Şimdi Ara

Dershaneye uyum sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar 11.sınıfın ikinci döneminde bir dershaneye kayıt olmuştum ders olmadığı halde her sabah gidip hocalarla ders çalıştığım oldu öyleki hocalar artık derslerde özellikle ben anladım mı diye sordukları bile oluyordu iyi bir arkadaş ortamım da oluşmuştu kardeşimde bu dershanedeydi fakat 11.sınıfın bitiminde dershanenin sahte olduğu öğrenildi ve dershane çöktü herneyse bizimkiler gidip beni ve kardeşimi başka dershaneye yazdırmışlar.
    bu dershanede ne bir arkadaş ortamım var nede hocalarla bir samimiyetim anlıycağınız sudan çıkmış balığa döndüm tenefüsleri bile boş duvara bakarak geçiriyorum sizce ne yapmalıyım bu durumu önemsemeli miyim?

ikincisi ve en büyük sorunumsa arkadaşlar hafıza durumu öyleki işlem hızım yavaş fln diye gittim antremanlarla matematik kitabının birincisini aldım ve çözdüm işlem hızım bayağı hızlandı araya zamazan girdi ve şimdi dershane başladı ama şuan işlem hızım eskisindende kötü ne yapmalıyım bu sürekli böyle mi gidecek? sırf bu yüzden dershanedeki en kötü sınıfa attılar beni...

üçüncü sorunum ise kpss ortaöğretim sınavına gireceğim bunun için çalışmam lazım yazın fln çalışıyordumda fakat şimdi dershanede başladı dolu ödev veriyorlar yetişemiyorum ne yapmalıyım . kpss önemli çünkü üniversitede bana ciddi maddi kaynak lazım!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İslem hozini yeniden arttirirsin bu sorun degil. Onceden nasil calisip arttirdiysan aynen o sekilde. Bir de psikolojik olarak yavas yapacagina inanirsan oyle olur.
    dersanede yeniden guzel bir ortam kuracagina inan. Elbette sinifta anlasabilecegin 1 kisi olsun vardir. Ki genelde 1 arkadas insana yeter. Hocalar calisan ogrencileri sever onlari sikmadan ogrenme istegiyle soru sorarsan bu onlarin hosuna gider. Yine hocalarla da aran iyi olur. Ama teneffuste duvara bakmakla hem kendini siniftan soyutlarsin hem de kimse seninle arkadas olmak icin caba gostermez kosede pasif kalirsin. Soyle dusun seninle 1-2 kelime olsun iletisim kuran birini mi taniyip arkadas olursun kosede ketum ketum oturan biriyle mi. Yani moralini bozacak birsey yok. Kimse senden ustun degil sen de kimseden ustun degilsin. Herkese potansiyel arkadas olarak bak, zamanla elenenler olacaktir. Kalanlarindan 1-2 tane samimi olmak uzere hepsi senin arkadasin olabilir. Hic arkadasin olmasa bile bir soz vardir: en guclu insan yalniz yasamayi bilendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuldan bir arkadaşınızın gittiği dersaneye gitseydiniz keşke.

Anlattığınız yavaşlık olayı bende de var.Mat2'yi ondan dolayı anlayamıyorum.Diğer derslerde problem yok.Dikkat dağınıklığından kaynaklanıyor olabilir.Akıllı telefonunuz varsa tenefüs aralarında uğraşmayın.(Deneme aşamasında.Dersanede ilk iki gün telefonu bırakıp tenefüslerde arkadaşlarla konuşmaya,sınıftan çıkıp koridorlarda dolaşmaya başladım.Şu an için durumum normal.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatherlycan95

Şimdi arkadaşlar 11.sınıfın ikinci döneminde bir dershaneye kayıt olmuştum ders olmadığı halde her sabah gidip hocalarla ders çalıştığım oldu öyleki hocalar artık derslerde özellikle ben anladım mı diye sordukları bile oluyordu iyi bir arkadaş ortamım da oluşmuştu kardeşimde bu dershanedeydi fakat 11.sınıfın bitiminde dershanenin sahte olduğu öğrenildi ve dershane çöktü herneyse bizimkiler gidip beni ve kardeşimi başka dershaneye yazdırmışlar.
    bu dershanede ne bir arkadaş ortamım var nede hocalarla bir samimiyetim anlıycağınız sudan çıkmış balığa döndüm tenefüsleri bile boş duvara bakarak geçiriyorum sizce ne yapmalıyım bu durumu önemsemeli miyim?

ikincisi ve en büyük sorunumsa arkadaşlar hafıza durumu öyleki işlem hızım yavaş fln diye gittim antremanlarla matematik kitabının birincisini aldım ve çözdüm işlem hızım bayağı hızlandı araya zamazan girdi ve şimdi dershane başladı ama şuan işlem hızım eskisindende kötü ne yapmalıyım bu sürekli böyle mi gidecek? sırf bu yüzden dershanedeki en kötü sınıfa attılar beni...

üçüncü sorunum ise kpss ortaöğretim sınavına gireceğim bunun için çalışmam lazım yazın fln çalışıyordumda fakat şimdi dershanede başladı dolu ödev veriyorlar yetişemiyorum ne yapmalıyım . kpss önemli çünkü üniversitede bana ciddi maddi kaynak lazım!!!

aşağı yukarı girdiği her ortamda uyum sorunu çekmiş biri olarak soyleyebilirim ki bir süre sonra alışıp umursamamaya başlıyorsun. Senin karakterini bilmiyorum ama ben öyle toplu organizasyonları falan sevmezdim, o açıdan da avantaj oluyor.

Kpss ise çalışmadan zor. Genel kültür, anayasa falan ciddi konular. Ona göre çalışmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet doğru söylüyorsunuz bügün hiç gidip takmamaya bile başladım ve kendimi önceye göre daha rahat hissettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

Şimdi arkadaşlar 11.sınıfın ikinci döneminde bir dershaneye kayıt olmuştum ders olmadığı halde her sabah gidip hocalarla ders çalıştığım oldu öyleki hocalar artık derslerde özellikle ben anladım mı diye sordukları bile oluyordu iyi bir arkadaş ortamım da oluşmuştu kardeşimde bu dershanedeydi fakat 11.sınıfın bitiminde dershanenin sahte olduğu öğrenildi ve dershane çöktü herneyse bizimkiler gidip beni ve kardeşimi başka dershaneye yazdırmışlar.

aşağı yukarı girdiği her ortamda uyum sorunu çekmiş biri olarak soyleyebilirim ki bir süre sonra alışıp umursamamaya başlıyorsun. Senin karakterini bilmiyorum ama ben öyle toplu organizasyonları falan sevmezdim, o açıdan da avantaj oluyor.

Kpss ise çalışmadan zor. Genel kültür, anayasa falan ciddi konular. Ona göre çalışmalısın.

dediğin gibi kpss önemli ve beni rahat ettirecek bir sınav ama dershane ödevlerine bile şuan çok zor yetişiyorum yazın bi tarih coğrafyadan 3er konu bitirdim hala yerimde sayıyorum matı geoyu dershanede fln ilerletiyorum türkçeyide hallederimde genede vatandaşlık fln tırstırıyor açıkcası insanı ne yapcam bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

dediğin gibi kpss önemli ve beni rahat ettirecek bir sınav ama dershane ödevlerine bile şuan çok zor yetişiyorum yazın bi tarih coğrafyadan 3er konu bitirdim hala yerimde sayıyorum matı geoyu dershanede fln ilerletiyorum türkçeyide hallederimde genede vatandaşlık fln tırstırıyor açıkcası insanı ne yapcam bilmiyorum

ztv den kpss konularını dinleyebilirsin istersen, güzel anlatılıyordu. aylık 5 lira ücreti var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders çalışırken okb sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.