Şimdi Ara

Derslerin hepsini seçememe durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.İşletme son sınıf okuyorum.Şöyle bir sorunum var 4.yarıyıldan 1 tane ve 6.yarıyıldan 2 tane dersim var.Bu derslerin hepsini alip dönem uzatmamaya calısıyorum ancak 4.yıldan kalan dersinizi 8.yarıyılla birlikte alamazsınız diyor.Bu durumda 1 ders için dönem mi uzayacak?

• Evet, mecburen dönem uzatacaksınız. Çünkü 4. yarıyıl dersleriyle 8. yarıyıl derslerinin vize-final sınav saatleri birbiriyle çakışıyor (ikisi de öğleden sonra 14.00 oturumunda). 4. ve 8. yarıyıl derslerinin sınav kitapçıklarının birleştirilmesi gibi bir durum söz konusu olmadığına göre 8. yarıyıl derslerini alabilmek için geriye 4. yarıyıl derslerinin tamamından geçmiş olmaktan başka çare kalmıyor.
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    hocam peki şu şekilde yapamıyor muyuz bu dönem 8.yarıyılın derslerini alayım 4.yarıyıldan ve 6.yıldan kalan dersleri de seneye bırakayım olmaz mı bu şekilde ?
  • Yardım beyler 4 gün kaldi
  • merakli19 M kullanıcısına yanıt
    Sistem alt yarıyıldan tekrar alınan dersleri zorunlu olarak seçtirdiği için bu mümkün değil. Zaten bu şekil olsaydı da dönem uzatırdınız.
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    o halde bu dönem alttan kalanları alıp 8.yarıyıl derslerini seneye bırakmak daha mantıklı olur değil mi hocam ?
  • merakli19 M kullanıcısına yanıt
    Zaten mecburen öyle yapacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.