Şimdi Ara

Desperados: Wanted Dead or Alive™ (2001) Adminler bir bakın ! konuyu mesaja çeviremiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Desperados: Wanted Dead or Alive™ (2001) Adminler bir bakın ! konuyu mesaja çeviremiyorum.

Kendi türünde ilk denebilecek bir oyunla daha karşılaştık. Oyunumuz Wild Wild West gibi bir film akışı ve hikayeye dayalı sıkı bir adventure oyununun strateji özellikleriyle birleşmiş hali ve özellikle Commandos türü tutkunlarını fazlasıyla memnun edecek bir konu ve oynanışa sahip. Vahşi batıyı konu alan sayısız film yapıldı, ancak tam tersine bu konuda yapılan oyun sayısı oldukça az. Bu nedenle oyuna ilk başladığınızda vahşi batı atmosferine alışmak birazcık zaman alsa bile bu zamana değdiğini görüyorsunuz. Oyunumuzun benzer tipteki oyunlardan tek farkı geçtiği zaman ve kullandığınız silah ve eşyalar.

Konumuz, oyuna başladığınızda seyrettiğiniz tren soygununun üzerine gelişen olayları içeriyor. Ödül avcısı başrol oyuncumuz John Cooper, tren firması tarafından soyguncuların başına konan 15 bin dolarlık ödülü almak için işe başlar ve ilk işi de eski ekibini toplamak olur. Bu amaçla arkadaşlarıyla ilgili bilgi bulabileceği şehre gelir. Bu bilgileriz izleyerek oyunun ilk 8-9 bölümünde arkadaşlarını biraraya toplar ve kanun kaçaklarının peşine düşer. Burada hikayenin tamamını anlatmayı kesiyorum, çünkü oynayacak olanların keyfini kaçırmak hiç hoş olmaz; özellikle hikayenin iyi bir western filmini aratmayacak kadar güzel ve oyunun bir filmden tek farkının da silahları kullanacak olanın siz olduğunu düşünürsek.

Cooper"ın ilk 8-9 bölümde eski arkadaşlarını toplayacağını söylemiştik. Evet, oyuna tek başınıza başlıyorsunuz. Bu ilk bölümler hem eğitim hem de toplam 25 bölüm olan oyun için iyi birere alıştırma sayılabilecek görevleri içeriyor. Bu sizi yanıltmasın, göründüğü gibi pek de kolay değiller. İlk bölümde Cooper için temel eğitimleri alıyor, daha sonra da arkadaşlarınız ekibe katıldıktan sonra onların yeteneklerini ve özelliklerini öğrendiğiniz küçük bölümleri oynuyorsunuz. Oyun süresince ekibinizde önceden yer alacağını hesaba katmadığınız iki kişi daha size katılıyor ve bunlar için de iki ufak eğitim bölümü daha oynuyorsunuz.

Görevlerin çeşit ve amacı oldukça fazla ve değişik olabiliyor. Birilerini kurtarmak, hiç adam öldürmeden bir yeri ele geçirmek, hapishaneden adam kaçırmak, çatışan adamlar arasından sıyrılıp trene gizlice binmek, banka soymak, pusudan kaçmak veya önünüze geleni öldürmek gibi birçok amacınız olabiliyor. Her görevin başında Cooper bir plan yapıyor ve bu plana göre ekipteki tüm adamlarınızı yeteneklerine uygun kullanarak başarıya ulaşmak ise sizin göreviniz. Ekipte yer alacak adamlarımızın her birinin farklı yetenekleri, silahları ve özel alet veya eşyaları var... Aynı Commandos"taki gibi; ancak burada epey farklı özellikler göreceksiniz

Açıkçası Desperados, beklediğimden çok çok daha iyi bir oyun çıktı. Oyun dünya"da fazla duyulmadı, çünkü yapımcısı bir Alman firması ve henüz sadece Avrupa"da piyasaya çıktı. Oyun Amerika"da satılmaya başlandığında yeni çıkacak Commandos 2"ye iyi bir rakip olacak gibi. Tabi oyunun Commandos 2"den beklentilerimizi arttırdığını özellikle belirtmek gerek. Desperados"u bu tür strateji oyunlarından hoşlanan herkese öneriyorum, özellikle Commandos tutkunarına; çünkü bir süre için Commandos"u bile unuturacak kadar iyi bir yapım...

Bir kaç SS;

Desperados: Wanted Dead or Alive™ (2001) Adminler bir bakın ! konuyu mesaja çeviremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 16 Ekim 2013; 1:28:05 >

• Desperados Team
  • Öncelikle, bu şimdiye kadar yapılmış en büyük oyunlarından biri olduğunu düşünüyorum.
    Desperados Dead Or Alive kadar oynadığı en iyi pc oyunlarından biridir! Bu muhtemelen şimdiye kadar oynadığınız en yüksek tekrar değeri ile strateji oyunudur. Bugüne kadar birkaç kez oynayıp atılmayan hiç de kolay olmayan bir oyun! Bu oyun Desperados Dead Or Alive Commandos klonu bir oyun gözükse de çok farklı oynanışa sahiptir! Vahşi batı bu kadar iyi anlatılmazdı! Karakterler tipleri ve sesler süper!Bu oyunda 2 boyutlu grafik ve oldukça yüksek değil ama misyon tasarımı çok iyi. Desperados her strateji oyunu gibi günümüzde yapımı kalmadı denecek kadar az. 3 boyutlu oyunlar arasında yok olup gidecek bir türden oyun. Son derece güzel ve renkli detaylı arka planlar ve karakterlerle neredeyse tam ekran 3 boyutlu strateji oyununa eşittir.
  • Fena gözükmüyor deniycem sağol
  • çok kaliteli oyundu az oynamadım
  • Bu bakış açısındaki oyunları çok fazla sevdiğimi söyleyemem ancak bu oyunu çok sevmiş ve bitirmiştim mükemmel bir oyun .Biraz comandos 'a benzediğini söyleyebilirim.Strateji oyunlarının hepsi böyle güzel olsa keşke tabi bu türe tam olarak strateji diyebilir miyiz bilemiyorum.
  • Commandos ve Desperados vazgeçilmezlerimdendir. Bu oyun da çok kaliteli ve güzeldir.Commandos hayranlarının el atması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangisi bu ya yenisi mi cıktı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

hangisi bu ya yenisi mi cıktı bu?

İlk oyunudur.Eski yani.Ama şuan bile çok güzel geleceğine eminim.
  • süperde 2. si o kadar iyi deildi zannedersem bu 2. si. 1.sini bulursanız kacırmayın.
  • Az oynamadık zamanında... Genelde "Commandos'un kovboylusu" olarak biliniyordu...
  • İkinci oyuna bakma fırsatım olmadı.İlk oyun gibi sağlam mı?
    Bir SS de benden.

• On numara oyundu az oynamamıştım zamanında , 2. oyununu büyük kitleler olarak çok bekledik ama çıkması ve oynamamız ile hayal kırıklığı yaşamıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

On numara oyundu az oynamamıştım zamanında , 2. oyununu büyük kitleler olarak çok bekledik ama çıkması ve oynamamız ile hayal kırıklığı yaşamıştık.

bende denemedim zaman olursa ikinci oyunu oynayacağım.Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
  • Sunset Riders oynarken aklıma geldi nedendir; bilmem ama seviyorum böyle oyunlarıda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Sunset Riders oynarken aklıma geldi nedendir; bilmem ama seviyorum böyle oyunlarıda...

kovboy sever gördüm seni ondandır.
  • bende bakayım bi
  • Bu oyun kadar iyi bir Western tarzı oyun görmedim daha önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

Bu oyun kadar iyi bir Western tarzı oyun görmedim daha önce.

x100
  • bu oyunu 5 sene önce oynamıştım ilk bölümde kalmıştım geçememiştim.şişman bi adam vardı bi yere kacıyodu villa gibi bi yere biz girince o cıkıyodu yakalayamıyoduk. galiba ordan sonra silmiştim oyunu. nasıl bitiyodu acaba aklımda kalmıştı hep bide baygın bi adam vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardacan100 -- 24 Haziran 2011; 2:17:37 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.