Şimdi Ara

Dertleşme konusu (Kız Meseleleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili abilerim, ablalarım, kardeşlerim

ben fena olmayan bir bölümde küçük bir şehirde son sınıf bir kardeşinizim. Beş sene boyunca fakültede okudum fakat hiç kız arkadaşım olmadı. Başlarda bu işler zamanla olur acele etmemek lazım diye düşünürken yaşım da ilerledikçe bu işlerde girişken olmak lazım diye daha cesur davrandım. Ara ara konuştuğum kızlar oldu yüz yüze konuştuğumun sevgilisi çıktı, mesajlaştığımın kimi bir iki gün cevap vermedi kimi de tek kelime cevaplar vererek veya cevap vermeyerek beni kendinden soğuttu. Son zamanlarda bir çok arkadaşımın kız arkadaşı olması ve yoğun ders maratonlarından sonra gezip dolaşabileceğim bir şeyler paylaşabileceğim bir kız arkadaşımın olmaması iyiden iyiye canımı sıkmaya başladı. Derslerime eskisi gibi odaklanamıyorum bundan sonra kimse beni sevmeyecekmiş gibi geliyor, bu durumda da dünyalar benim olsa bir anlamı yokmuş gibi hissediyorum. Bu durum psikolojik oluyor beni çok yoruyor ve modumu aşağı çekiyor. 2 senedir iyi kötü vücut geliştirme yapıyorum, modayı sıkı takip eden bir kaç kız arkadaşım var genelde onlardan giyim tavsiyesi alırım, iyi giyindiğimi de düşünüyorum. İyi seviyede İngilizce bilirim, iyi okullardan mezunum, pek fakir de değilim, çok yakışıklıyım diyemem ama yüzüne bakılmayacak kadar kötü de değilim. Asosyal veya korkak biri de değilim etkinliklere gider insanlarla tanışırım ama küçük bir şehir olduğu için çok fazla etkinlik olmuyor, genelde de benzer insanlar geliyor. Instagramdan kızlara yazıyorum fakat 10 kıza yazarsam 4 ü cevap veriyor 2 siyle konuşma devam ederse de bin yılda 1 biriyle buluşuyorum. BU durumları daha önce yaşamış olanlar varsa devamında ne oldu? Tavsiyeleriniz neler, bu durumu düzeltmek için neler yapmalıyım? Parfüm kullan, iyi giyin, spor yap, kitap oku, sosyal faaliyetlere katıl genelde verilen tavsiyeler, bunlar tabi ki çok kıymetli tavsiyeler fakat ben bunları zaten yıllardır yapıyorum neden bu halde olduğumu anlayamıyorum. Bilgi sahibi biri bu genç kardeşini aydınlatabilir yanlışlarımı eksiklerimi anlattırsa gerçekten alınmadan kırılmadan dinler ve çok müteşekkil olurum fazla uzun oldu buraya kadar okuduysanız da çok teşekkür ederim.

• ve işin kötüsü de şu ki bu yaştan sonra evleneceğin kadını kendin seçemeyeceksin. çok büyük ihtimalle çevrenden birisini seninle başgöz edecekler. yanlış anlama aynı durumdayız o yüzden böyle söylüyorum. benim bu saatten sonra kendimi kurtarabilme durumum yok, çünkü herhangi bir çevrem kalmadı arkadaş ortamım yok. ama sen diyorsun ki arkadaşların var yani son şansların. sevmediğin ve seçmediğin birisiyle evlenmek istemiyorsan, son kurşunlarını acilen atman lazım. hareketleriyle hoşuna giden veya sadece dış görünüşüyle hoşuna giden illaki birisi vardır, kız arkadaş çevreni kullanarak onunla yakınlık kur ve ne yap ne et ilişkiye başla. zaman daralıyor kardeşim benim gibi pişman olmamak istiyorsan tabiri caizse saldırman lazım

• Öncelikle belirli bir yaştan sonra maalesef bazı hayallerle helalleşmek gerekiyor. Akılda kalan eden birisi varsa üstteki arkadaşın yazdığı gibi, yüksek ihtimalle isteğin kişiyle birlikte olamayacaksın. Sosyal medyadan yazdığın konuştuğun kızlar konusuna gelecek olursak yaklaşık 4 yıldır bu döngünün içindeyim ama artık kendimce kabullendiğim şeyler var.

1. Yazdığım kız hayatımın aşkı değil 1-2 günlük sohbetten sonra zaten bende bir şey bulursa 2.günün akşamına da buluşur, ilk temastan sonra çekim olmazsa istersen bin yıl konuş.
    2. Sosyal medya kocaman bir yalnızlar çöplüğü ve boşta kalanların çoğu çürük elma

Şöyle bir bakıyorum ne kadar beğendiğim tip varsa(aynı zamanda sosyal medyayı asgari düzeyde kullanan) ya sevgilisi var ya evlenecek ya da tövbekar olup kendi hayatına odaklanmış.

Bunlar dışında zaten eminim sen de artık kendinden ve zevklerinden eminsindir, kendim için söyliyeyim konuştuğum görüştüğüm çoğu kadının ne hayatı yaşayış şeklini ne de düşüncelerini genel olarak sevemiyorum.

E diyeceksin ki neden buluşuyorsun neden konuşuyorsun!? makul soru

Eskiden güzel küçük ve birbirinden bağımsız bir kız arkadaş grubum vardı, ilişkimin olmadığı dönemlerde karşı cinsle sohbet ihtiyacımı açıkcası karşılıyorlardı. Muhabbet derken cinsel mevzulardan bahsetmiyorum. Nedense ben hayatımda, isterse düşmanım olsun, yılda 1-2 defa kadın muhabbeti arıyorum.

Uzun ilişki bitirmiş birisi olarak şunu rahatlıkla görüyorum, çoğu insan birisini aşmak için internetten insanlarla konuşuyor, en azından şahit olduklarım ve deneyimlerim bu yönde.

İnternetten insan tanımaya çalışmanın inanılmaz bir yoruculuğu var, o yüzden bence bir süre en azından mart nisana kadar inzivaya çekilip yeni ve daha olgun, ne istediğini bilen bir personayla avlanmaya çıkman.

Bol şans

• şu otururken dünya boştur boş diyen amca gibi okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.