Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende tt den turkcel e hattımı taşıyarak dev80gb ile aranıza katılmış bulunmaktayım.yardımları için okumadanalma arkadaşımıza çok teşekkür ederim..

İlginç bir problemim oldu.Annem ve ben birbirimizi arayamıyoruz.O türk telekom hattı ile aradığında beni,aradığınız numara kullanılmamaktadır uyarısı alıyor.Ben aradığımda da 2kısa sinyal ile arama başarısız diyor.. :) Varmı böyle bir sorun yaşayan acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • im_Cihan kullanıcısına yanıt

Hattınızı Bimcell'den mi almıştınız?

Telefonu kapatın 5 dk bekleyin açın,olmazsa sim kartı çıkarıp %100 pamuk (cotton) atletle silip tekrar takın.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Türk telekomdan almıştım hocam dediklerinizi bir deniyim

• Hatti alinca sms arama ve internet kontrolü yapmak için kısa süreli cüzzi fiyata paket alin.denedikten sonra 80 gb satin alın😉

• Hayırlısıyla geçiş yaptık bu tarifeye. Peşin vermek adama biraz koyuyor ama genel anlamda güzel kampanya. Teşekkürler konu için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şimdi farkettim ki Hiçbir türktelekom hatlı kişilerle görüşemiyorum.Onlar beni ben onları arayamıyorum.Durumu türkcell e izah ettim.Türk telekomu aradım yardımcı olamayacaklarını ilettiler.Buda bana denk gelmiş oldu bakalım:) Bu arada mini tv plus android tv de izlenmiyormu? Denediğimde paket seç kısmında takılıyor..

Eski aürüm 3.0.0 ı yükledim ve mini tv+ sorunsuz çalıştı👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi im_Cihan -- 27 Aralık 2021; 12:22:40 >

Diğer konuda da Türk Telekom'dan geçen birisi aynı sorunu yaşadığın söylemiş.. Türk Telekom'dan geçenlere özgü bir durum sanırım bu.. Bir de siz Tv+ 3.0.0'ı yükledikten sonra ikinci açılışta program son versiyona yükseltmeye zorlamıyor mu? Ben bir ara tablette kullanmıştım ve güncelleme yapmadan açtırmıyordu..

• radiohead_yorke kullanıcısına yanıt

Televizyonda google play hesabım ayarlar kısmında güncelleme otomatikten manuel e aldım öyle kullanıyorum hocam. Diğer konuyuda bakayım görmedim onu sağolasın

Konuyu bulamadım nerde acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi im_Cihan -- 27 Aralık 2021; 18:37:28 >
  • Biraz önce DEV80GB paketine tüm vergileri, cezaları ve son faturayı kabul ederek lanet olsun diyerek geçtim. Yıllık bazda baktığımda yine karlıyım :)

• geçiş için son tarih ne zaman acaba

• Fiyatlar ne kadar daha 299 TL'de kalır ya da paket tamamen kaldırılır mı bilemiyoruz fakat 1 Ocak olmadan geçmekte fayda var.

Bugün başvuru yaparsanız ve 31'inde geçiş tamamlanırsa harika olur ancak 1 Ocak ve sonrasına sarkarsa paket kaldırılmış olabilir ya da fiyatı 399 TL falan olabilir.

Gerçi 10 Aralık'ta da bu pakete zam bekliyorduk ama hiçbir şey olmadı. Belki bir sürpriz olur ve bir süre daha 299 TL'den sunulmaya devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 29 Aralık 2021; 2:22:51 >
  • DEV80 Paketlilere Salla Kazandan ne geldi bi paylaşın son yaptığınız salla kazanı.
    Bana günlük heryöne dakika ve haftalık SMS geldi.
    Bakalım Turkcell DEV80 paketini kullananları kenara atmış mı. Bazı paket kullanıcılarına Turkcell cimri davranır,kısıtlama yapar. DEV 80 paketine böyle bir uygulama varmı anlarız zamanla.
    Mümkünse imkanınız varsa şimdiden bu pakette 4G internet hız testleri yapın,sonucun ekran görüntüsünü saklayın..İlerde Turkcell'in işi belli olmaz,bu paketi beklediginden fazla kişi kullanıyorsa hız kısıtlaması uygilayabilir çok düşürmese de.. O yüzden şimdilerde aldığımız internet hız sonuçlarını saklayalım,ilerde karşılaştırırsınız. Bende faturalı paket ile dev 80 paketi arasında fark olmadı,ikisi de ortalama 80-120 mbps arasında. 170 mbps ye çıktığı da oluyor.
    Hız testi için nPerf.com/tr kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 29 Aralık 2021; 2:33:47 >
  • Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Dev 80 + Selfy Özgürce Sosyal (40 GB+Sınırsız Sosyal Medya) yapacaktım.

İkisinin maliyeti aylık 100 küsür TL'ye denk geliyordu. Türk Telekom'dan eğer indirim gelirse de aylık 70 küsür TL'ye maliyeti olucaktı bana. Selfy'e çat diye zam yapmış TT.

Hem 40 GB, 20 GB'a düşmüş ve fiyat 79'dan 99'a çıkmış. Şehirde TT kullanır, TT'nin çekmediği yerlerde de 2.plan olarak Dev 80'i kullanırdım. Sağlık olsun.

Kesinlikle Dev 80 ya zam yiyecek ya da kapatılacak. Yedek hattınız varsa paketi alıp 1 yıl kafayı rahat ettirmek en iyisi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bana iki seçenek sundu salla kazan. Birisi günlük 1 GB instagram diğeri de günlük 1 GB YouTube. Ayrıca hız testini de nperf’den yaptım hocam sonuç şu şekilde:

Dev 80 GB Paketi

• enesilhan-27 kullanıcısına yanıt

Download hızı üst seviye çok iyi ama upload çok düşük. O downloada upload en az 20 mb/s olmalıydı. Cihazınız nedir?

Aynen hocam download çok iyi fakat upload düşük. Cihaz iPhone 13. Normalde Fast.com da daha yüksek çıkıyor upload en az 20’yi görüyor ama nPerf’de bu şekilde çıktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dev80'de önemli bir gelişme var.6 ay sonra TL muhabbeti kalktı arkadaşlar hangi tarihte aldıysanız tam 12 ay sonrası aramaya kapanıyor turkcelli bir kez daha alkışlıyorum 👏

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Tüh ben Şampiyon paket yükleyecektim deneyecektim 6 ay sonra. Deneme heyecanım elimden alındı öyleyse.

Sen genede yükle hocam bende dev80den sadece 600mb gitmiş bu şampiyon paket ile gelen internetler yetti bana.

İnterneti bir kenara bıraktım heyecanı ve zevki takip etmesi bir başka Dev 80 GB Paketi 

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.