Şimdi Ara

destro lpg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
20.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiti kullanmayan ve tanımayan arkadaşlar lütfen çamur atmasınlar. 2006 otomatik ford focusumda kullanıyorum. hiç bir sorun çıkarmıyor. İtalyan markası değildir yerli üretimdir. Yukarıdaki mesajların birinde bir arkadaşın yazdıklarına tamamen katılıyorum. Zamanında bütün markalar abudik gubidikti Atiker, BRC, Zavoli, Landi tamam güzel kitler ama aynı yeterlilik ve teknik birikime destor da sahip. Taktıracak arkadaşların kafası rahat olsun. Gidin istediğinize sorun.
  • Önce levato vardı arızalandı yerine destro marka kafa taktırdım şimdilik memnunun bakalım, sarsıntı kayboldu. İlerleyen zamanda düşüncelerimi yazacağım. Arabam tek nokta enjeksiyon palio.
  • arkadaşlar her şey için teşekürler problemi olan lutfen yardımcı olalım
  • Sn.destrogas, belli bir süre gittikten ve motor ısındıktan sonra rolantide beklerken şıkırdama sesi geliyor motordan. Özellikle dar sokaklarda ya da duvar kenarından giderken sesin duvara çarpıp geri dönmesi sonucu daha net belli oluyor bu ses. Ama aracın içinde duymak mümkün olmuyor, ancak camlar açıkken o da dediğim gibi dar sokaklarda duyuluyor. Enjektör sesi diyen oldu, avans ayarı bozuk diyen oldu ama ben hiçbirine itibar etmedim. Destro kit takılalı ve tüm ayarları yapılalı yaklaşık 700 - 800 km. oldu. Bu ses normalmidir sizce ? Değilse sorun ne olabilir ) Teşekkürler.
  • slm
    ENJEKTÖR SESİ GELMESİ İMKANSIZ ÇÜNKÜ DESTRO LPG ENJEKTÖRUNDEN SES GELMEZ SERVİSİMİZE GELİN SORNUNUZA BAKALIM GEREKENİ YAPALIM TEŞEKKÜRLER
    ALİ OSMAN DENİZ
    0232 2820630
  • en kısa sürede geleceğim teşekkürler.
  • destro adana bölge bayisi

FIRAT LPG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ

TOPTAN ve PERAKENDE SATIŞI

Yeni Baraj Mah. 68017 Sok. No:25 Seyhan ADANA

Tel: 0 322 227 80 87 - 0 322 227 82 11

Fax: 0 322 228 19 23
    www.firatlpg.com
  • DESTRO MERSİN BAYİSİ

BİZİM OTOGAZ
    HAL MAH 140 CAD NO 62
    MERSİN
    03242354603
  • DESTRO TEKİRDAĞ BAYİSİ

Firma Adı : KARDEŞLER CAN OTO GAZ
    Yetkili Adı : Erkan İPTEŞ
    Adresi : Hükümet Caddesi Hayrabolu Yolu Üzeri No:78/B Merkez / TEKİRDAĞ
    Posta Kodu :
    Telefonlar : 0282 260 44 44 - -
    Faxlar : 0282 262 77 96 -
    Gsmler : 0532 760 40 66 -
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpii1982

kullanıpta memnun olmayan var mı acaba

yaklaşık 2 ay önce taktırdım aracım Honda Civic 14 is bezin-lpg lpg-benzin geçişleri gayet iyi sarsıntısız geçiyor. zaten japon arabalarda lpg çok fazla sorun çıkarmıyor. rolanti gayet düzgün ama çok yakıyor tam 4 kez ayar yaptırdım ve hala benzinden fazla yakıyor. bu aracın şehir içi max 19-20krş yakması lazım çünkü benzinde 25krş yakıyor. her ayar yaptırdığımda söylendiği gibi gazı aldığım yeri değiştirdim ama sonuç yine aynı.. şuan lpgde 31,5krş yakıyor. sıkıldım artık ayar için servise götürüp getirmekten. son bir defa daha gidicem yine olmazsa söktürmeyi düşünüyorum...
  • Sizin servisinize gelsem yardımcı olur musunuz? eğer olursanız sonuç değişir mi? birde ürünün garantisi devam ediyor ayar için herhangi bir ücret talep

edecek misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraydan -- 2 Şubat 2011; 22:32:57 >
  • millet atıp tutmuş benim hakkımda
    ben sözümün arkasındayım
    antin kuntin markalarla çok uğraştım evet ama elektronik cihazlarda kontorland snopy vs. markalar gibi dandikleriyle.

bir ürünün kalitesini öne çıkaran en büyük etken kalite kontrol sistemidir
    (ben elektrik teknisyeniyim , ve staj yaptığım fabrikada bunun önemini daha iyi kavradım.)

Türk mallarının kalitesini düşüren en önemli etken de son kontrollerdir

yazılım süper tasarım süper ama sonrasına gelince iş değişiyor

burda arkamdan işkembe-i kübradan sallayanlara selam olsun...
  • yeni bir araç aldım toyota korolla destro marka kit takılıydı üzerinde valla çok memnunum eski aracımda bilindik bi marka vardı baya sorun yaşadım destro bayi veya üreticilerine teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strex63 -- 14 Şubat 2011; 0:59:11 >
  • destro yerli üretimmi şaşırttı beni ben italyan biliyordum aldığım araçta destro takılı gerçekten memnunum yakıt tüketimim az birde araç performansı çok iyi destro üreticilerini kutlarım
  • SELAM

Arkadaş senın yerli urunlerlemi sorunun var kendinlemi sorunun var yoksa sen yurt dışından lpg kitimi getiriyorsun anlamadım,neden kabulenemiyorsun.işini düzgün yaptığın mudetçe problem olmaz senın montaj yaptığın kiti merak ediyorum.özeliklerini artısını bana anlatırmısın
  • antin kuntin dediğiniz markadan aracımda takılı ve bir önceki süper denilen x markanın lpg sisteminde yaşadığım sorunların hiç birini yaşamadım 1 buçuk senedir tık demedi ve memnunum........
  • Daha önce zavoli markasını kullanıyordum.Hiç memnun değildim.Şu an suzuki grand vitara arabamda DESTRO yu kullanıyorum.İlk takılırken adını bende duymamıştım.Çokta tereddütlüydüm.Ama şu an gerçekten memnunum.Neden memnunum
    1-Bence önemli olan takan ustanın ilgi ve becerisi.zavoli yi takan usta çok başvuru var diye fazla özenmedi ama destro yu takan usta belki tutulsun marka diye çok özendi,çok ilgilendi.
    2-Daha önce benzinde (şi-şd-ort)520-480-500 krş yakarken şu an 280-210-245 krş yakıyor.Buda ortalama yakıtta 270 krş/km tasarruf demek.Peşin 900 TL ye taktırdım. (Aralık-2010).Yani 1000 km de 270 tl tasarruf demek.destro markası kendisini ortalama 3350 km de amorti ediyor demektir.
    3-Arabada en ufak performans kaybı yok
    4-benzinden lpg ye geçerken duyulan o çıt sesi ve lpg enjektörlerinden gelen sesde yok.

Diğer adıyla ünlenen markalar kusura bakmasın.Aynı hatta daha iyi kaliteyi daha ucuza almak varken neden ithal sanayiye para akıtalım.Ben tüketici olarak aynı kalitede yerli mallarından yanayım.

• Aracımın ilk LPG kiti Landı markaydı. Zamanla parçalar randıman vermemeye başladı ve yenileriyle değiştirmek zorunda kaldım. Regülatör, enjektör, filtreler ve T boruları Destro markayla değiştirdim.
    İlk gözlemlerim şunlar :
    -Aracın çekişi biraz daha güçlendi.
    -Yakıt tüketimim 20-30 kuruş azaldı. 320-330 kuruştan 290-300 lere düştü. Uzun yolda 250 civarı yakıyor. (Araç 1.6 focus otomatik vites.)
    -Enjektör sesi hiç kalmadı.
    -LPG ayarı bir kez yapıldı bir daha gerek kalmadı. Landı de ayda bir ayara giriyorduk.
    Şimdilik sorun yok.
  • arkadasımın aracına destro taktıracaz hangi bayinizden taktıralım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.