Şimdi Ara

destro lpg (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
20.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serkan beyi ararsanız yardımcı olur size 0538 859 38 00
  • Ben istanbulda yaşıyorum bundan yaklaşık 2 ay kadar önce 97 model volkswagen golf otomatik vites aldık bi galeriden üstüne galeri lpg taktırmıl destro marka ilk başta ben pek ölçüm falan yapmadım ama 10 tl lik gazla 19,5 km yi görünce dedim noluyoruz ya 1 ay kadar benzinle kullandık sonra bi kaç sefer daha denememde 10 tl ile 21 km yapabildim vede sabah ilk harekette geçişte titreme oluyor vitese geçirince arabayı stop ediyor biraz bekleyip geçirince stop etmiyor ama aşırı derecede çekişte düşüş var hafif bi yokuş olsun araba aşırı derecede boğuluyo ama inanılmaz bi şekilde burda baktım bi arkadaş yazmış servisleri falan bende dedim belki bana bi yardımcı olur ne yapmam gerekir vede şöyle bişeyde var lpg yi takan adam dükkanı kapatmış o yüzden biz lpg nin faturasınıda alamadık ve ruhsata işli değil şu an ek olarak geçen gün bi abi bizim arabanın 98 inden almış yine otomatik dediki şuna bi binde gidişi nasılmış diye araçta atiker lpg var 25 krş civarı yalkıyomuş ama araç aşırı performanslıydı vede bizim araç 106 binde diğer araç 220 binde ölü olması gereken araç uçuyo bizim ter temiz araç bi yokuşta tık kesiliyo biraz uzun yazdım galiba ama gerçekten bıktırdı artık beni bi yardımcı olursanız çok sevinirim istanbul eyüp te oturuyorum nereye gideyim ne yapayım bi yardımcı olun

• selam

istanbulda ada lpg ye gidin ne problemınız varsa yaparlar

adres verıyorum

adalpg

bağcılar gungoren san sit
    9 ada no 37-39

ikitelli organıze bılgesi
    tel-90 212 4070328 arif bey
  • 1 hafta önce aldığım clio grandtour üzerinde destro marka tüp var benim tüp benzin geçişlerinde ve çekişte sorunun yok ancak araç tüpde çalışmasına rağmen benzin göstergem düşüyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşım varsa yardımlarını bekliyorum.Neden böyle bir durum meydana gelmektedir?
    Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurko

1 hafta önce aldığım clio grandtour üzerinde destro marka tüp var benim tüp benzin geçişlerinde ve çekişte sorunun yok ancak araç tüpde çalışmasına rağmen benzin göstergem düşüyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşım varsa yardımlarını bekliyorum.Neden böyle bir durum meydana gelmektedir?
    Saygılarımla...

Yol Bilgisayarı olan araçlarda , benzin göstergesi lpgde kulalnıldığı halde düşmektedir, fakat deponuzda benzin yerinde durur sadece göstergeniz düşer,ayrıca depodaki
    benzini yarımın üzerine çıkarıp birde deneyiniz, selamlar.
  • destro yu bursa da taktırdım broadwayime.şimdi ağrıdayım burada servisi yok. garantisi var ama arıza yapsa garantiden yaptıramyacağım.şimdilik bir sıkıntım yok.bence bulunduğunuz şehirde servisi olması önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

quote:

Orijinalden alıntı: nurko

1 hafta önce aldığım clio grandtour üzerinde destro marka tüp var benim tüp benzin geçişlerinde ve çekişte sorunun yok ancak araç tüpde çalışmasına rağmen benzin göstergem düşüyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşım varsa yardımlarını bekliyorum.Neden böyle bir durum meydana gelmektedir?
    Saygılarımla...

Yol Bilgisayarı olan araçlarda , benzin göstergesi lpgde kulalnıldığı halde düşmektedir, fakat deponuzda benzin yerinde durur sadece göstergeniz düşer,ayrıca depodaki
    benzini yarımın üzerine çıkarıp birde deneyiniz, selamlar.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.... Şu an depomda yarım depodan fazla benzin var düşmeye de devam ediyor ama daha yarım deponun altına inmedi. Benzin alınca duruma bakacağım... Son durum değişikliklerini paylaşırım.... Birde Yozgat ta servisi var mı?

Saygılarımla...

• yozgata servısımız var ankara lpg

problemınız olursa serkan beyı arayabilirsiniz turkıyenın neresınden olursanız olun

0232 4373444

0538 859 38 00
  • şu an sıralı sistem 4 silindir DESTRO fiyatları nedir
  • bulunduğunuz ili veya telefon numaranızı yazarsanız yardımcı olurum
  • şu anda destro lpg taktırmak istesem fiat palio 1.2 2004 model aracıma ne kadar fiyatınız pm alabilir miyim?
  • nerden aradığınızı yazarsanız en yakın bauımıze yonlendiririz teşekkurle

serkan yavuz
    www.destro.com.tr
    info@destro.com.tr
  • merhaba bende aracıma destro kit taktırdım aracım 2012 chevrolet yeni aveo 1.4 100bg destrodan memnunum fakat arıza ışığı sönmuyor ve aracın gücü benzindeki gibi değil bi düşüş mevcut ancak 20-25krş falan yakıyor orası güzel:) BU ARIZA IŞIĞI KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ İSTANBULDA ADA LPG DE TAKILDI AMA ORASIDA KAPANDI İLGİLENECEK KİMSE YOK
  • onuronur2334 O kullanıcısına yanıt
    istanbulda gungoren bagcılar san sıt dızel marş lpg var
    tlf 05559723924 arayabılırsınız

izmir merkez 02324373444
    cep 05302251348 serkan gereken yapılacaktır saygılar
  • fiat panda 1.2 lpg aracıma lpg taktırmak istiyorum. fiyat nedir ?
  • Nerede oturuyorsunuz 0232 4373444 serkan ben.beni arayin yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5Ocak

Aracimda 3 aydir Destro marka kit var. Adana firatlpg de takildi . Hic memnun degilim !! nedenleri;
    - enjektorlerden sikir sikir ses geliyor baya gurultulu ( takildigi zaman gelmemesi gerektigini soyledigimde oyle sey olmaz sesi olmayan kit olmaz dediler ole yolladilar:S )
    - gaz ayarini israrla 10 dan fazla gitmeme ragmen yanlarina baslarindan sagmak icin bilgisayara baglayip yolluyorlar sonuc ayni
    - arabam benzinde ne yakiyorsa gazdada TL olarak ayni yakiyor ekonomi icin almistim ama yanilmisim 850 lira kit parasi verdim sadece cevreci oldum.
    - arac gaza gecerken once bi tik sesi geliyor sonra baya guclu bir sinyal sesi ile lpg ye geciyor .
    - FIRAT LPG servisinden ozellikle uzak durmanizi tavsiye ederim!!! Makine muhendisi beyefendiye cok fazla yaktigini soyledigimde bana bagirmasi benim sacmaladigimi soylemesi gibi durumlar ve oranin usta basinin hic sallamamasi her gittigimde kovmaktan beter ediyor gitmiyorum artik arabamdan soguttular beni arac kullanmaktan sogumak istiyorsaniz adres firat lpg ... Sikayetimi soyluyorum aracla ilgili cozum bulacaklarina sen yanlissin diyorlar ve hicbirsey yapmiyorlar..
    Buradan en azindan Destrogas taktiracak arkadaslara bi oneri baska yerde taktirin belki bendeki sorunlar baska yerde taktirirsaniz olmayabilir ama yetkili biri umarim yazimi okur boyle bir yere nasil olurda bolge dagiticiligi verilir aklim almiyor . son olarak turk markasini destekleyen biri olarak boyle yerlerde satisini durdurmalisiniz!!!

adam yazmış DESTRO, bayiniz bile destro takmayalım akraba oluruz diyor.
    VARMI DAHA ÖTESİ?

• ASTRA Gtc me taktıgımda cok memnun oldugum destro lpg 206 cc 2.0 gti da aynı performansı vermedi . 1 haftada 4 defa servıse gıtmıstım ama mahır otogaz cok ıyı ılgılendıler sımdı haklarını asla odeyemem . Uyum saglamadıgında enjektorler degıstı performansı duzeldı fakat tek eksı yanı destronun lpg gostergesı ıcınde varmı yokmu anlamıyorsunuz bı anda 3 cıt gosterıyorsa bı anda kırmızı yanıyor kafasına gore anlıyacagınız :)
  • Sayin destro yetkilisi 2004 fiestamda sirali LPG var garantili. araç ilk kontagi acista 3 kez uyari sesi veriyor. Bipleme seklinde sebebi ne olabilir bana Ariza uyarisi gibi geliyor. Yakut artti ayrıca gaz kesme rolesin de kacak vardi onu yaptirdim ama ses devam ediyor. Tesekkur ederim
  • benzınden gaza gectığınde uyarı sesı verıyor arıza deyıldır.ayrıca bızı arayın yardımcı olalım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.