Şimdi Ara

Özel ders alan, dershaneye giden insanları anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat başı ücret ödüyorlar, verilen ilanların toplandığı aşağıdaki siteye baktım. Adanadan bu ilanlar:

http://www.ozeldersilan.com/Adana-ozel-ders-ilanlari/2

Bkın en ucuzu 25 35 tl, saati bu kadar. Yuh yahu. İstanbuldaki fiyatları düşünemiyorum bile. 1 saatte ne öğrenebilirsin, 1 saatten bahsediyoruz 1 , bir yahu. Ne yapabilirsin bu 1 saatte. Özel ders alan insan ya zengindir ya da ... Baska birşey demiyorum. Okul neyinize yetmiyor? Dershanrye milyarlar yatırıyorlar, en ucuzu 3 milyar 4 milyar olmuş. Yazık yahu. Benim matematik hocam her derste 10 a yakın soru çözerdi, tenefüs aralarında çözemediğim sorulara yardımcı olurdu. Hala dershaneye giden vardı böyle bir durumda.Geo matematik için ek yardım alman gerekbilir, doğru. Yahu o kadar imkan var, çözemezsin okul hocasına götürürsün çözemezsin internete sorarsın çözemezsin arkadasına götürürsün, imkan var imkan. Biz de liseli arkadaslarımız gibi böyle zamanlardan geçtik. Tarihmiş cografyaymıs felsefeymiş ilkokul konuları gibi geliyor. Devlet zaten kitap veriyor internet denen birşey var üstelik atom fiziği ile uğraşmıyorsunuz öğrendiğiniz sadece genel kültür. Sözü uzatmayayım

Dershane:boş
    Özel ders: boş

Yazık verilen paralara. Cidden yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dershaneye verilen parada haklısın ama özel ders konusunda katılmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kadar boş bi adam görmedim açtığın konulara bak yok dil kursu yok özel ders sanane lan
  • Bu çocukta bi problem var herşeye karşı galiba Ergenliğe giriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes için değil de bu arkadaş için özel ders de boş gibi duruyor. Yani pek haksız da sayılmaz (tabi kendi adına konuşuyorsa)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısır tarifi

KAÇ KİŞİLİK
    4 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ
    30 dakika

PİŞİRME SÜRESİ
    0 dakika

Tarifi Yazdır
    Malzemeler2 su bardağı
    ince bulgur
    1,5 su bardağı
    sıcak su
    1 yemek kaşığı
    domates salçası
    1 yemek kaşığı
    biber salçası
    2 adet
    salatalık
    4 dal
    taze soğan
    1/2 demet
    maydanoz
    1/2 demet
    kıvırcık marul
    2 adet
    limon suyu
    4 yemek kaşığı
    zeytinyağı
    1 çay kaşığı
    tuz
    1 tatlı kaşığı
    sumak
    1 tatlı kaşığı
    nane
    Püf Noktası
    Yeşillikleri iyice kuruttuktan sonra doğrayın, bekletmeden kısıra ilave edin.

Nasıl Yapılır?
    Taze soğanları incecik kıyın. Bol suda yıkayıp, suyunu süzdürdüğünüz kıvırcık marul ve maydanozları doğrayın.
    Kabuğunu soyduğunuz salatalıkları küçük küpler halinde kesin.
    İnce bulguru oval bir tencereye alın. Biber ve domates salçasını sıcak su ile karıştırın.
    Bulguru salçalı sıcak su ile ıslattıktan sonra kapağını kapattığınız tencerede şişmesi için 15 dakika kadar bekletin.
    Kısırın sosu için; limon suyu, zeytinyağı, tuz, nane ve sumağı küçük bir kapta karıştırın.
    Doğradığınız yeşillik ve salatalıkları, suyunu çeken ince bulgur ile harmanlayın.
    Hazırladığınız sosu ekleyin, karıştırdıktan sonra bekletmeden servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın.
    Servis Önerisi
    Arzuya göre; nar ekşisi, doğranmış domates ve nane gibi taze yeşillikler ilave edebilirsiniz.

• Morty Smith kullanıcısına yanıt
    eyv knk acıkmıştım xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "milyar"ı görünce şöyle yavaşça bir konunun tarihine baktım. Ve...

"hmm" dedim.

Konuya gelince:
    Hemfikirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğun üniversite ve bölümü yaz da görelim?
  • haksız sayılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.