Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yılbaşından sonra bakalim pakete zam gelecek mi?🤔

• arkadaşlar telekomdan nasıl geçerim dev 80 e? 9 unda fatura-taahhüt bitiyor.

• Turkcell rakip operatörlerden abone kapmak için özellikle bu paketi tutmaya çalışıyor belli ki

• KSiber K kullanıcısına yanıt
    TürkTelekom'da Turkcell'e özenip yaparsa Dev 160 GB 299 TL diye, anca o zaman abone toplar.

• 5g çağındayız ülke olarak olmasak da. Operatörlerin buna göre kendine çeki düzen verip hakkını vermesi lazım. Erken davranan doğru davranan aboneleri toplar.

Turkcell aboneye doymuş bir şirket olduğundan böyle güzel paketler yapıyor, ben zaten aboneye doymuşum bari ne kadar diğerlerinden toplayabilirsem kâr gibisinden.

5'e daha çok var :) 3 ve 4 hâlâ doğru düzgün değil. Şöyleyiz böyleyiz şurada birinciyiz orada lideriz diyorlar il dışına daha çıkmadan telefon çekmiyor. Hele otobüs yolculuğu yapanlar daha iyi bilir. Otobüsteki İnternet zaten 2G ona hiç girmiyorum.

• Dev 80 GB Paketi
    🤗🤗
    Dh'ya yaani ile giriyom ben zaten

• Telekomdayım faturasızdayım,TİM 'e gitmeden hattı taşıyabilir miyim?Taşıyamaz isem bayi çakallık yapıyor mu yok faturasıza geçmeyin yok şunu almak zorundasınız vs.

• özket kullanıcısına yanıt
    Online olarak taşıyabilirsiniz,https://www.turkcell.com.tr/ sitesinden gerekli bilgileri girin kurye kapınıza gelir,imzayı atar hattı alırsınız.

• bu işlem samsun için ortalama ne kadar sürer bayiden mi geçsem daha mantıklı olur ?

• özket kullanıcısına yanıt
    Bayiden geçerseniz daha hızlı olur,online olarak geçerseniz süreç 1 hafta maximum 2 hafta sürer.

• teşekkürler.

• DO kullanım detaylarına kesilen TL'leri neden göstermiyor?

• Dev 80 GB Paketi
    Hani 4 liraydi
    23 kuruş daha aldılar benden

• Yıllık 50,75 tl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adıma kayıtlı iki hattım vardı ve Turkcell faturalıdaydım. Taahütlerim bitiyordu ama DEV 80'e geçemediğim için hatlarımı önce Vodafone ardından Turkcell'e taşıdım. İki hattımda bugün Turkcell'de açıldı. Bir hattıma DEV 80 aldım. İkinci hattıma da almak istedim ancak ödeme sonrası ücret alınmadan işlem limitiniz doldu deyip alamadım. Tek bir hat alma hakkımız mı var acaba? Yoksa alabilir miyim. Hemen al tuşu da sarı ve aktif aslında.

Dev 80 GB Paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 9 Ocak 2022; 14:6:25 >

• atakan84 kullanıcısına yanıt

Aynı kredi kartı ile 1 kez alınabiliyor. Başka kart ile dene alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.