Şimdi Ara

destro lpg (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
20.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NEDEN BU İNSANLAR ÇEKEMEMEZLIK YAPIYORLAR BEN ANLAMADIM.destroyla varsa bır sıkıntısı erkek gibi çıkar bana şoyle yapıldı boyle yapıldı diye bilir.sadece destro takan arkadaşlar bu urun hakkında yorum yapabilir.takmadığın bır urun hakkında nasıl yorum yaparsınız bunu bilemıyorum.
  • sn destrogas
    2-3 hafta kadar önce destro lpg taktırdım izmir otokentteki bayinizde
    arabam clio 1.6 hb 99 model öncelikle motor gaza geçerken ilk gazı almıyor stop ediyordu bujileri ve kablolarını komple değiştirdik bujiler oldukça eskimiş ve gazı yakamadan atıyormuş şimdi bu sorunu çözdük ancak şimdi de çok yakma gibi bi sorunla karşı karşıyayım 20 tl lik gaz (lt:2.35 tl bp) ancak 45km şehir içi götürüyor şimdi de servisim arabanın çok sıkı çalıştığını sibop ayarlarının yapılması gerektiğini söyledi yarın da onu yaptırmayı düşünüyorum araç aksamları noktasında teknik olarak fazla bir bilgiye sahip değilim sizce de sibop ayarından kaynaklanan bir sorun olabilir mi?

Not: lastikler 6 aylık, yağ ve hava filtrelerinde bir sıkıntı yok arabam ruhsatta 950 kg oldukça hafif bir araç
  • gelin 6 san sit yerımıze gereken her sey yaptırlım
  • jetta montajı destro

destro lpg
  • Arkadasım taktirdi cok memnun. Araçta en ufak bir titreme Stop etme yok. Cok yumuşak gaz geçişleri var hissedilmiyor bile. Ben bile taktirmak için düşünmeye başladım , tavsiye ederim. Uygun fiyatı ile kaliteli bir ürün. Tasarruf için bire bir.
  • destro lpg kiti (izmir küçük ali ustanın işçiliği ile) 3000 km nin üzerinde yol yaptım , en ufak bir şikayetim yok , gaz geçişleri yumuşak ve belirsiz , stop etme yok , tüketim çok iyi , benzinden gaza geçiş olayı çok kısa , göstergeyide sigorta kapağının arkasına kaldırdım hiçbir ışık gözükmüyor sadece gaza geçişlerde buzzerın sesi duyuluyor , 3 kere BRC 2 kere Tartarini taktırmış biri olarak bu markayı tavsiye ederim , hem ekonomik hemde sorunsuz.

• bende aracıma destro yu taktırdım gercekten cok memnunum
  • destro benzin destekli eku çıkmıştı
  • destro lpg alt bakır boru izole edilerk montaj edilmektedir

destro lpg
  • fırat lpgden destro montajında kampanya 1100/10 taksit
  • FIRAT LPG

FİRMAMIZ DESTRO VE ZAVOLİ MONATJI-TOPTAN SATIŞI NI YAPMAKTADIR

0322 2278087

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratlpg -- 17 Kasım 2011; 18:34:05 >
  • FIRAT LPG'de büyük kampanya enjektörleri,yazılım italyan cihaz sadece 880 TL
  • opel vectra 2009 model araç zavoli montajı
  • ARACINIZ UZAMAN EKİBİ İLE SİZLERE HİZMET VERMEKTEDİR. (ZAVOLİ VE DESTRO MONTAJI YAPILMAKTADIR.) FIRAT LPG
  • LPG PİYASASINDA ŞOK KAMPANYA .....................
    ENJEKTÖRLERİ VE YAZILIMI İTALYAN CİHAZLAR SADECE 1200 TL (DESTRO) YILIN MARKASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratlpg -- 19 Kasım 2011; 16:25:35 >
  • HER MARKA ARACLARA LPG MONTAJI indirimle beraber uzman kadrosuyla aracınız emin ellerde (FIRAT LPG)
  • FIRATLPG'de tüm kredi kartlarına 10 taksit ile lpg montajı yapılmaktadır.

ZAVOLİ VE DESTRO'nun dispratörü olan FIRAT LPG 'de bu marka

cihazların montajıda kampanyalı fiyatla yapılmaktadır.

FIRAT LPG:0322 227 80 87
  • LPG KİTİNDE TAVSİYE

firmamız yaklaşık 2000 adet destro lpg kiti taktı 2 yıldan beri hiç problem yaşamadık italyan cihazlardan sorun yaşadık ama destrodan hiç problem yaşamadık butun dost ve arkadaşlara tavsiye ederim
    saygılarımla
    şükrü usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratlpg -- 19 Kasım 2011; 16:34:09 >
  • toyota d4 orjinal mikser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratlpg -- 21 Kasım 2011; 13:31:16 >
  • hyundai destro montajı

destro lpg
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.