Bildirim
DESTEK => Ekipman yardım
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
1 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Piyasaya bak. Millet cs için bütçe ayırır olmuş =) -
Klavye ve mousepadi boşver. Mouse ve kulaklığa yönel.
Razor Imperator
Plantronics Gamecom 777
-
fiyatları da yazarsanız şahsen sevinirim :) bu arada klavye de önemli. Bütçeyi duruma göre 350 ' ye de cıkartabilirim. şimdiden teşekkürler -
Kulaklık 234 lira
Mouse 160 lira
Fiyatlar yüksek o yüzden klavyeyi boşver demiştim. Zaten oyun klavyelerinin ne gibi artısı var ki ? Fazladan oyun tuşları olur, alttan led aydınlatma olur, lcd olur. Gereksiz bence.. 25 liralık multimedia klavye gayet yeterli -
klavye olarak şunu seçtim : 45 TL : A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE
Mouse olarak şu : LOGITECH G500 GAMING LAZER : 85 TL
headset olarak da şunu seçtim
CREATIVE CREATIVE SB TACTIC 3D ALPHA : 128 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MixeR- -- 20 Haziran 2011; 23:36:55 >
-
aslında o kadar çok şey buldum ki ancak msn'den anlatabilirim :) -
Oyun guru'ya gir orada Razer Deathadder, Razer Goliathus Speed Large, Plantronics Gamecom 367 220 TL'ydi sanırım. Fiyat çok uygun gerçekten, kalan paraya da bi klavye al. Bu arada önceki seçtiklerini katlar bunlar. Mouse ve mouse pad i şahsen kullanıyorum ve memnunum. Kulaklıkta çok sağlam bir şey senin seçtiğinden kat kat iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 21 Haziran 2011; 2:23:01 > -
headsete en fazla 150-200 lira veririm klavye, mouse, mousepad felan da var -
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
Kulaklık 234 lira
Mouse 160 lira
Fiyatlar yüksek o yüzden klavyeyi boşver demiştim. Zaten oyun klavyelerinin ne gibi artısı var ki ? Fazladan oyun tuşları olur, alttan led aydınlatma olur, lcd olur. Gereksiz bence.. 25 liralık multimedia klavye gayet yeterli
kulaklığın aynısını shop4gamers' ta 155 liraya buldum sen nerden baktın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MixeR- -- 21 Haziran 2011; 14:39:39 > -
Creative Sound Blaster Arena Headset 5.1 Usb 150 tl
Razer Deathhader v2 mouse 120 tl
steelseries qck medium pad 30 tl
bunları kafadan sallamadım hepsini kullanmışlığım var zaten kalitesi tartışılmaz.
klavye önemli değil.Ben 30 tl lik logitech media 600 kullanıyorum.MMO oynamadıkça klavye çok şart değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: MixeR-
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
Kulaklık 234 lira
Mouse 160 lira
Fiyatlar yüksek o yüzden klavyeyi boşver demiştim. Zaten oyun klavyelerinin ne gibi artısı var ki ? Fazladan oyun tuşları olur, alttan led aydınlatma olur, lcd olur. Gereksiz bence.. 25 liralık multimedia klavye gayet yeterli
kulaklığın aynısını shop4gamers' ta 155 liraya buldum sen nerden baktın
Direk hepsiburadadan baktım. Daha önceden vatanda bakmıştım 210 lira gibi bir fiyatı vardı. İyi bulmuşsun o fiyata..
-
veee set aldım beyler cok memnunum maçlarda akıyorum resmen bu da resmi :
valla o kadar memnunumki herkese tavsiye ederim. gittim kadıköye adekse beşiktaş adekste varmış söyledim adam 1 güne getirtdi ben de diğer gün aldım ve çok memnunum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X