Şimdi Ara

Dershaneye Param Yetmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar sizce evde kendi kendime bu süreci başarıyla sonuçlandırabilir miyim?
    maddi yönden sıkıntılıyız.

• Dershane gitmeyip tip kazanan tanıdıklarım var her şey sizde bitiyor bence azim ve hırs.
  • Tabiki hocam, inanmak başarmanın yarısıdır, siz de inanıyorsanız neden olmasın ve dershanenin şimdiye kadar böyle ahım şahım bir faydasını gören de görmedim.
  • Kardeşim ben dershaneye gitmedim okul kursuna gittim onun da pek faydası olmadı zaten ama tıp kazandım önemli olan çalışman sadece yapamadığın soruları sorman için öğretmen gerekiyor konu anlatımını gerek konu anlatımlı kitaplardan gerek YouTube'daki videolardan rahatlıkla halledersin etrafında soracak pek kimse yoksa çözümlü kitaplar kullan Facebook'ta da sorularını sorabileceğin birkaç grup var ama cevap geç geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershanesiz derece yaptım. bence vakit kaybı internette lazım olan her şey var
  • Disiplini kaybetmezsen

Internetten video anlatimi ve soru cozum videolarini verimli sekilde kullanirsan

Ve son olarak cözemedigin sorulari mutlaka bir sekilde codurup ogrenirsen

Tip kazanmayi birak Anasini bile aglatirsin.

• Eğer 7/24 soru sormak için öğretmenlerin peşinde gezen bir tip değilsen dershanesiz başarma şansının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leoris

dershanesiz derece yaptım. bence vakit kaybı internette lazım olan her şey var

Nasıl bir derece hocam

• Sayısal => Evde düzenli bir çalışma programıyla ve çok sıkı bir tempoyla başarabilir.

Eşit Ağırlık => Tek derdi matematik olduğu için gereksiz

Sözel => Komple gereksiz.

Sonuç => Dershaneler 2017 yılında gereksizdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane açıkçası vakit kaybı ben de mezun yılımda güzel yerlere çektim dershaneye gitmemin tek nedeni bünyemim asosyalliği kaldırmaması öbür türlü sanal ortamda çoğu dershane hocasından daha kaliteli hocalar var soru çözdürebileceğin güzel bir platform da buldun mu başarı senindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezunlarageldik -- 11 Ağustos 2017; 16:10:59 >
  • efsane açıklamışsın yarbayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elazığın gülü

efsane açıklamışsın yarbayım

Sağ ol asker.

• valla dershaneye gittim PİŞMANIM bu kadar söyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: Leoris

dershanesiz derece yaptım. bence vakit kaybı internette lazım olan her şey var

Nasıl bir derece hocam

Mf4 ilk 1500

• Mezun senesinde bende gittim dershaneye ama sadece matematikçi çok güzel anlatıyordu çok zeki bir hocaydı en zor soruları sadece o çözebiliyordu 6 matematik hocası arasından. Gerisini ben evde çalışarak hallettim. Öyle bir hoca tanımasaydım dershane fuzuli derdim ona göre araştır.

• hocam ben de aynı durumdayım maddi olarak dershaneye gidemeyeceğim . ama temmuzda işe girdim ekime kadar çalışacağım . biriktirdiğim para ile sadece soru sormak için etüt merkezi gibi bir yere yazılmayı düşünüyorum veya bir iki ay soru sormak için özel ders almayı . ders için olmasa bile soru için gerekebiliyor , siz de böyle bir şey yapabilirsiniz . facebook gruplarından falan da faydalanabilirsiniz soru sormak için .

önemli olan disiplinli çalışabilmek . bunu başarırsanız her şey olur diye düşünüyorum .
  • inanırsan başaramayacağın hiçbir şey yok. evde düzenli çalışarak çok kasmadan istediğin her bölümü kazanabilirsin ama çözemediğin soruları mutlaka çözdürmen lazım. anlamadığın bir konunun üstüne gitmelisin tüm gününü alsa bile o konuyu halletmelisin. başarılarrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.