|
Bildirim
|
gri koçla mı görüştün
|
Hocam kusura bakma ama dönemin ortasında insanı pek s.klemezler dersaneciliğin genel kuralı bu
|
o hocalar dönem ortasında tabiri caizse poşet patlağı gibi fos çıkıyor, anlayacağın fire veriyorlar
|
60 net mi kötü yapmışsın güzel insan
|
Hocam objektif yazacağım.
Ben 2 yıl önce dershaneye gittim.Ağustosta başlamıştık.Ben A sınıfından girmiştim.Önceleri gerçekten bazı hocalar sıkı tuttu,sene boyunca aynı disiplini sağlamaya çalışanlar oldu.Ama sanıyorum ki bizi bazıları tarttı ölçtü ve sonrasında saldı(bazıları).Mesela örnek olarak mat hocamız bize aynen şöyle demişti başlarda "bu formülü yarına ezberlemeyen dersime girmeyecek.Güler yüz ortadan kalkabilir." Aynı hocamiz aylar sonra "Bu problemleri halledin yoksa seneye kaldınız" Yani bilinçaltımıza verdiği mesaja bak. 12.sınıf bir öğrencinin mezun kelimesine alerjisi varken bu sözleri sarfetmesi yanlış. Kendinizi kendiniz kırbaçlayacaksınız hocam bu iş griyle beyazla fiyle avşarla olacak iş değil başarilar.. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 14 Ağustos 2020; 17:32:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2FB3CF6C -- 14 Ağustos 2020; 22:35:45 > |