Şimdi Ara

destro lpg (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
20.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nerde oturduğunuzu yazarsanız yönlendiririz teşekkürler
  • MAHİROTOGAZDAN
    Toyota d4 montajı problemsiz
    02322822606 izmir
  • Destro LPG sistemini tanıdıklarım araçlarına taktırdılar, şu anda 4 adet araca takıldı.

Gerçi ben BRC ve LANDIRENZO kullanıcısıyım, 2006 model FIAT Grande Punto 1.4 FIRE 77 HP 5K Active aracımda da Mart 2008'den bu yana 21.000 km'dir sorunsuz kullandığım LANDIRENZO marka sıralı LPG sistemi var (forumda resimler mevcut) ama tanıdıklarım Destro LPG sisteminden de şimdilik memnun gibiler, sadece 2 defa ayara gitti araçlar.

Hyundai GETZ, Citroën C3, Ford MONDEO (satıldı) ve Renault CLIO (resimdeki araç). LPG'de daha performanslı gidip daha çok yaktığından bir ayarı "1.3" değerinden "0.9" değerine düşürüldü, bakalım nasıl olacak.

750 TL'ye takıldı ama bu dost indirimli fiyatı, takan bir oto elektrikçisi, LPG dönüşüm işi de yapıyor, biraz eli ağır ama fena bir iş çıkarmamışa benziyor.

destro lpg

destro lpg

destro lpg

destro lpg

destro lpg

destro lpg

destro lpg

destro lpg

• TOYOTA D4 LPG MONTAJI

PROBLEMSİZ LPG MONTAJI MAHİROTOGAZ

0232 2822606
    0232 2822599
  • 2001 model skoda fabia 101 hp aracım var.Bu gün destro sıralı sistem simit taktırdım.Deneyimleri yine burda paylaşıcam.Ustam çok ilgilendi.Umarım sorunsuz çalışır.
  • bende dün BRC taktırayım diye yola çıktım destro taktırdım 1000 tl beğenmezsen getir brc ye döndürürüz dediler valla bilmiyom iyi mi yaptım kötü mü yaptım . şimdilik şikayetim yok ses yok geçişi anlamıyosun zaten performans da iyi . inşallah böyle gider . çiğlide depoyu fulledim bakalım de kadar gidecek .
    yerli olduğunu bende bilmiyodum . zaten toyota genelde sorun çıkarmıyomuş benim arabamda 2006 model toyota corolla terra 1,6umarım sorun çıkmaz .
  • Destro istanbul bolge bayisi açıldı

ADA OTOGAZ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ
    O.S.B BAĞCILAR GUNGÖREN SAN SİT
    9 ADA NO 38-40

İKİTELLİ-İSTANBUL

0212 4090328-29
  • İSTANBUL BAYRAMPAŞA BAYİSİ

AYTAÇ OTOGAZ

05339501261 HASAN
  • destro opel montajı

destro lpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destrogas -- 16 Haziran 2011; 16:24:40 >
  • audi montajı
    quote:

Orijinalden alıntı: destrogas

destro opel montajı

destro lpg

destro lpg

• Destro LPG sistemlerinin özellikleri reglatoru basınç değiştirmez çabuk ısınır yüksek performanslidir benzinin verdigi performansının aynısını verir icinde kulanilan malzeme lerin hepsi çok kaliteli maddelerden yapılmıştır Buda uzun ömürlü olmasını saglar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destrogas -- 25 Haziran 2011; 17:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destrogas

Destro LPG sistemlerinin özellikleri reglatoru basınç değiştirmez çabuk ısınır yüksek performanslidir benzinin verdigi performansının aynısını verir icinde kulanilan malzeme lerin hepsi çok kaliteli maddelerden yapılmıştır Buda uzun ömürlü olmasını saglar

size tamamen katılıyorum . 2005 Model Opel Astra GTC de kullanıyorum . Performanslı bir araç . Araca LPG taktırırken çok tereddütte kaldım . Zaten lpg yi sevmiyorum eskı fiat stilo aracıma atiker taktırdık arabadan soğudum sattım . opelime de bayilik zavollide takıyordu butun cevrem zavolli yada brc tak derken benım sanayıdekı ustam 2006 jettasında kullandıgını memnun oldugunu soyledı bende taktırdım . Tüp takıldı fulllendı deposu benzınımde doluydu . Aracı ılk kullandıgımda açıkcası benzındemı lpg demı oldugunu anlayamadım 100 km gıttım 200 km gıttım benzın yerınden oynamayıp tupte bi ışık sonunce dedım tupten gıdıyor :) En ufak bı performans kaybı yaşamadıgım gıbı şehirler arasındada 1.6 motor aracımla 20 tl ye 156 km yol gıttım sabıt 90 km hızla . 1000 km yi devirdim ayar yaptırmaya göturdum servısınızde makıneye baglandı ayarlarının cok duzgun oldugunu soyledıler bı degısıklık yapılmadı . benzınden tupe geçerken sarsıntı veya ses yok. Kısacası memnunum . Tek şikayetım lpg nın deposu sağlıklı göstermıyor sureklı degısıyor oda simit tipi oldugundan butun lpg lerde boyle oldugu soylendi aksi bir durumsa yazarsanız bende ona göre mudahale ettırırım :)
    bu arada birtane daha arac alabılırım mini cooper 1.6 2006 yada 2007 model bunlara lpg uygulanabılırmi ?

• evet rahatlıkla taktırabilirsiniz problem olamz

destro lpg
  • Chip tuning Li Subaru Forester Lpg Otogaz Turbo 260 HP Recep usta

destro lpg
  • eline sağlık çok güzel olmuş
  • şu ana kadar piyasada gördüğüm en güzel sistem dandik dundik diyen arkadaş bilgisi olmadan konuşmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufancan82

nerden buluyorsunuz böyle antin kuntin markaları

sayın : tufancan82

Destro Lpg hangi kalite sınıfında üretildiğini Biliyor musun ?
    neye dayanarak hüküm veriyorsun Üreten'in nasıl üretip testlerden geçirildi biliyor musun?
    yok pc başına geçip Senaryo yazmak basit demi sendeki Düşünce ve zihniyet'Türk Ve Müslüman
    Zihniyeti ise türk ve Müslüman olmayı kabul Etmiyorum.

1,çamur at izi kalsın Düşüncelerini geç ?? italyan Zihniyetli

2,SİSTEMİ inceledinmi kullandınmı? yok

3,Kendi değerini'de Dinamometre test yapalım Buyur, meydan 300 bin Km kadar ?

4 300 kW Motora Kadar performans testi Come ?

5,Düzgün Kaliteli Ayar Ve Montajla hiç bir sorun olmaz 7/24 acık istanbul içi 0538 982 41 41
    Motorda sorun yapdı çalışmıyor tekliyor çok yakıyor gibi sorunlar var diyen varsa gelsin ben bütün parasını ödeyecem.

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız.

( yoksa ekmeğe muğtaç olursunuz wolfyus 'dan Bir Örnek Acıklama.

• tamamen katılıyoum
    bunlar at gözlüğü ile dolaşıyorlar
  • kimse yoğurdum ekşi demez. ta ki yoğurt satmayı bırakana kadar...
  • Sen Benim Sordum Soruları Cvplarmısın ?
    Biz Burda Yogurt Ayran İşine Girmedik Daha Girdimiz Zaman'da Söyleriz iyise kötü Diye O konuda Rahat Ol
    Senin Niyetin Farklı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.