Şimdi Ara

desktop ntuser virüsleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma format atmama rağmen birtürlü kurtulamadığım bilgisayarımı ilk aldığımda varolmayan dosyalar
    desktop.ini: masaustunde varolan ve dosyalarımın yarısına ayrıca usb belleklerime bulasan lanet dosya
    ntuser:sadece kullanıcıların(eski adıyla belgelerimin)içinde olan ve asla silinemeyen dosya
    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun

desktop ntuser virüsleri
     desktop ntuser virüsleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.e.t -- 6 Mayıs 2014; 18:32:47 >

• Konu biraz eski ama bende de var bunların aynısı ama sildim o kısayollar neden var bilmiyorum desktop olanı silersen masaüstün sıfırlanır o netuserları silersen de kullanıcı hesabın sıfırlanır da o kısayollar neden var bilmiyorum
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    ben sildim onları ama herhangi bir veri kaybına uğramadım.Ama sürekli çıkmaya devam ediyolar.Zaten onlarla yaşamaya alıştım ben artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertekin47

ben sildim onları ama herhangi bir veri kaybına uğramadım.Ama sürekli çıkmaya devam ediyolar.Zaten onlarla yaşamaya alıştım ben artık

Ben yaptım o hatayı bir gün sildim hepsini geçici kullanıcıda açıldı hesap :D
  • Gizli dosya ve klasörleri göster ayarlarının kapatılması gerekiyor.
  • o sadece sana gösterilmesini engeliyo ama o dosyalar sağa sola bulaşmaya devam ediyolar
  • Bir zararlı nedeni ile olduğunu düşünüyorsanız sistem loglarını inceletin isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sysinfocab ve svchost
    3 ay önce açıldı
    DotNot.exe virüs mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir zararlı nedeni ile olduğunu düşünüyorsanız sistem loglarını inceletin isterseniz.
  • hocam onu nasıl yapacaz peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertekin47

hocam onu nasıl yapacaz peki

Malware Fix forumundaki vatandaşlar bu işlerin erbabı.

http://trmalwarefix.freeforums.net/
  • eyvallah hocam en kısa zamanda karıstırırım siteyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.