Şimdi Ara

Dersi derste anlamama sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğitim hayatımın hiçbir evresinde dersi derste anlamadım. Oturup konu anlatımlı kitaptan çalışmam gerekti hep, videolu hocalardan da hiç çalışamadım. Ünide de dersi dikkatli dinliyorum, yarım yamalak anlıyorum. Hoca soru yazıyor tahtaya, genelde çözemiyorum o esnada. Bazıları şak diye çözüveriyor. Sınava girip çıkıyoruz ben 100 alıyorum en düşük notum 95. Bu şak diye soruları derste çözen elemanlar 40-50-60 alıyor.

Yüksek not almasam kendimden şüphe etmeye başlayacaktım. Ama yine de derse boşa giriyormuşum gibi geliyor, okulun ve hocanın bir faydası olmuyor, oturup güzel bir kaynak kitap bulup veya hocanın notlarını alıp kendi kendime çalışıyorum. Yani derslere hiç gitmesem de aynı notları alırım. Bunu aşmak istiyorum çünkü çok fazla ders çalışmam gerekiyor derslere ek olarak.

Benim gibi olan veya yaşayıp da aşan var mı?

• Bendede öyle ama YouTube dan anliyom da derse anlamiyom attığın mtgow un bı kısmını okudum çok güzel cidden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

o zaman sende sorun yok ben video anlatımda da baygınlık geçiriyorum. kitap olması şart benim için.

• Derslere katılıyorsam işin %50si bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.