Şimdi Ara

Dershaneye Gitmeyenler 2018 Tayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel ders mi dershane mi kararsız kaldım. Özel ders alırsam şehirdeki en iyi 2 hocadan özel ders alıcam Mat ve Fizikte. Fakat bu sefer de diğer dersleri kendimin halledebileceğinden şüpheleniyorum. Fen lisesindeyim temelim sağlamdır. Önerilerinizi bekliyorum

• Boş yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klakson Çalan Adam

Boş yapma

hayatın kadar boş yapmam rahat ol
  • hocam en kilit dersler mat geo fizik diğerlerini tek başına da halledebilrsin , aslında mat fiziği de halledebilirsin de daha sağlam ilerleyebilmen için özel ders faydalı olur. geometri zaten pratik demek bol bol soru çözersin. dershaneye gitmemenin tek eksiği ise yapamadığın soruları sormak oluyor. onun için de çözümlü kaynaklardan gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdrug

hocam en kilit dersler mat geo fizik diğerlerini tek başına da halledebilrsin , aslında mat fiziği de halledebilirsin de daha sağlam ilerleyebilmen için özel ders faydalı olur. geometri zaten pratik demek bol bol soru çözersin. dershaneye gitmemenin tek eksiği ise yapamadığın soruları sormak oluyor. onun için de çözümlü kaynaklardan gidersin

Eyvallah hocam sağolun içimi rahatlattınız. Dediğiniz gibi şimdilik halledebiliyorum. Lys kimya sıkıntı çıkarabilir olmadı ona da özel ders alırım. Biyo ve kimya da çözümlü kaynbak öneriniz var mı?
  • piri26reiso P kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/en-iyi-cozumlu-kitaplari-denemeleri-listeliyoruz-ana-konu--129075947 hocam bu konudan ulaşabilirsiniz
  • piri26reiso P kullanıcısına yanıt
    Hayatımı nereden biliyorsun sincap Laflara bak ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okulda kaçırdığınız bir konuyu dersanede yine sınıf ortamında anlamanız zor olacaktır. Güncel dershane fiyatlarına baktığımızda temel sayısal derslerden özel ders alıp, kalan dersleri kendiniz çalışmanız verimli olacaktır.
    https://dinamikozelders.com/
  • Şehirdeki en kaliteli hoca neye gore kime gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: MvMLegenD

Şehirdeki en kaliteli hoca neye gore kime gore.

Hocam şehir küçük zaten Siirt. Kendini kanıtlamış hocalar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.