Şimdi Ara

destro lpg (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
20.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka camda i-vtec yazıyor, honda olabilir
  • 2 hafta önce 98 model Citroen Saxo aldım.
    Aracımın üzerinde destro lpg kiti mevcuttu.
    Aldığım arkadaş bana kredi kartı ödeme belgesini gösterdi mahir otogaz kaşeli 09\2010 tarihli bir belge ama üzerinde kendi kredi kartı bilgileri olduğu için doğal olarak o belgeyi bana vermedi.
    Aracım sabah benzinden gaza geçince stop ediyordu ve 30 tl ile 100 km anca yapıyordu bende gaz ayarlarına baktırmaya izmir mahir otogaza gittim.
    Arabayı yeni aldığımı eski sahibinde mahir otogaz kaşeli 09\2010 tarihli bir kredi kart ödeme belgesi olduğunu söyledim.Beni muhsebeye gönderdiler plakam sorgulandı ve plakam görünmediği söylendi garantiniz olmayabilir dediler...(marka belirtmeyeceğim eski arabamla gaziantepe gittim servise girdim ve plakamı girdiler ve hangi servislere gitmişin ne zaman taktırmışım gördüler)
    Benim ısrarlarıma cevap olarak ''bu seferlik yapalım'' bir dahakine olmaz diyip gönderdiler...
    Aracım halen benzinden gaza geçince stop ediyor ve halen fazla yakıyor.
    Ayrıca benzinden gaza geçince silkeliyor kırmızıda kalkış yaparken gaz kesiyor bazen gaz göstergesi kendi kendine yanıp sönmeye başlıyor..
    Anlayacağınız garantim inkar edildi bu seferlik yapalım dediler ve hiç birşeye dokunmadılar..

• tlfonunuzu verin yardımcı olayım veya 05302251348 serkan bey gerekenı yapalım
  • nissan cuke destro lpg montajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destrogas -- 15 Aralık 2011; 10:10:21 >
  • bizleri arayın probleminizi giderelim
    serkan 0232 4373444
  • yarın sabah fırat lpgde destro montajı yaptıracağım fiyat 850 tl doğru mu ?
  • Mahir otogazda bana yeni bir garanti belgesi verildi..Gaz ayarım yapıldı bir kaç gün test sürüşü yaptım gaz kesme ve stop etme sorunlarım düzeldi...Garanti belgenizi kaybetmediğiniz sürece Destro lpg yi tavsiye ederim...
  • Aracım 98 model r 19 1.6e rte k7m motor.Aracımın üzerinde enjeksiyonlu olmasına rağmen lovato normal sistem lpg var ve sıralıya cevirmek istiyorum.Üzerindeki kiti satıp destro taktırabilirmiyim.Ve fiyatı ne olur
  • 2001 model Elantra 1.6GLS aracıma lpg montajı yaptırmayı düşünüyorum. Elantrada Destro verimli çalışıyormu? Montaj yaklaşık kaça maloluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanbizon

2001 model Elantra 1.6GLS aracıma lpg montajı yaptırmayı düşünüyorum. Elantrada Destro verimli çalışıyormu? Montaj yaklaşık kaça maloluyor?

Lpg li Elantra kullanan biri olarak tavsiyem taktıracağınız Lpg kitinde mutlaka OBD desteği olsun Lpg beyni aracın beyni ile uyumlu çalışarak gerekli ayarları kendisi düzeltir ve sizi ileride uğraştırmaz. Gereksiz masraf yapmaktanda kurtulursunuz.
  • elantra aracınaız aproblemsiz DESTRO lpg sistemlerini takabilirsiniz obd kıt tavsiye etmem çünkü zengin ve ya fakir karışım olduğu zaman obd kit sadece araza lambanızı söndürür,yapılan hatalı montajları geçici olarak problemı giderir zaten duzgun yapılan montajda kesinlikle arıza lambanız yanmaz
    tavsiyem ond li kit taktırmanızı önermıyorum
  • yapabilirsiniz kısa sure için fırat lpg kampanya yapmıştır montaj yapabilirsiniz
  • Hyundailerin beyinleri sürekli yeni paremetrelerle güncelleniyor. (Başka marka araçlardada bu durum var.) Lpg deki ince ayar hataları sebebiyle sürekli aracın beynine yanlış karışım uyarısı veriyor. Ama kendi programını düzeltmiyor. Bu verilere görede aracın beyni parametrelerini sürekli güncelliyor. Aracın benzinde çalışma rolanti vb. ayarları bozuluyor. Yani kısaca kaş yapayım derken göz çıkartıyor. İşte Obd destekli lpg kitler aracın lpg ayarlarındaki ince hataları (zengin veya fakir karışım vb.) kendi programlarında da düzeltmeler yaptığı için, düzeltmelerden sonra yanlış veriler göndermiyor ve sorunsuz bir şekilde araç kullanılabilmektedir. Yanlış bildiğim birşeyler varsa düzeltmenizden memnun olurum. Çünkü bu sıkıntıyı yaşayanlardan biriyim.
  • Evet bugün bende destro sıralı taktırdım aracıma şimdilik sorun yok araç jilet gibi.bakalım beni en çok düşündüren yakıttı şimdi ne yakacağım çok merak ediyorum.
  • hayırlı uğurlu olsun keyifli suruşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins Recep

quote:

Orijinalden alıntı: tufancan82

nerden buluyorsunuz böyle antin kuntin markaları

sayın : tufancan82

Destro Lpg hangi kalite sınıfında üretildiğini Biliyor musun ?
    neye dayanarak hüküm veriyorsun Üreten'in nasıl üretip testlerden geçirildi biliyor musun?
    yok pc başına geçip Senaryo yazmak basit demi sendeki Düşünce ve zihniyet'Türk Ve Müslüman
    Zihniyeti ise türk ve Müslüman olmayı kabul Etmiyorum.

1,çamur at izi kalsın Düşüncelerini geç ?? italyan Zihniyetli

2,SİSTEMİ inceledinmi kullandınmı? yok

3,Kendi değerini'de Dinamometre test yapalım Buyur, meydan 300 bin Km kadar ?

4 300 kW Motora Kadar performans testi Come ?

5,Düzgün Kaliteli Ayar Ve Montajla hiç bir sorun olmaz 7/24 acık istanbul içi 0538 982 41 41
    Motorda sorun yapdı çalışmıyor tekliyor çok yakıyor gibi sorunlar var diyen varsa gelsin ben bütün parasını ödeyecem.

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız.

( yoksa ekmeğe muğtaç olursunuz wolfyus 'dan Bir Örnek Acıklama.

• teşekür ederim ağzına sağlık ayotogaz
    bunların dilinde italyanlar anlar
    kendine guvenıyorlarsa gelsinler karşılaştıralım
  • Aracimda 3 aydir Destro marka kit var. Adana firatlpg de takildi . Hic memnun degilim !! nedenleri;
    - enjektorlerden sikir sikir ses geliyor baya gurultulu ( takildigi zaman gelmemesi gerektigini soyledigimde oyle sey olmaz sesi olmayan kit olmaz dediler ole yolladilar:S )
    - gaz ayarini israrla 10 dan fazla gitmeme ragmen yanlarina baslarindan sagmak icin bilgisayara baglayip yolluyorlar sonuc ayni
    - arabam benzinde ne yakiyorsa gazdada TL olarak ayni yakiyor ekonomi icin almistim ama yanilmisim 850 lira kit parasi verdim sadece cevreci oldum.
    - arac gaza gecerken once bi tik sesi geliyor sonra baya guclu bir sinyal sesi ile lpg ye geciyor .
    - FIRAT LPG servisinden ozellikle uzak durmanizi tavsiye ederim!!! Makine muhendisi beyefendiye cok fazla yaktigini soyledigimde bana bagirmasi benim sacmaladigimi soylemesi gibi durumlar ve oranin usta basinin hic sallamamasi her gittigimde kovmaktan beter ediyor gitmiyorum artik arabamdan soguttular beni arac kullanmaktan sogumak istiyorsaniz adres firat lpg ... Sikayetimi soyluyorum aracla ilgili cozum bulacaklarina sen yanlissin diyorlar ve hicbirsey yapmiyorlar..
    Buradan en azindan Destrogas taktiracak arkadaslara bi oneri baska yerde taktirin belki bendeki sorunlar baska yerde taktirirsaniz olmayabilir ama yetkili biri umarim yazimi okur boyle bir yere nasil olurda bolge dagiticiligi verilir aklim almiyor . son olarak turk markasini destekleyen biri olarak boyle yerlerde satisini durdurmalisiniz!!!

• Telefonunuzu bize yazın problemlerinizi giderelim.isminizi ve araba markanizida yazarsanız daha çabuk probleminiz giderilir.burda bir seylerden bahs edilmiş ama ama aracın markası ne kadar yaktığını isminizi yazmamis sınız yazarsanız probleminiz hemen gidertiriz tlf numuz0232 4373444 Serkan bey irtibat kurulacak yetkili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destrogas -- 14 Ocak 2012; 0:26:58 >
  • iyi günler ben bi araç aldım destro marka lpg var ama ruhsata işlenmemiş garanti kağıdı faturalarıda yok nasıl yapcam lpg yi nasıl işletcem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.