Şimdi Ara

dershane görüşmesindeki ciddi hocalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bulunduğum yerdeki iyi bir dershaneye görüşmeye gittim hocalar vs baya kaliteli hocalardı. Koçluk da almak istediğim için koçla görüştüm. Aşırı bi ciddiyeti vardı gerekirse 10 kitap bitireceğiz programı aksatırsan ailenle görüşeceğiz sabahla istiyorsan gibi konuştu. Ayt'den kaç net yaptın dedi 60 deyince kötü yapmışsın 70 olsa hadi neyse falan dedi. Her kurumda vardır herhalde böyle hocalar dönemin ortasında aynı ciddiyetleri kalıyor mu merak ettim.

• Hocam objektif yazacağım.
    Ben 2 yıl önce dershaneye gittim.Ağustosta başlamıştık.Ben A sınıfından girmiştim.Önceleri gerçekten bazı hocalar sıkı tuttu,sene boyunca aynı disiplini sağlamaya çalışanlar oldu.Ama sanıyorum ki bizi bazıları tarttı ölçtü ve sonrasında saldı(bazıları).Mesela örnek olarak mat hocamız bize aynen şöyle demişti başlarda "bu formülü yarına ezberlemeyen dersime girmeyecek.Güler yüz ortadan kalkabilir." Aynı hocamiz aylar sonra "Bu problemleri halledin yoksa seneye kaldınız"
    Yani bilinçaltımıza verdiği mesaja bak. 12.sınıf bir öğrencinin mezun kelimesine alerjisi varken bu sözleri sarfetmesi yanlış.
    Kendinizi kendiniz kırbaçlayacaksınız hocam bu iş griyle beyazla fiyle avşarla olacak iş değil başarilar..
  • gri koçla mı görüştün
  • Hocam eğitim kadrosundaki ciddiyet ve standart önemli ve güzel bir şey de öğrenci durumları nasıl?Özelde veliler şikayet ediyor diye çok güzel sistemlerin yazık olduğunu gördüm.
  • Hocam kusura bakma ama dönemin ortasında insanı pek s.klemezler dersaneciliğin genel kuralı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır hocam :(
  • Yapmadığını görürse seni fazla önemsememeye başlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Listelerini gördüğümde fena olmayan bi sonuç vardı tıp ve iyi mühendisliklerde. Çok büyük bir ilde olmadığımdan geçmiş dönemlerde söyledikleri hocaların bazılarından ders aldım cidden iyilerdi. Birkaç öğrencisiyle görüştüm memnunlarmış dershaneden. Koçluk için de sanırım öğrenci sallamazsa belli bi zaman sonra hoca da sallamaz mantıken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o hocalar dönem ortasında tabiri caizse poşet patlağı gibi fos çıkıyor, anlayacağın fire veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 14 Ağustos 2020; 17:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam objektif yazacağım.
    Ben 2 yıl önce dershaneye gittim.Ağustosta başlamıştık.Ben A sınıfından girmiştim.Önceleri gerçekten bazı hocalar sıkı tuttu,sene boyunca aynı disiplini sağlamaya çalışanlar oldu.Ama sanıyorum ki bizi bazıları tarttı ölçtü ve sonrasında saldı(bazıları).Mesela örnek olarak mat hocamız bize aynen şöyle demişti başlarda "bu formülü yarına ezberlemeyen dersime girmeyecek.Güler yüz ortadan kalkabilir." Aynı hocamiz aylar sonra "Bu problemleri halledin yoksa seneye kaldınız"
    Yani bilinçaltımıza verdiği mesaja bak. 12.sınıf bir öğrencinin mezun kelimesine alerjisi varken bu sözleri sarfetmesi yanlış.
    Kendinizi kendiniz kırbaçlayacaksınız hocam bu iş griyle beyazla fiyle avşarla olacak iş değil başarilar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrisaac

Listelerini gördüğümde fena olmayan bi sonuç vardı tıp ve iyi mühendisliklerde. Çok büyük bir ilde olmadığımdan geçmiş dönemlerde söyledikleri hocaların bazılarından ders aldım cidden iyilerdi. Birkaç öğrencisiyle görüştüm memnunlarmış dershaneden. Koçluk için de sanırım öğrenci sallamazsa belli bi zaman sonra hoca da sallamaz mantıken.
    Mezun öğrencilerinin sonucun nasıl peki hocam?Kimisi 12lere daha fazla önem veriyor kimi mezunlara.Sana bunun garantisini verebiliyorlar mı ? Dershanenin artıları ve eksileri olabiliyor evde çalışmaya göre.Rekabet çok önemli eğer bunu sağlayıp kaliteli hocalar ve doğru kaynaklarla(özel kurumlar sırf kitapçıdan para alabilmek için berbat yayınlar kullanabiliyor)sınava hazırlıyorlarsa tercih edilebilir.Sonuçta youtube hala elinin altında bir yandan anlamadığın/önden gitmek istediğin konu olursa oradan da devam edersin

• Böyle konuşanlar gevseyebilir kışa doğru

Hocam şöyle söyleyim belirli bi sıralama aralığına "vip" dedikleri 2 sınıf açmışlar. Muhtemelen ilk 60-70k dışında öğrenci almayacaklar buraya. Öyle olunca rekabet olur diye düşünüyorum. Bunlara iyi hoca garantisini ve eylülden itibaren her hafta tyt ayt garantisi veriyorlar. Dershane geneline de 2 kaynak vereceklermiş geçen sene karekök ile limit (kurumsal olmayan) vermişler. Bu yıl da endemikle beraber bir yayın daha verilecekmiş belli değil şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrisaac

Hocam şöyle söyleyim belirli bi sıralama aralığına "vip" dedikleri 2 sınıf açmışlar. Muhtemelen ilk 60-70k dışında öğrenci almayacaklar buraya. Öyle olunca rekabet olur diye düşünüyorum. Bunlara iyi hoca garantisini ve eylülden itibaren her hafta tyt ayt garantisi veriyorlar. Dershane geneline de 2 kaynak vereceklermiş geçen sene karekök ile limit (kurumsal olmayan) vermişler. Bu yıl da endemikle beraber bir yayın daha verilecekmiş belli değil şu an.
    Hocam ne kadar iyi sıralama olursa olsun boş öğrenci olabiliyor ama diğer vaatler varsa güzel.Çevrenizden hedefi olan iyi sıradan kalmış bir mezun varsa hem beraber olacağınız rekabet daha da iyi olabilir.Online devam ederse dershaneler ne yapacağını da sorun.Eğer maddi olarak zorluk yaşatmayacak ve içinize sindiyse mantıklı.Ben buradaki dershanelerin verimli olacağını düşünmediğim için kendim çalıştım,iyi ki öyle yapmışım dedi buradaki kurumlardan dolayı ama düzgün bir kurumsa gideceğiniz işinize yarar

• 60 net mi kötü yapmışsın güzel insan

bakalım hocam hayırlısı olur inşallah
  • Benim dershane hocası tercih listeme bile bakmadı sonlara doğru pek takmazlar .d

• Başta öyle göxükürler sonra iplemezler hocam genel kural budur

• Ilde isim yapmis kaliteli hocalar degilse bosver

• aga aynısını özel okula geçtiğimde yaşadım. devlet lisesinden geçtim özel okula aynen böyle ilgililerdi falan -özel okul diyorum ama işte sınava da hazırlıyorlar anladın sen- şimdi mezunum. ha benim hatam yok mu? tabii ki var ama bu herifler yüzünden bir senem çöpe gitti sayılır. tavsiyem biraz temkinli yaklaşmanız.

düzenleme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2FB3CF6C -- 14 Ağustos 2020; 22:35:45 >
  • Bir daha görüşme onla. Fazla idealist. Kafayı yedirtir sana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.