Şimdi Ara

Dershanedeki Kızla Nasıl Sohbet Kurarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lnsor43 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. sınıfım. Gözüme kestirdiğim bir kız var. Ancak nasıl sohbet açarım bilmiyorum. Kitaptan soru mu sorsam diye düşünüyorum. Ancak devamını nasıl getireceğimi bilmiyorum. Sizin de değerli yorumlarınızı almak istedim. Bu arada kız tam önümde oturuyor genellikle yani kolaylıkla iletişime geçebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SA aslan de ense köküne şaplat bitane böylelikle tanışırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

SA aslan de ense köküne şaplat bitane böylelikle tanışırsın

Olm trollemeyin lan ben ciddi bi konuyu hiç trollemedim

• çıkar vur masaya benimsin lan de

• Hangi dershane?

• aynisi bende olmustu 12. sinifta dersanede onumde oturuyordu kiz ilk haftalar pek konusmamistik sonra kendi dondu okulumu falan sordu muhabbet etme basladik ondan sonra tum sene beraber takilmistik. ilk muhabbeti ac okulunu falan sor sonra ulke gundemi falan (okul disinda bise olsun)samimi oldugunu anlasin sadece ders konusursan sklr kiz mesala o kiz disinda 1 kiz daha vardi sene boyunca muhanbetimiz sadece ders hakkinda olmustu ole basladi ole gitti ama diger kizla samimi olduk numarasini falan aldim boyle boyle gitti yani silgi falan iste yada yazarken yetisemedim defterini alip yazabilirmiyim de verirkende yazin cok guzelmis gibi seyler diyebilirsin o arada muhabbete girersin iste hadi kocum goreyim seni gelismeleri editlersin :)

• İşin çok kolay aslında. Soru sormak en iyi yöntem, karşı tarafla iletişim kurmak için. Bir de kız seni kırmak veya ters düşmek istemeyecektir, çünkü her derse geldiğinde mutsuz bir surat kimse görmek istemez. İstersen tenefüse çıktığında iki çay alır gelirsin, çay bitene kadar da yanından kalkamaz böylece :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12. Sınıftaysan yapma kızları unut bu sene

Çalışmaya niyetin yoksa da kızın geleceğiyle oynama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbaron35 -- 23 Ağustos 2014; 11:17:09 >
  • Sa de gerisi gelir

• Kızın sende gözü yoksa amudada kalksan boş...ha varsa kahve ısmarla,beraber için her türlü yola gelir.Nettir bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrStolas -- 23 Ağustos 2014; 9:06:24 >
  • Okulda kız arkadaş yapmak zor olmasa gerek, kızların zaten aralarında bir yarış var, erkek arkadaşı olması ile övünürler. Bişiler ısmarlayın, biyerlere götürün. Hep deriz ya; şimdiki aklım olsa o zaman, diye :) Çekingen olup yapmadığım şeyler için pişmanım. Ama yaptığınız şeyler için pişman olmuyonuz göreceksiniz

• Bizim femde son sene bütün sınıf erkekti şükret haline

• normal konuşun zaten 12. sınıfsın ders çalış ünide her kızla konuşursun

• Dersanede kız düşürmek kadar basiti yok, ben olsam alırdım elime yaprak testi yapamadığım bir soruyu sorar ordan başlatırdım muhabbeti daha sonra telefon numarasını alırsın whatsapp'tan falan yazarsın, çıkışta bir şeyler içelim diye sorduğunda işlem tamam Hedeflerinden, hayatından bahsedersin buluşmada.

edit: soruyu sor, sen bu konuyu biliyorsun galiba benim biraz eksik şu kısmını anlamamıştım bi özetleyebilir misin de, ordan okuluna bağlı hangi okulda olduğunu sor vs. vs. artık orası anlık duruma ve senin iş bilirliğine kalmış ama en hödük insan bile dershaneden kız düşürebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 23 Ağustos 2014; 10:07:08 >
  • Up

• bu dershane aslında benim diye gir söze gerisi gelir zaten..
  • git okulunu oku sevgili derdinde bide gözüne kestirmiş sapık mıdır nedir ya
  • Yalauzmisun ballisi de Çıkışta beraber yürüyelim mi ? Hayır derse Koşalum o zaman de:)

Dipnot : Trabzonluyum:=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.