Şimdi Ara

Dershanede Yalnız Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İletişimde pek iyi degilim.

Ailem de bunu biliyo.
    Gelmişler benle dalga geçiyorlar.

Senin ya hic arkadasin olmaz ya da 1 tane olur diye.
    Gel de sinirlenme.
    Sanane benim arkadaslarimdan aw.

Neyse işte içimi dokmek istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kaliteli yalnızlığı boş kalabalığa tercih ederim.

• Hocam dershanedeki insanları büyük ihtimal 6-7 ay sonra bir daha görmeyeceksin. Takma o yüzden.

Üniversitede iyi dostluklar edinmeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tırınını Sinan -- 24 Ocak 2022; 16:6:45 >
  • dershaneye başladığım hafta sınıftan iki dişiyi tüm platformlardan engellemiştim hocam boşverin kaliteli insanlar olmuyorlar genelde sınıftakiler. bi tane çocuk vardı o beni tanımıyor ama ben geçen seneden yakın arkadaşım yoluyla tanıyorum çocuğu. nasıl kızlara yavşadığından, biriyle arası bozulduğu an başkasıyla konuşmaya başladığından falan bahsediyordu sürekli arkadaşım. bu sene o çocuğu kendi gözlerimle görünce iki günde edindiği sevgilisine acıdım valla insan hiç mi kendisinden iğrenmez? zaten dershanede bi kişiyle düzgün anlaşıyordum ikimiz de dershaneyi bıraktık şimdi ara ara görüşüyoruz gayet de yeterli geliyor. iyi ki bırakmışım dershaneyi. hiçbir olumlu yönü yoktu benim için. sosyallik bakımından da, dersler bakımından da.

• solo takıl hocam hayat cidden daha rahat oluyor

• Sagolun reisler yorumlar rahatlatti valla.

• dershane bu 5 ay sonra kimse kimseyle görüşmiycek :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımdan geçen insanların yüzde seksenini son iki yıl içinde hiç görmedim o yüzden anın tadını çıkarmaya bakmalısın bir arkadaşlık başlar diğeri biter onunla geçirdiğin anların kalitesi güzel olsun yeter kimin ne kadar kaldığının önemi çok yok zaten gidiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 24 Ocak 2022; 18:19:35 >
  • Ünide benzer durumdayım

Birkaç kişi var arada yazıyorum
    Onun dışı salladım gitti akışına bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SENI DONANIMHABER DERSHANELERINE ALALIM

• hocam dershanede de ortam yapılmaz cidden takmayın aileniz sizi üzmek için demiş. ders çalışmak için gidiyorsunuz oraya bizim eski dershanede hocalar dahil herkes arkadaştı ne oldu gırgıra vurdular, millet dersten kaçıyordu, dürtüp dürtüp ergen gibi not uzatmalar falan, hocalar da habire goygoy yapmaktan ders işlemiyordu. yani ders çalışılacak ortamda sadece ders çalışmanız sizin hayrınıza olur. bir iki arkadaş moral için iyi de gerisi bozar adamı. ha dershane ortamınız düzgünse o zaman bilemem takılın ama takılmazsanız bir kaybınız olmaz.

• dershanede dost edinen büyük vakit kaybeder.
    "Kanka öğle arası gel yemek yiyelim çat 1 saat. etutte konuşmaya dalınır çat ders bölündü... yani senin durumun daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.