Şimdi Ara

Desteğinizi bekliyorum. (Lens seçimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iki Lens arasında kaldım yardım istiyorum:

Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG OS Lens (APO gibi makro önceliği bu lenstede var mı?)

Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro

İki lens hakkında da iyi yorumlar gördüm ancak hangisini tercih edeceğimde bir türlü karar kılamadım.

Alacağım lensten beklentim:

Yeri gelince tripodsuzda kullanabileceğim. Ufak çaplı makro fotoğraflar çekebileceğim. İyi bir tele olarak kullanabileceğim bir lens.

Konu ile ilgili arkadaşların desteğini bekliyorum, sevgiler...

• Gün ışığında tripodsuz çekebilirsin, loş ışıkta zor. Makromsu bir şeyler çekersin. "İyi bir tele" değil, ama sonuçta tele objektif. Fiyatına göre fena sayılmasa da, bir süre sonra kalitesini beğenmeyip kenara atarsın.
  • "coxackie" haklı. Önce heyecanlı bir şekilde kullanmaya başlayacaksın, sonra tırt bir lens olduğunu görüp kullanmayacaksın.
  • Hocam bence de bu lense bu parayi vermektense tam olarak isteginizi karsilayan tek amaca hizmet eden keskin lenslere yonelin. Ben aldim tripodla gun isiginda OK ama is elde cekime dusuk isiga geldi mi tirt ustu tirt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla alacaksan Nikon 55-200 al. daha fazla verim alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metabolism -- 7 Ağustos 2013; 18:23:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Metabolism hocam kesinlikle cok dogru. O lenslerdense 55-200 VR cok ama cok daha dogru bi secim olacaktir. Ozellikle de makinanizi daha onceden 18-55 gibi bi kit lens ile kullaniyorsaniz tamamlayici lens olacaktir.

• 75-300 de tavsiye edebilirim o da güzel bir lenstir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nikon 70-300

"State of the art" sınıfında bir lens değil ama, 300mm'ye yaklaşan açılarda, tripodla giderli ay fotoları, gün ışığında elde kuş böcek fotolarında iş görür
  • 70-200 F/4 bakın, olmuyorsa nikon 70-300ü tavsiye ederim

• aydınlatıcı oldunuz tüm cevaplar için teşekkür ederim. 55-200MM VR almayı düşünüyorum şimdi.
  • Arkadaşlarımızın da belirttiği gibi Nikkor 55-200mm f/4-5.6G AF-S IF-ED VR fiyat kalite bakımından çok güzel bir lens, hafif, taşıması kolay. Bütçeniz uygun ise; makro çekeceğim derseniz Tokina 100mm f/2.8 Makro AT-X Pro D Macro çok güzel bir lens, Tele olarak da Tamron 70-300mm VC f/4-5.6 Di USD'yi hararetle tavsiye ederim, ağır ve büyük olması biraz dezavantaj oluşturuyor. Ancak, sonuçları gördüğünüzde sizi çok mutlu ediyor. Her 3 lensi de Nikon D90 ile kullanıyorum ve çok memnunum. kullanacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.