Şimdi Ara

Dersler/Okul/Öğretmenler Hepsi Çok Saçma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece dönem boyunca bir gün okula gitmedim diye ortalamamın 70 küsür düştüğü dersten performans ve sınava "G" girilerek bırakılmışım.

Ortalaması 45 düşen dersten geçirilmemişim.Oysaki bu derse katılım oranım ve öğretmenime olan saygım da yüksekti.

Performansların değerlendirildiği kitaptan sadece bir-iki soru boş olduğu için "Aaa ne kadar güzel kalbim kadar temiz" diyen bir öğretmen yüzünden bir diğer dersten de kalmışım.

Her gün hayatın anlamsızlığını düşünerek depresyona girmiş bir insana bu yapılan reva mıdır?

Hayatta, insanlarda, derslerde ne bileyim işte her şey çok anlamsız aslında.

Her şey her şey yitirdi değerini gözümde.

Hayatımın içine giren her gereksiz ve anlamsız şey sizlerinde Allah belasını versin.

Yeter artık yaşamak anlamsız geliyor bir gün intihar edeceğim.

• Dostum, Türkiye'de adaletli eğitim sistemi yok. Bir sınıfın dersine yanlışları fazla önemsemeden geçiren öğretmen girer, diğer sınıfa öğrencilerin anasını ağlatan öğretmen girer. Kimse de sormaz niye böyle diye. Birisinden bu işi yapamayacak öğrenciler mezun olur, diğerinden bu işi en iyi yapabilecek öğrenciler mezun olamaz. Torpiller de cabası.

Ben bunu fark ettikten sonra eğitimime önem vermemeye başladım. Liseyi tamamen kopyayla geçtim. Üniversiteyi de biraz kurnazlık, biraz da şansla geçirdim. İsyan, devrim şart.
  • Eğer tamamen gerçekse bu dediklerin şu dönemin sonunda derhal ayrıl o okuldan başka okul ara kendine. Şu an hayatındaki 8.okulunda okuyan biri olarak seçeceğin lisenin yeri ya da puanının senin karşına ne çıkaracağıyla hiç alakası olmayacağını söyleyebilirim daha düşük yere mi gideyim yaa dersen bu dediğimi aklına getir. umarım o mutlu olacağın yeri bulursun gerçi bundan mutsuz olamazsın gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulu salla. Sen işini öğren halledersin. Ygsyi fln hallederiz. Takma kafana

• Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama notlarını umursamamanı öneririm. Sınıftada kalmazsın heralde. Gerisini boşver, sen dersi bildiğine inanıyorsan sıkıntı yok.
  • Dostum okulunu birak aciktan oku. Diğer yandan da tek basina uni sinavlarina calis. Zamani geriye alma imkanim olsaydi kesin boyle yapardim ben ama neyse çok şükür kurtulduk liseden. Allah sizlere sabir versin valla.

• Açıktan okuma durumuna katılmıyorum, okuldan kopartabilir ve verimli olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elbette öyle, o kadar çok haksızlık var ki sana anlatamam yani, bu yüzden ben de liseyi kopya ile geçtim. Öğretmenler kafasına göre iş yapması vs her şey var bu MEB eğitiminde. mesela bir hoca ile ters düştük, lısedeydım o zamanlar. Hep laf sokmaya çalışırdı, gıcık oldum karşılık vermeye başladım. Sonra performans ödevi verildi, 6 kısı yaptı o 6 kısı arasında ben vardım. Bana 25, yapmayana 50 verdi. O performans odevıydı bir de hocanın kafasına göre verme olasılığı da yok, bir de başka olay arkadaşımla gittik not istemeye, arkadaşım yalan attı babam hasta diye onun notunu artırdı, ben yalan atmadım vermedi not falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

Sadece dönem boyunca bir gün okula gitmedim diye ortalamamın 70 küsür düştüğü dersten performans ve sınava "G" girilerek bırakılmışım.

Ortalaması 45 düşen dersten geçirilmemişim.Oysaki bu derse katılım oranım ve öğretmenime olan saygım da yüksekti.

Performansların değerlendirildiği kitaptan sadece bir-iki soru boş olduğu için "Aaa ne kadar güzel kalbim kadar temiz" diyen bir öğretmen yüzünden bir diğer dersten de kalmışım.

Her gün hayatın anlamsızlığını düşünerek depresyona girmiş bir insana bu yapılan reva mıdır?

Hayatta, insanlarda, derslerde ne bileyim işte her şey çok anlamsız aslında.

Her şey her şey yitirdi değerini gözümde.

Hayatımın içine giren her gereksiz ve anlamsız şey sizlerinde Allah belasını versin.

Yeter artık yaşamak anlamsız geliyor bir gün intihar edeceğim.

sana göre ney gerçek kardeş ??

• Benim hocam da senin hoca gibi. Kitap bitirme ödevi verdi geçen sene esen yayını aldım daha çok test falan var diye her ünitenin 20 testi falan oluyordu ben 17-18 test çözüyordum. Hocaya kitabı götürdüm bunlar neden boş dedi sözlüme 60 verdi. Başka öğrenci güvender veriyor her ünitede 9 test var onunda boşları var ona verdiği not 70-80. Bende bu sene ödevini yapmadım 50 verdi bir şey de kaybetmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.