Şimdi Ara

destro lpg (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
20.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün izmirde 2010 model accent era aracıma destro lpg kiti montajı yaptırdım.
    sorunlar
    1.araçta arıza lambası yandı
    2.lpg den benzine geçiş düğmesine bastığım zaman araç stop ediyor
    3.aracı çalıştırdığımda benzinde stop ediyor sürekli gaz vermem gerekiyor
    4.yarım kontakta aracın motorunda vın vın diye ses geliyor sonra geçiyor
    5.enjektörler sessiz dendi ama maalesef sesli çalışıyor
    6.20 tl lik gaz aldım 49 km gitti ve bitti yani km de 40 kuruş yakıyor
    sorunlarım bunlar takdığım yeri aradım pazartesi gel bakarız dediler açıkçası çok moralim bozuldu daha ilk günden bu sorunlar çıkıyorsa ben her hafta ayaramı gidecem
  • destrogas kullanıcısına yanıt
    Yeni araba aldım ve destro LPG sistemi var. Tek bir soru vardır. Gösterici 6 tane ışık yanıp söner ilk kontak açtı zamana, sonra tek ışık yanar araba çalışırken. Acaba gösterici arza mi. Çünkü nekadar gaz depo de göstermiyor. Ful aynı gösteriyor, yani tek ışık. Yeni gösterici satın alabilir miyim acaba? Saygılar .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destro otogaz sistemleri italyadan ithal edilmektedir.3.4.5.6.8.12 silindirleri problemsiz montaj yapilmaktadir.müşterilerinize daha iti alternatif sunmak hizmet olarak görüyorum

DESTRO İTALYAN
     destro lpg
     destro lpgMALIDIR PROBLEMSIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destrogas -- 14 Şubat 2017; 16:33:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ita

destro lpgitalyadan ithal edilmektedir

• Problemsiz montajlar

• Destro 4 silindir montaj 2200 tl

• Subaro montaji 2200 tl italyadan it al idilmistir

• merhaba aracım 2007 model focus destro gaz sistemi var.aldığımdan beri arıza lambası yanıyor bazen aygaz aldığımda sönüyor tekrar yanıyor.Denedim benzinden lpg ye geçince hemen yanıyor.Kayseride lpgcilere sordum bizde programı yok diyorlar.P0202,P0133,P0172 Zengin karışım,oksijen sensörü hataları veriyor.lpg ci söndürüyor hemen tekrar yanıyor ne yapmalıyız bir fikir verirmisiniz
  • Desto v4 düz taktırdım enjektör ler zavolli panjet 2 ohm programdan şeçtik problem olur mu

• Selamlar.
    Ben de bugün Polo aracıma bir destro taktırdım. Monte efen arkadaş İzmir malı olduğunu söylemişti ama burada öğrendim ki İtalyan malıymış. Çok araştırmadım, inşallah iyi bişey yapmışımdır.

• Merhaba kiti ne zaman ve nerede taktirdiniz adresini alabilirmiyim. Ayar yaptircam ama yazılımı olan LPG ci bulamadim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.