Agalar bu sene mfden 50 k ile mezuna kaldım ailem beni zorla dershaneye gönderdi ama istemiyorum çok yorucu ve sınıfta konuştuğum kişi yok dershaneye gitmezsem her gün uyuma saatine yakın süreye kadar kütüphanede kalma planım var dershane yokken daha verimli çalışacağımı düşünüyorum hem de dershaneye gidecek parayla bir sürü sb deneme fln alırım bunları dedim ama ikna olmadılar ailemi daha nasıl ikna edebilirim gerçekten dershane gereksiz bir şeymiş bunu öğrendim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dershaneden ayrılmak istiyorum
-
-
Merhaba daha önce dershanede yöneticilik de yapmış bir öğretmenim. Kesinlikle çok üst düzey bir dershane olmadıkça tavsiye etmiyorum. Çok haklısın, eğer disiplinli çalışabilirsen kütüphane ortamı hayat kurtarır bu sınavda. Dershaneye verdiğin para ile de ek kaynak alırsın, takıldığında da artık çevrimiçi ve ücretsiz binlerce konu anlatım videosu var. Dershane şuan insanlar için eskiden kalma bir alışkanlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu dershaneler yeryüzünden ne zaman silinecek bilmiyorum ama az kaldı.
t:okul açıldıktan 1 ay sonda yaptığım eylem
Yazınız için teşekkür ederim hocam kesinlikle haklısınız dershanenin artısından çok eksisinin olduğunu düşünüyorum zaten sosyal bir çocuk değilim sosyallik olmasa da olur ev dışı ortam için de kütüphane idealdir aileme sizin yazınızı göstereceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dershanelerin çoğu keriz silkeme yeridir keşke kapansalar
Keriz silkeleme odakli kuruluşlar
Hocam zaten başından beri söylüyodum ikna olmadılar bana kalsa hiç kaydolmayacaktım zaten
abicim vermeyin artık şu hiçbir işe yaramayan dersanelere bu paraları. kaçıncı yüzyıldayız. bitti o işler.
-
Benim gibi bir tipsen işe yarar dershsne
Sabaj kalkıp gidicem hoca bana aanlaticak sonra ben tekrar yaparim mis gibi
Evde kendim calisamam disiplinsizim yurutemem süreci
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada rakip eleme odaklı çok fazla yorum oluyor dikkat et en iyi kararı kendin verirsin bilerek yanlış yönlendiren yalan söyleyen çok insan var bu forumda gördüğün her şeye inanma
Tercih dönemi gördüğün hiçbir şeye inanma
Unide 4. Senesi olan biri olarak soyleyeyim sana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda başkalarından çok kendi düşünceme uygun hareket ediyorum dershane gereksiz bence ayrılsaydım her gün kütüphaneye giderdim diye düşündüm zaten dershanede yalnız takılıyorum arkadaşım fln yok dershane olmadan YouTube hocalarıyla gitmeyi düşünüyodum tabi dershane konusu öznel bir mesele fakat dediğim gibi dershanenin zaman ve para kaybı olduğunu düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B3FB2262 -- 16 Ekim 2022; 17:15:13 >
Hocam zaten ben de dershane karşıtı bir insanım ama aileme anlatamıyorum aileme anlatabilsem güzel olacak
Geçen sene dershaneye gitmeyerek evde kapanarak sıralamamı geriye çektim böyle bir hataya düşme bence rekabet ortamı şart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Merhaba daha önce dershanede yöneticilik de yapmış bir öğretmenim. Kesinlikle çok üst düzey bir dershane olmadıkça tavsiye etmiyorum. Çok haklısın, eğer disiplinli çalışabilirsen kütüphane ortamı hayat kurtarır bu sınavda. Dershaneye verdiğin para ile de ek kaynak alırsın, takıldığında da artık çevrimiçi ve ücretsiz binlerce konu anlatım videosu var. Dershane şuan insanlar için eskiden kalma bir alışkanlık
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X