolaylasır konu akılda kalıcı olur hoca anlatınca her zaman anlamasanda git bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Egede diş mi okuyorsun şu anda?

Evet egedeyim. Diş hekimliği tercih ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penta Kill

Hiçbir dersi kaçırmayıp iyi yerleri kazananlar var da dersleri aksatıp kendi çabalarıyla iyi yerleri kazananlar yok mu ? Tabi vardır, sadece yöntem farklı. Herkes dershaneye gitmek zorunda diye bi şey de yok zaten. Yarardan çok zararı dokunuyorsa hiç takma bile. Sadece verdiğin para boşa gitmiş oluyor...

Dershaneye ders dinlemek için giden sayısı çok azdır diye düşünüyorum. Zaten belli bi alt yapıya sahip olan öğrenciler dershanede bildiği konuyu tekrar dinlemiş oluyor. Hatta bazı kafayı oynatanlar dersi dinlemeyip soru çözüyor... Böyle tipler de gördüm yani... O yüzden vicdan olarak rahat hissediyorsan hiçbir problem yok. Sonuçta dershane bir araçtır, hiç gitmeden bile çok çok iyi yerleri kazanabilirsin...

Kesinlikle haklısın.

• Dostum kendi gorusum, dersanede gordugun dersler verimli yada verimsiz farketmez orasi sana kalmaz fakat soru cozumleri... Bence dersane demek soru cozumleri demektir. Yapamadigin soruyu hocaya sormaktir, soru cozmenin puf noktalarini ogrenmektir. Ben mezunum ve bu gercegi bu sene anladim. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Bende dis hekimliği istiyorum en buyuk hayalim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.