Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Smart tv de kullanılabiliyor evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşım bimcell den dev 80 gb paketine geçerken bayide 2 TL sim kart ücreti ile beraber 301 TL vermiş. Bu kart parası var mı. Bilgisi olan var mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • goragora G kullanıcısına yanıt

Normalde simkarr ücreti diye bi şey yok

• Dediğiniz gibiymis. Ücret bankanın kredi kartı komisyonuymuş

• Bayinin söğüşlemesi tamamen.İyice adileştiler kirayı ve personel maaşını nereden çıkaracağız diye düşünürken. Artık hangi Turkcell Tim bayi bankalara komisyon ödüyormuş ki. Hepsinin komisyonsuz anlaşması var. Kıyda köşede kalmış ufak manav ve bakkallar bile bankalara komisyon ödemiyor işlem başına. Anca,ayda hedef tutar tutturulamazsa pos cihazı için ücret ödedikleri oluyor,işlem başına komisyon degil ki hiç bir tek çekimde bu söz konusu değil,kendi meselesi.

Arkadaş 299 tl yi taksit yaparmısınız dediyse başka ürün satıyormuş gibi gösterip taksit yaptıysa bayi o zaman başka. Onda da komisyon yoktur ama taksit yapmak zorunda olmadigi için alır 2 lira fazla yapar,ona itirazım olmaz.

• Taksit yoktu zaten. Kart ücreti demişti. Acelem olduğu için tam soramadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda öğrendim.

• Bu gece 2 kart geçiyor nasipse yetişecek.

TL yi ucuza yükleme yöntemi yok mu beyler?

• Turkcell Biz ekibi oluşturan var mı? Ekip içindeki görüşmeler paketimdeki dakikalardan gidiyor.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Evet aynı sorundan bende müzdaribim. Sistemsel bir hata var sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dohrni D kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini aradım, 20 dakika boyunca konuştuk fakat işin içinden çıkamadı. Sistemsel bir sorun var bence de. Önceliklendirme sorunu var.

• Dev 80gb paketine seçenek arayanlar AZZ ÇEKEN TURK TELEKOM'UN "3 AYLIK 20GB,3000DK,250 SMS PAKETİ" (3 aydan fazladır turkcell,vodafone'li olanlara)
    Nİ İNCELEYEBİLİR.

• pardon 3 aylık paket:70tl'dir 

ayrıca 50 yaş üstü paketidir.

(yukarıdaki mesajın devamıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 25 Aralık 2021; 21:50:50 >
  • Fatih kullanıcısına yanıt

Turkcell bayisinden paket olarak yükleme yaptırın. Ben 300 lira verip direkt Dev 80GB paketi tanımlattım. Hem lira eksikti fazlaydı derdi de yok.

• ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt

Kart ve banka hesabı kullanmayanlar için Bayi'den paket yüklemek seçenek olabilir ama zaten kredi kartı,banka hesabı kullanabilenler için bayi gereksiz,zira bayiler artık buldummu öpüyor. Mümkünse işlemleri bayiye uğramadan halletmeye çalışın. Bak biri bayiden yüklemiş paketi,2 tl işlem ücreti almışlar,komisyon demişler. Bir bayi alıyor,başka bayi almıyor. Ne yaptıkları belli değil.

Bu arada Maaş hesabına Sanal Kart tanımlayıp Sanal Kart kullanamayanlar bayiden halletsin paket yüklemeyi.

Artık maaş hesaplarına da normal hesaplara da sanal kart tanimlanabiliyor,internet alışverişlerinizi Sanal Kart limitlerinizden yapmayı öğrenin,öğretin. En güvenilir firma bile kart bilgilerini kaydetmiyorum saklamıyorum dese de saklıyor,arşiv yapıyor. Bu bir yana hiç bir firmanın,sakladığı bu bilgileri koruyabileceginin garantisi yok. Örnekleri de var. Çalan çalıyor,bir bakıyorsun hesabından 10bin TL gitmiş yada Tayland'da,Malta'da,Filipinler'de 20 bin liralik alışveriş yapılmış.

Sanal Kart oluştur,500 tl limit belirle,kafan rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Aralık 2021; 22:45:16 >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Ben bayiden yükleme yaptırdım komisyon almadılar. Yetkili bayi pos cihazı gibi bir makineden yükledi. Genelleme yapmanız yanlış bence. Sanal kartı ben de kullanıyorum zaten tüm internet alışverişlerimde.

• ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt

Siz bütün bayilerin güvenilir oldugunu genellemeyin bence. Forum, hatta sadece bu konu GSM bayilerin vukuatlarıyla dolu.

Dev 80 paketini Dijital Operator'den yükledigi için haftalık 2 GB hediye gelen birçok üye var forumda. Burada insanların kazançlarını arttırmak için,tasarruflarını arttırmak için,yaşam kalitelerini arttırmak için gayret ederim yıllardır.Beni hatırlayanlar bilir. Hesabımı ilk defa görenler, profilimi açıp geçmiş yazılarımı inceleyebilir. Profilim kilitli değildir,herkese açıktır yararlansınlar faydalansınlar diye.

• Bu kadar büyütmenize gerek yok. Dijital operatör uygulamasından gelen hediyeyi bilmiyordum. Bayi komisyon isterse yükletmezsiniz olur biter. Benim ihtiyacım vardı ve dışarıda olduğum için mecburen bayiden yükletmek zorundaydım. İnsanlara yardımcı olmanız da çok güzel. İyi günler dilerim.

• oceangoing17 O kullanıcısına yanıt

Smart Tv'de kullanılıyorsa, TV Box'larda da kullanılmaması için bir sebep olmaması lazım mantıken. Bu şekilde kullanan var mı acaba, Turkcell TV+ uygulamasını indirerek?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.